Dit is het indrukwekkende resort Amankila aan de kust van Bali in Indonesië

Het Amankila resort is een luxe en traditioneel resort gelegen in de regio Manggis van Bali, Indonesië, op slechts een uur rijden van de internationale luchthaven van Bali, met gratis transfers. Voor degenen die een kortere overdrachtstijd verkiezen, zijn er ook helikoptertransfers beschikbaar en duren slechts 18 minuten. Het resort ligt op een heuvel bedekt met weelderige vegetatie en kijkt uit over de Balinese kustlijn. De majestueuze berg Agung torent hoog achter het resort uit en draagt bij aan het adembenemende landschap.

Het resort heeft 34 vrijstaande suites met rieten daken, elk prachtig ontworpen zowel binnen als buiten. De traditionele stijl van Karangasem is duidelijk zichtbaar in het hele resort, en gasten kunnen genieten van stereotiepe woorden die geassocieerd worden met de regio, zoals Kopi, Alang Alang en Frangipani, die naar verluidt op elk moment beschikbaar zijn voor gasten.

Het resort beschikt over een prachtig overloopzwembad met drie niveaus, en gasten zullen er waarschijnlijk langslopen voordat ze inchecken. Het zwembad biedt buitengewone uitzichten op het azuurblauwe water van de Stille Oceaan. Op het niveau van de oceaan wacht een ongerept wit strand met fijn zand op gasten. De twee steunpilaren van het resort zijn ook beschikbaar om te helpen bij verschillende excursies en verkenningen, waaronder duiken en snorkelen bij Elephant Coral en een wrak uit de Tweede Wereldoorlog.

Gasten kunnen ook genieten van de uitgebreide faciliteiten van het resort, waaronder een spa, fitnessruimte en restaurants die traditionele Balinese gerechten serveren, bereid met verse ingrediënten uit de regio. Er is ook een bar aan het zwembad waar gasten kunnen ontspannen met een cocktail terwijl ze genieten van het uitzicht op de oceaan.

Het Amankila resort is de perfecte plek voor diegenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning in een prachtige omgeving. Het biedt een combinatie van traditionele Balinese stijl en modern comfort, waardoor gasten kunnen genieten van een luxe vakantie-ervaring.

Bali is ook een geweldige bestemming voor cultuurliefhebbers, met tal van tempels, musea en historische bezienswaardigheden om te verkennen. Het Amankila resort kan helpen bij het regelen van excursies en rondleidingen om gasten te helpen de cultuur en geschiedenis van het eiland te ervaren.

Als u op zoek bent naar een meer avontuurlijke vakantie, biedt het Amankila resort ook tal van activiteiten, waaronder mountainbiken, wandelen, raften en surfen. Het resort biedt ook privélessen in traditionele Balinese dans, kunst en koken.

Gasten kunnen ook een bezoek brengen aan nabijgelegen dorpen en ambachtelijke markten om traditionele Balinese ambachten en souvenirs te kopen. Het resort kan ook helpen bij het organiseren van dagtochten naar nabijgelegen eilanden en stranden.

Het Amankila resort heeft verschillende faciliteiten die het verblijf van de gasten aangenamer maken. Hieronder staan enkele van de belangrijkste faciliteiten:

  1. Restaurant: Het restaurant van het resort biedt een uitgebreid menu met traditionele Balinese gerechten, bereid met verse ingrediënten uit de regio. Het restaurant heeft een rustige en ontspannen sfeer en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Gasten kunnen kiezen uit verschillende eetgelegenheden, waaronder binnen en buiten op het terras.

  2. Bar: De bar bij het zwembad is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een cocktail terwijl u geniet van het uitzicht op de oceaan. De bar biedt ook een selectie van wijnen en andere dranken, evenals lichte snacks.

  3. Spa: Het resort beschikt over een uitgebreide spa die een scala aan behandelingen biedt om de gasten te helpen ontspannen en zich vernieuwd te voelen. De spa heeft meerdere behandelkamers, een sauna en een stoombad, en biedt verschillende soorten massages, lichaamsbehandelingen en schoonheidsbehandelingen.

  4. Fitnessruimte: Het resort heeft ook een fitnessruimte met moderne apparatuur en gewichten, zodat gasten hun fitnessroutine kunnen voortzetten tijdens hun verblijf. De fitnessruimte biedt ook yogalessen en persoonlijke trainingssessies.

  5. Zwembad: Het resort heeft een prachtig overloopzwembad met drie niveaus, dat uitkijkt over de oceaan en omgeven is door ligstoelen en parasols. Gasten kunnen ook genieten van het aangrenzende bubbelbad.

  6. Strand: Het resort heeft toegang tot een privéstrand met fijn zand, waar gasten kunnen zwemmen, zonnen of ontspannen in een strandstoel onder een parasol.

  7. Andere faciliteiten: Het Amankila resort biedt ook andere faciliteiten, zoals een bibliotheek, een businesscentrum, een cadeauwinkel en een wasservice.

Ligging van het resort:

Het Amankila resort is gelegen in de regio Manggis van Bali, Indonesië, aan de oostkust van het eiland. Het resort is gelegen op een heuvel boven de Balinese kustlijn en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en de omringende heuvels. Het ligt op ongeveer een uur rijden van de internationale luchthaven van Bali en biedt gratis transfers voor gasten. Het resort is ook gemakkelijk bereikbaar vanuit de nabijgelegen dorpen en bezienswaardigheden, waaronder de berg Agung en de Elephant Coral duikplek.

Het Amankila resort is gelegen in een prachtige omgeving aan de oostkust van Bali, omringd door weelderige vegetatie en uitzicht op de oceaan. De regio Manggis staat bekend om zijn rustige en afgelegen stranden, evenals zijn culturele bezienswaardigheden en adembenemende landschappen. Hier zijn enkele van de hoogtepunten van de omgeving:

  • Mount Agung: De majestueuze berg Agung torent hoog boven het Amankila resort uit en biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving. Het is ook een belangrijke spirituele en culturele site voor de lokale Balinese bevolking. 
  • Elephant Coral: De Elephant Coral is een populaire duikplek in de buurt van het resort, waar gasten kunnen genieten van het heldere water en de prachtige onderwaterwereld van Bali.
  • Tirta Gangga: Tirta Gangga is een prachtig waterpaleis in de buurt van het resort, omringd door prachtige tuinen en vijvers. Het is een belangrijk cultureel en historisch monument op Bali.
  • Besakih-tempel: De Besakih-tempel is de grootste en belangrijkste tempel van Bali en ligt op ongeveer 30 kilometer afstand van het resort. Het is een heilige en spirituele plek voor de lokale bevolking en een belangrijke culturele bezienswaardigheid.
  • Strand: Het Amankila resort ligt aan een rustig en afgelegen strand met fijn zand, waar gasten kunnen zwemmen, zonnen en ontspannen.
     

Het Amankila resort biedt een scala aan faciliteiten en voorzieningen om ervoor te zorgen dat gasten een comfortabel en ontspannen verblijf hebben. Van lekker eten en drinken tot wellnessbehandelingen en fitnessfaciliteiten, er is voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of cultuur, het Amankila resort biedt voor elk wat wils. Het vriendelijke personeel en de prachtige omgeving zorgen ervoor dat gasten een onvergetelijke ervaring hebben tijdens hun verblijf in Bali.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...