Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

$1 miljoen Hublot Big Bang UNICO Haute Joaillerie horloges

$1 miljoen Hublot Big Bang UNICO Haute Joaillerie horloges

Voor de 10e verjaardag van de Hublot Big Bang heeft de Zwitserse luxe horlogemaker de verbluffende Hublot Big Bang Unico Haute Joaillerie Collection onthuld, een duizelingwekkende reeks uurwerken bedekt met's werelds meest edelstenen, waarbij elk horloge ongeveer €1.000.000 kost!

De Big Bang Unico Haute Joaillerie wordt beschouwd als het belangrijkste horloge dat het merk ooit heeft geproduceerd, met nieuwe materialen, nieuwe ontwerpen en nieuwe versieringen. Dit adembenemende uurwerk zal verkrijgbaar zijn in 10 versies, allemaal bedekt met witte diamanten, zwarte diamanten, robijnen, saffieren en zelfs smaragden. Elk uurwerk is uniek, en niet noodzakelijk vanwege alle edelstenen die ze laten zien.

Op geen enkele manier ingetogen, deze horloges zijn in meer dan één opzicht cool - vooral dit donkere en dreigende horloge dat je hieronder ziet. De lay-out is identiek op negen van de tien horloges, en technisch gezien zijn ze allemaal identiek, maar ze zijn allemaal geweldig op hun eigen manier. Aangedreven door het Hublot HUB 1242 UNICO uurwerk, ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis, heeft dit oogverblindende horloge een zelfopwindende flyback chronograaf met kolomwiel en dubbele koppeling.

De horloges uit deze collectie zijn allemaal 45 mm breed en worden geleverd met een gangreserve van 72 uur en een waterdichtheid van 30 meter, maar die kostbare edelstenen laten ze echt opvallen. Het eerder genoemde zwarte diamanten horloge heeft bijvoorbeeld 558 stokbrood geslepen stenen, in totaal ongeveer 36,24 karaat, met de wijzerplaat nog eens 62 zwarte diamanten met een gecombineerd gewicht van 1,82 karaat.

De chicste riemontgrendelingsknop ooit maakt ook deel uit van het aanbod, met een inzetgesp gemaakt van witgoud met een zwarte chromen coating, en is bezet met 33 zwarte stokbrooddiamanten, in totaal ongeveer 3,70 karaat. Je kent het prijskaartje al, en de rest is... nou ja, meestal dagdromen.


$1 miljoen Hublot Big Bang UNICO Haute Joaillerie horloges