In stijl genieten met de Mexicaanse Jose Cuervo Express

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke treinreis, dan is het nieuwe aanbod van de Jose Cuervo Express wellicht iets voor jou. Tijdens deze reis zul je kunnen genieten van adembenemende uitzichten door de grote ramen van de wagons en comfortabele ruimtes waar je exclusieve cocktails kunt proeven en kunt genieten van de Premium tequila Reserve de la Família. Deze treinreis brengt je naar Tequila, een stad met ongeveer 50.000 inwoners in de regio Jalisco in Mexico. Tequila is een 'magisch dorp' van Mexico vanwege zijn natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en historische relevantie. In deze stad kun je genieten van op tequila gebaseerde attracties en een breed scala aan fascinerende culturele, natuurlijke en toeristische activiteiten. Het hoogtepunt van de reis is een bezoek aan de oudste distilleerderij van Latijns-Amerika 'La Rojeña®'.

De Jose Cuervo Express is een van de meest exclusieve treinritten in Mexico. De decoratie van de trein is een eerbetoon aan de imposante glamour van weleer, met inspirerende silhouetten in het reliëfplafond, prachtige spiegels en gedecoreerde stoelen die hout en leer combineren. De comfortabele ruimtes bieden plaats aan twee, vier of zelfs tien personen en nodigen uit om een onvergetelijke ervaring te beleven. Tijdens de reis kun je genieten van Mexicaanse essentie, waaronder mariachi en Mexicaanse spelen, en beleef je een feestelijke dag met je familie of vrienden. Tequila is rijk aan legendes en folklore en werd in 2003 met trots opgenomen in het officiële pueblos mágicos-programma. Kortom, deze treinreis is een unieke manier om te genieten van de prachtige landschappen en de rijke cultuur van Mexico.

De Jose Cuervo Express treinreis is niet alleen een geweldige manier om van het prachtige landschap te genieten, maar het is ook een kans om meer te leren over de geschiedenis van tequila en het productieproces van deze beroemde drank. Tijdens het bezoek aan de distilleerderij La Rojeña® word je rondgeleid door deskundige gidsen die je alles vertellen over de verschillende soorten tequila en hoe deze worden geproduceerd. Bovendien kun je tijdens de tour de verschillende stadia van het proces zelf zien en ruiken, en zelfs proeven van de tequila die daar wordt geproduceerd.

Naast het bezoek aan de distilleerderij, kun je tijdens de treinreis ook genieten van heerlijke Mexicaanse gerechten die worden geserveerd in de trein. Deze maaltijden worden bereid met lokale ingrediënten en zijn geïnspireerd op de traditionele Mexicaanse keuken. Het menu omvat een scala aan gerechten, van voorgerechten tot desserts, en natuurlijk heerlijke drankjes, waaronder verschillende soorten tequila.

De Jose Cuervo Express treinreis biedt ook een scala aan entertainmentopties aan boord, waaronder mariachi- en folkloristische muziek, traditionele Mexicaanse spellen en zelfs een tequilaproeverij. Er zijn verschillende activiteiten beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen, waardoor de reis geschikt is voor gezinnen en groepen van alle leeftijden.

Als je van plan bent om de Jose Cuervo Express treinreis te maken, zijn er verschillende opties beschikbaar. Je kunt kiezen uit verschillende soorten treinwagons, waaronder een standaardwagen, een premiumwagen en een diamantwagen. De standaardwagen biedt comfortabele stoelen en entertainment aan boord, terwijl de premiumwagen meer comfort biedt met extra ruimte en exclusieve drankjes. De diamantwagen biedt de meest luxe ervaring met privécabines, een aparte bar en premium drankjes en gerechten.

De treinreis duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten en vertrekt vanuit de stad Guadalajara. Je kunt ook kiezen voor een dagtocht of een overnachtingsarrangement, waarbij je in een nabijgelegen hotel verblijft en extra activiteiten kunt bijwonen, zoals paardrijden, een bezoek aan een lokale ambachtelijke markt of een ontspannende massage.

Het is aan te raden om van tevoren te reserveren voor de treinreis, aangezien deze erg populair is en snel uitverkocht kan zijn. Bovendien moet je minimaal 18 jaar oud zijn om deel te nemen aan de tequilaproeverij en moet je een geldig identiteitsbewijs bij je hebben.

Naast de Jose Cuervo Express treinreis, zijn er ook veel andere interessante bezienswaardigheden en activiteiten te doen in de stad Tequila en de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan andere bekende distilleerderijen, zoals Casa Sauza en Casa Herradura, en meer leren over de geschiedenis en productie van tequila.

Daarnaast kun je een wandeling maken door het historische centrum van Tequila en de prachtige koloniale architectuur bewonderen, zoals de kerk van Santiago Apostol en het Plaza Principal. Er zijn ook verschillende musea en kunstgalerijen die je kunt bezoeken om meer te weten te komen over de rijke cultuur en geschiedenis van de stad.

Als je meer geïnteresseerd bent in avontuurlijke activiteiten, zijn er ook veel mogelijkheden om te raften, te ziplinen en te paardrijden in de omliggende bergen en valleien. Er zijn verschillende lokale tourbedrijven die deze activiteiten aanbieden en je kunnen helpen bij het plannen van je reis.

Tot slot, als je geïnteresseerd bent in traditionele Mexicaanse festivals, is het de moeite waard om de stad te bezoeken tijdens de jaarlijkse Nationale Tequiladag in maart of het Festival Cultural de Tequila in november. Tijdens deze festivals kun je genieten van livemuziek, dansen, ambachtelijke markten en proeverijen van verschillende soorten tequila.

Tequila en de omgeving bieden veel meer dan alleen de Jose Cuervo Express treinreis. Het is een geweldige bestemming voor reizigers die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis, cultuur en natuur van Mexico, en biedt een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden voor alle soorten reizigers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...