Zemi Beach House Resort is een bestemming om van te dromen

Velen van ons zijn net terug van onze droomvakanties en voelen ons nu een beetje triest vanwege het koude weer buiten en alle werkzaamheden die thuis op ons wachten. Maar we willen u graag verwennen - en soms plagen - en daarom richten we nu onze aandacht op het ongelooflijke Zemi Beach House Resort and Spa in Anguilla.

Dit prachtige boetiekresort combineert hedendaagse luxe met prachtige eilandtradities en ligt aan een ongerept wit strand genaamd Shoal Bay, op een afgelegen locatie die u nog meer van deze plek doet houden. Gasten kunnen kiezen uit 69 prachtige accommodaties, elk met een gemeubileerd balkon dat bedoeld is om uw dagen hier nog beter te maken dankzij het prachtige Caribische uitzicht.

Natuurlijk wordt u in de kamers of suites verwelkomd door een traditionele sfeer, met charmante op het eiland geïnspireerde decoratie, die wordt aangevuld met 21e-eeuwse functies zoals Bluetooth-geluidssystemen, Wi-Fi-internet en klimaatregeling met bewegingssensor, naast vele andere lekkernijen. Maar de betoverende spa van het resort is nog verbazingwekkender; gehuisvest in een 300 jaar oud gebouw, biedt de spa onweerstaanbare diensten aan, met vijf multifunctionele behandelkamers, een sapbar, een speciale meditatietuin en een yogadek waar u in contact kunt komen met uw innerlijke zelf.

Het resort biedt een combinatie van hedendaagse luxe en eilandtradities, en heeft 69 mooie accommodaties waaruit gasten kunnen kiezen, elk met een gemeubileerd balkon met uitzicht op de Caribische zee.

De kamers en suites zijn ingericht in een traditionele eilandsfeer, gecombineerd met moderne faciliteiten zoals Bluetooth-geluidssystemen, Wi-Fi-internet en klimaatregeling met bewegingssensor. Het resort beschikt ook over een prachtige spa, gehuisvest in een 300 jaar oud gebouw, met vijf multifunctionele behandelkamers, een sapbar, een meditatietuin en een yogadek.

Het resort heeft ook een prachtig zwembad dat moeilijk te beschrijven is met woorden, en twee restaurants waar gasten kunnen genieten van de overvloedige zeevruchten van het Caribisch gebied.

Het resort ligt op een afgelegen locatie aan een wit zandstrand, dat gasten uitnodigt voor lange wandelingen onder de maanverlichte hemel. Alles bij elkaar genomen biedt het Zemi Beach House Resort and Spa een onvergetelijke vakantie-ervaring voor gasten die op zoek zijn naar luxe, ontspanning en een Caribische eilandervaring.

Anguilla, waar het resort zich bevindt, is een klein eiland in de Caribische Zee en maakt deel uit van de Kleine Antillen. Het eiland heeft een oppervlakte van slechts 91 km² en is relatief onbekend bij toeristen, wat zorgt voor een rustige en afgelegen sfeer die perfect is voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en privacy. Het eiland heeft talloze prachtige stranden, elk met hun eigen charme en activiteiten zoals watersporten en snorkelen.

Anguilla is ook bekend om zijn culinaire scene, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan gerechten, van lokale specialiteiten tot internationale gerechten. Naast ontspannen op het strand, kunnen gasten ook genieten van culturele bezienswaardigheden zoals historische gebouwen, musea en kunstgalerijen.

Het Zemi Beach House Resort and Spa biedt ook verschillende activiteiten en excursies aan, waaronder boottochten, vissen, duiken, snorkelen en zelfs het verkennen van nabijgelegen eilanden. Het resort heeft ook een fitnessruimte, tennisbanen en yogalessen voor degenen die actief willen blijven tijdens hun verblijf.

Het Zemi Beach House Resort and Spa biedt ook verschillende faciliteiten en diensten om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Zwembad: Het resort heeft een prachtig zwembad dat uitkijkt over de oceaan en omgeven is door ligstoelen en parasols. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

  • Strand: Het resort ligt direct aan het prachtige witte zandstrand van Shoal Bay, waar gasten kunnen zwemmen, zonnebaden en genieten van de Caribische zee.

  • Spa: Zoals eerder vermeld, biedt de spa van het resort een verscheidenheid aan behandelingen en diensten, zoals massages, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en meer. Gasten kunnen ook genieten van de sauna, stoombad en de meditatietuin.

  • Restaurants en bars: Het resort heeft twee restaurants, Stone en 20 Knots, waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten geïnspireerd op de Caribische keuken en internationale gerechten. Er zijn ook verschillende bars op het terrein, waaronder de Rhum Room, waar gasten kunnen genieten van rumcocktails en -proeverijen.

  • Fitnessruimte en tennisbanen: Gasten die graag actief blijven tijdens hun verblijf kunnen gebruikmaken van de fitnessruimte van het resort, die is uitgerust met cardio- en krachttrainingsapparatuur. Er zijn ook tennisbanen beschikbaar voor gasten die van de sport houden.

  • Concierge: Het resort biedt een conciërgeservice aan, die gasten kan helpen bij het regelen van activiteiten, excursies en reserveringen bij restaurants.


Het Zemi Beach House Resort and Spa biedt tal van faciliteiten en diensten aan om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Van ontspanning tot activiteiten en culinaire hoogstandjes, dit resort heeft voor elk wat wils.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...