Audemars Piguet presenteert uniek elliptisch dameshorloge Millenary Frosted Gold Philosophique

De nieuwste dameshorloge van Audemars Piguet, de Millenary Frosted Gold Philosophique, combineert elegantie en eenvoud in een uniek ontwerp. Het horloge is geïnspireerd op het oorspronkelijke Philosophique polshorloge uit 1982 en heeft slechts één uurwijzer, die een elliptische rotatie volgt conform de ovale vorm van de kast. Dit is een knipoog naar de zakhorloges met één hand uit de 18e eeuw, waarbij tijdmeting minder nauwkeurig was.

Hoewel de Philosophique aanvankelijk werd gelanceerd als herenhorloge, werd het snel populair door het unieke ontwerp. De nieuwe Millenary Frosted Gold Philosophique tilt dit concept naar een hoger niveau met een opvallende afwerking van korrelig "mat goud" en spiegelgepolijste oppervlakken, geïnspireerd op Florentijnse sieraden. Het horloge is verkrijgbaar in witgoud en roségoud, en het matte oppervlak wordt met de hand gevormd met een scherp gereedschap dat zorgt voor de kenmerkende uitstraling. De wijzerplaat is voorzien van een prachtig "hamerachtig" oppervlak dat past bij de luxueuze kastdecoratie.

Wat dit horloge nog unieker maakt, is de elliptische baan van de uurwijzer, die in tegenstelling tot de meeste horloges niet in een cirkel draait. Dit is mogelijk doordat de uurwijzer op twee assen beweegt: een aan de basis van de hand en een op de buitenrand van een roterende schijf op de wijzerplaat.

De Millenary Frosted Gold Philosophique wordt aangedreven door een gloednieuw kaliber 3140, een bijgewerkte versie van het kaliber 3120 met een extra tandwiel voor de ovale beweging van de uurwijzer. De rotor is voorzien van een speciale gravure met de wapens van de families Audemars en Piguet, gevuld met lak die bij de kleur van elk horloge past.

Dit exclusieve Audemars Piguet dameshorloge is verkrijgbaar in 18k witgoud en 18k roségoud, beide geprijsd op €29.500 en uitsluitend verkrijgbaar in de boetieks van het merk.

Naast het unieke ontwerp en de exclusieve afwerking, biedt de Millenary Frosted Gold Philosophique van Audemars Piguet nog meer vermeldenswaardige aspecten. De ovale kast, met een diameter van 39,5 mm en een hoogte van 10,8 mm, is perfect geschikt voor damespolsen en zorgt voor een comfortabele pasvorm. De kast is waterbestendig tot 20 meter, waardoor het horloge geschikt is voor dagelijks gebruik, maar niet aanbevolen wordt voor watersporten.

De wijzerplaat van het horloge is voorzien van opvallende Romeinse cijfers, wat bijdraagt aan de vintage uitstraling en een chique, tijdloze stijl creëert. De kroon, die zich aan de rechterkant van de kast bevindt, is versierd met een cabochon geslepen edelsteen, wat een extra vleugje luxe en verfijning toevoegt.

Het horloge is voorzien van een hoogwaardige alligatorleren band die perfect aansluit bij de kleur van de kast en de wijzerplaat. De band is uitgerust met een vouwsluiting in dezelfde kleur goud als de kast, wat zorgt voor een naadloze en elegante uitstraling.

De Millenary Frosted Gold Philosophique is niet alleen een stijlvol en opvallend sieraad, maar ook een bewijs van het vakmanschap en de technische expertise van Audemars Piguet. Het horloge is een prachtige toevoeging aan de collectie van elke liefhebber van haute horlogerie en een uniek stuk voor diegenen die op zoek zijn naar een onderscheidend en tijdloos dameshorloge.

Het is belangrijk te vermelden dat de oplage van de Millenary Frosted Gold Philosophique beperkt is, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en het verzamelobject-aspect van dit bijzondere horloge. Gezien de populariteit van eerdere Audemars Piguet-modellen en de unieke kenmerken van dit horloge, is het waarschijnlijk dat de vraag naar de Millenary Frosted Gold Philosophique groot zal zijn, waardoor het een gewild en gewaardeerd stuk wordt onder horlogeverzamelaars en liefhebbers van luxe uurwerken.

 • Uniek ontwerp: Geïnspireerd door het oorspronkelijke Philosophique polshorloge uit 1982, met een enkele uurwijzer die een elliptische rotatie volgt, in plaats van een cirkelvormige baan.
 • Elliptische rotatie: De uurwijzer beweegt op twee assen en volgt de ovale vorm van de kast, wat een knipoog is naar de zakhorloges met één hand uit de 18e eeuw.
 • Exclusieve afwerking: De korrelige "mat goud" afwerking en spiegelgepolijste oppervlakken zijn geïnspireerd op Florentijnse sieraden en met de hand gevormd met een scherp gereedschap.
 • Twee goudvarianten: Verkrijgbaar in 18k witgoud en 18k roségoud, beide met een luxueuze uitstraling en afwerking.
 • Opvallende wijzerplaat: Voorzien van een "hamerachtig" oppervlak en Romeinse cijfers, wat bijdraagt aan de vintage uitstraling en chique, tijdloze stijl.
 • Gloednieuw kaliber 3140: Een bijgewerkte versie van het kaliber 3120, met een extra tandwiel voor de ovale beweging van de uurwijzer.
 • Speciale gravure: De rotor is voorzien van een gravure met de wapens van de families Audemars en Piguet, gevuld met lak die bij de kleur van elk horloge past.
 • Beperkte oplage: De Millenary Frosted Gold Philosophique is een exclusief en zeldzaam stuk, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht voor verzamelaars en liefhebbers van luxe uurwerken.
 • Comfortabele pasvorm: De ovale kast met een diameter van 39,5 mm en een hoogte van 10,8 mm is geschikt voor damespolsen en zorgt voor een aangename draagervaring.
 • Waterbestendigheid: Waterbestendig tot 20 meter, geschikt voor dagelijks gebruik maar niet aanbevolen voor watersporten.
 • Verfijnde details: De kroon is versierd met een cabochon geslepen edelsteen, wat extra luxe en verfijning toevoegt.
 • Hoogwaardige alligatorleren band: Perfect afgestemd op de kleur van de kast en de wijzerplaat, met een vouwsluiting in dezelfde kleur goud als de kast voor een naadloze en elegante uitstraling.
 • Kaliber 3140: Het uurwerk is uitgerust met het gloednieuwe, door Audemars Piguet ontwikkelde kaliber 3140, een automatisch opwindend uurwerk met een elliptische uurwijzerbeweging.
 • Gangreserve: Het kaliber 3140 heeft een gangreserve van ongeveer 50 uur, wat betekent dat het horloge tot 50 uur kan blijven functioneren zonder op te winden als het volledig opgewonden is.
 • Frequentie: Het uurwerk heeft een frequentie van 3 Hz (21.600 trillingen per uur), wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting.
 • Aantal onderdelen: Het kaliber 3140 bestaat uit 242 onderdelen, wat getuigt van de complexiteit en het vakmanschap van dit unieke uurwerk.
 • Juwelen: Het uurwerk is voorzien van 37 juwelen, die worden gebruikt om wrijving tussen de bewegende delen te verminderen en de levensduur van het horloge te verlengen.
 • Dubbele as uurwijzer: De enkele uurwijzer beweegt op twee assen, waarbij de basis van de hand op de buitenrand van een roterende schijf op de wijzerplaat zit, wat zorgt voor de unieke elliptische beweging.
 • Ovale kast: De kast heeft een ovale vorm met een diameter van 39,5 mm en een hoogte van 10,8 mm, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm op de pols.
 • Waterbestendigheid: Het horloge is waterbestendig tot 20 meter (2 ATM), waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik maar niet aanbevolen wordt voor watersporten.
 • Kastmateriaal: De Millenary Frosted Gold Philosophique is verkrijgbaar in 18k witgoud en 18k roségoud, beide met een luxueuze uitstraling en afwerking.
 • Saffierglas: Het horloge is voorzien van krasbestendig saffierglas aan de voor- en achterkant van de kast, waardoor de interne mechanica zichtbaar is en het uurwerk beschermd blijft.
 • Alligatorleren band: De hoogwaardige alligatorleren band is perfect afgestemd op de kleur van de kast en de wijzerplaat en is uitgerust met een vouwsluiting in dezelfde kleur goud als de kast.
 • Gravure en decoratie: De rotor is voorzien van een speciale gravure met de wapens van de families Audemars en Piguet, gevuld met lak die bij de kleur van elk horloge past.

 

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...