Balmain lanceert samenwerking met Dogpound voor nieuwe sneakercollectie

Balmain heeft de afgelopen jaren zijn sneakeraanbod gediversifieerd en uitgebreid, waaronder de retro B-Ball en de futuristische B-Runner. De kenmerkende stijl van Balmain is echter de BBold, met dubbele bandjes, die nu opnieuw is ontworpen in samenwerking met de in New York gevestigde sportschool Dogpound. De nieuwe limited edition sneaker is voorzien van het Dogpound logo op de bovenste bandjes en wordt geleverd in een monochroom kleurenpalet.

Hoewel het misschien een onverwachte partnerkeuze lijkt, is het logisch omdat Dogpound bekendheid heeft verworven door de trainingen van Victoria'sSecret-modellen te organiseren, waarvan velen ook te zien zijn in Balmains shows en campagnes. Balmain'screatief directeur, Olivier Rousteing, merkte op dat het merk en Dogpound 'gemeenschappelijke vooruitzichten en geest' delen, en dat de koppeling 'volkomen logisch' is. Hij omschreef de esthetiek van de BBold als 'luxe-meets-rebel', een gevoel dat hij ook toepasselijk acht op Dogpound en zijn 'ongewone gemeenschapsgevoel'.

De limited edition BBold x Dogpound low-top sneaker is nu beschikbaar voor Dogpound klanten en zal vanaf 8 december beschikbaar zijn voor het bredere publiek op de webwinkel van Balmain en de website van Dogpound.

De samenwerking tussen Balmain en Dogpound is niet nieuw, aangezien het merk al eerder samenwerkte met de sportschool voor een gelimiteerde capsule collectie. Het is echter de eerste keer dat de samenwerking zich uitstrekt naar het schoeisel van Balmain.

De BBold x Dogpound sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals zacht kalfsleer en is voorzien van een dikke rubberen zool voor extra comfort. De monochroom kleurstelling zorgt ervoor dat de sneakers veelzijdig zijn en gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits.

De samenwerking tussen mode- en fitnessmerken is niet nieuw, aangezien beide industrieën streven naar een gezonde levensstijl en zich richten op kwaliteit en duurzaamheid. Met deze samenwerking hoopt Balmain zijn aanwezigheid in de fitnesswereld te vergroten en Dogpound zijn merk uit te breiden naar de modewereld.

De BBold x Dogpound sneaker is de nieuwste toevoeging aan Balmain'sgroeiende sneakeraanbod en toont aan dat het merk zich blijft ontwikkelen en uitbreiden.

Overzicht van de belangrijkste productcategorieën die Balmain aanbiedt:

  1. Kleding: Balmain staat bekend om zijn luxe en stijlvolle kleding voor zowel mannen als vrouwen. Het assortiment omvat onder andere jassen, blazers, truien, sweatshirts, T-shirts, broeken, rokken en jurken. De kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leer, zijde, katoen en wol, en heeft vaak opvallende ontwerpen en details.

  2. Schoenen: Balmain biedt een breed scala aan schoenen voor mannen en vrouwen, waaronder laarzen, sandalen, sneakers, pumps en enkellaarsjes. De schoenen zijn vaak voorzien van opvallende details, zoals studs en metallic afwerkingen, en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en suède.

  3. Accessoires: Balmain biedt een uitgebreid assortiment accessoires, waaronder zonnebrillen, sjaals, hoeden, petten, riemen, handschoenen en portemonnees. De accessoires zijn vaak voorzien van het kenmerkende Balmain-logo en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

  4. Tassen: Balmain biedt een uitgebreide collectie tassen voor vrouwen, waaronder schoudertassen, handtassen, clutches en rugzakken. De tassen zijn gemaakt van leer en zijn vaak voorzien van opvallende details, zoals studs en kettingen.

  5. Parfums: Balmain biedt een selectie van luxe parfums voor zowel mannen als vrouwen. De parfums zijn vaak voorzien van opvallende en sensuele geuren, zoals sandelhout, jasmijn en vanille.

  6. Make-up: Balmain biedt een beperkte collectie make-up voor vrouwen, waaronder lippenstift, oogschaduw en nagellak. De make-up is vaak voorzien van opvallende kleuren en is verpakt in stijlvolle en luxe verpakkingen.

Het assortiment van Balmain is gericht op luxe en stijlvolle producten en items die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en voorzien zijn van opvallende details en ontwerpen. De prijzen van de items variëren sterk, afhankelijk van het type item en de materialen die gebruikt zijn. Balmain richt zich op een high-end markt en de prijzen van de producten en items reflecteren dit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...