Bekijk de Porsche Design lente/zomer 2018 brillencollectie

Bekijk de Porsche Design lente/zomer 2018 brillencollectie

De zon komt op, de lucht is blauw, en dit zijn de zonnebrillen die je mee moet nemen. De nieuwe Porsche Design lente/zomer 2018 brillencollectie werd enkele dagen geleden onthuld en omvat veertien nieuwe brillenmodellen - met een nieuwe Iconics-versie, zes stijlvolle zonnebrillen en zeven correctieframes die het veeleisende, functionele ontwerp weerspiegelen waar het merk bekend om staat.

Het Duitse merk werkte samen met Rodenstock voor deze nieuwe collectie, met de limited edition Iconics "Laser Cut" zonnebrillen en de dynamische "Ti-Namic" -lijn. De Laser Cut (P'8663) bril zal je helpen om gemakkelijk op te vallen, vanwege het feit dat ze pronken met een titanium frame, met uitsparingen in de zijkanten van het middengedeelte en grijsgetinte lenzen die precies zijn gefreesd voor uw plezier.

Dankzij een innovatieve verwerkingstechnologie ziet de lens eruit alsof hij zweeft in de omhullende titanium band, een visueel effect dat iedereen zal waarderen. Het P'8663-model is niet gelakt en is voorzien van het Porsche Design-logo gegraveerd in de titanium pootjes - het wordt geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 911 stuks, waarbij elk paar wordt geleverd in een elegante koffer en een speciaal ontworpen doos.

De Ti-Namic-lijn, aan de andere kant, is geïnspireerd op de autobouw en beschikt over vier nieuwe brilmodellen - twee zonnebrillen en twee correctiebrillen - gedefinieerd door een opvallende vorm van de titanium veren, die zorgt voor comfort en flexibiliteit.