Montenegro is Europa s best bewaarde romantische luxe reisbestemming

Regent Porto Montenegro biedt een romantische vakantie voor koppels tijdens Valentijnsdag. Gelegen in Montenegro, dat wordt beschouwd als een van Europa'sbest bewaarde geheimen, biedt het resort een eclectische mix van activiteiten om uw verblijf onvergetelijk te maken. Van romantische diners bij kaarslicht tot intieme spa-ervaringen, het deskundige conciërgeteam van het resort heeft enkele van hun favorieten uitgekozen.

Een van de activiteiten is een privéhydroplane tour voor twee van Boka Bay naar Skadar Lake. Deze privéwatervliegtuigervaring biedt u de kans om de natuurlijke schoonheid van Montenegro vanuit de lucht te ervaren. Na afgezet te zijn bij Skadar Lake kunt u zwemmen en dineren in het plaatselijke restaurant. Geniet van zoetwatervissen die slechts enkele minuten eerder zijn gevangen, voordat u terugkeert naar het hotel.

Een andere activiteit is een intieme en exclusieve spa-avond voor twee personen in de Regent Spa. Dit is een kans om een moment te stelen met uw geliefde en tijd te nemen voor wat broodnodige zelfverbetering. De Spa Privée-ervaring geeft koppels de kans om in totaal comfort te ontspannen met exclusieve toegang tot Regent Spa voor een nacht, inclusief volledig gebruik van de faciliteiten. Als klap op de vuurpijl omvat de ervaring een gratis fles champagne. Vanuit de spa kunnen gasten uitkijken over de schitterende Adriatische Zee en zich één voelen met het prachtige uitzicht.

Een andere romantische activiteit is dineren onder kaarslicht in een 18e-eeuws franciscaner klooster. Dit is een geweldige optie voor koppels die op zoek zijn naar cultuur. Het driegangendiner wordt geserveerd met bestek en gerechten zo oud als het klooster, op een tafel gesneden uit een Bokeliaans zeilschip. Er is ook een mogelijkheid voor een op maat gemaakt privédiner in het plaatselijke klooster, gelegen aan de kust. U kunt tussen de zacht verlichte sinaasappel- en citroenbomen zitten, omringd door kaarsen, terwijl een op maat gemaakt menu wordt geserveerd.

Het verblijf begint vanaf 5.000 euro, inclusief twee overnachtingen in een junior suite op basis van bed & breakfast, inclusief alle bovengenoemde activiteiten.

egent Porto Montenegro biedt een scala aan activiteiten voor koppels die op zoek zijn naar romantiek en ontspanning. Naast de activiteiten die tijdens Valentijnsdag worden aangeboden, biedt het hotel een scala aan andere activiteiten en faciliteiten, waaronder:

  1. Privéjachttochten - Ervaar de prachtige Adriatische Zee met een privéjachttocht. Verken de kust van Montenegro en bezoek afgelegen baaien en stranden.

  2. Culinaire ervaringen - Geniet van de lokale keuken met speciale culinaire ervaringen, waaronder wijnproeverijen, kooklessen en dineren bij lokale restaurants.

  3. Watersporten - Het hotel biedt een scala aan watersportactiviteiten, waaronder jetskiën, kajakken, paddleboarden en duiken.

  4. Regent Spa - Ontsnap aan de drukte en ontspan in de Regent Spa. Geniet van een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.

  5. Porto Montenegro Yacht Club - Het hotel biedt bevoorrechte toegang tot de Porto Montenegro Yacht Club, waar gasten kunnen genieten van het zwembad, de spa en het restaurant.

Het hotel biedt ook een scala aan accommodaties, waaronder luxe kamers, suites en residenties met uitzicht op de bergen, de jachthaven en de Adriatische Zee. Gasten kunnen ook genieten van de heerlijke gerechten die worden geserveerd in het Murano Restaurant en genieten van een cocktail in de Library Bar.

Regent Porto Montenegro biedt een romantische en luxueuze vakantie-ervaring in een van Europa'sbest bewaarde geheimen. Met een scala aan activiteiten en faciliteiten, zal dit hotel zeker voldoen aan de verwachtingen van stellen die op zoek zijn naar een onvergetelijke en romantische vakantie.

Montenegro

Montenegro is een klein land in Zuidoost-Europa, gelegen aan de Adriatische Zee. Het land staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, met bergen, meren, bossen en een prachtige kustlijn. Het is een populaire bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie in de natuur, maar het biedt ook rijke culturele en historische bezienswaardigheden.

De hoofdstad van Montenegro is Podgorica, maar de meest bezochte stad is Kotor, gelegen aan de baai van Kotor. Kotor is een UNESCO-werelderfgoed en heeft een middeleeuwse oude stad met smalle straatjes, oude kerken en pleinen.

Een andere populaire bestemming is Budva, een kuststadje met prachtige stranden, bars en restaurants. Het is ook bekend om zijn bruisende nachtleven.

Montenegro biedt ook veel natuurlijke attracties, waaronder het Durmitor National Park, bekend om zijn bergen en meren, en het Biogradska Gora National Park, een van de laatste overgebleven oerbossen in Europa.

Montenegro is ook bekend om zijn culinaire scene, met lokale gerechten zoals cevapi (gegrilde worstjes), kaas van Njegusi en visgerechten. De lokale wijnindustrie is ook in opkomst, met talloze wijnhuizen die wijnproeverijen en rondleidingen aanbieden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...