Matjazeva Domacija Zidanice Skatlar - Winnaar van de Internationale duurzaamheidsaward 2023

Het Sloveense landgoed Matjazeva Domacija Zidanice Skatlar heeft in 2023 de prestigieuze Internationale Duurzaamheidsaward gewonnen. Deze prijs erkent bedrijven die gebruikmaken van duurzame praktijken binnen hun bedrijfsvoering en daarmee aanzetten tot een meer verantwoorde en milieuvriendelijke wereld.

Matjazeva Domacija Zidanice Skatlar, gelegen in het pittoreske Slovenië, staat bekend om zijn unieke benadering van duurzaam toerisme. Het landgoed combineert luxe accommodatie met milieubewuste praktijken en stelt bezoekers in staat om in harmonie met de natuur te leven zonder concessies te doen aan comfort en kwaliteit.

In het hart van hun duurzame aanpak ligt het streven om de impact op het milieu te minimaliseren. Ze maken gebruik van hernieuwbare energie, recyclen waar mogelijk en gaan zorgvuldig om met water- en voedselbronnen. Daarnaast moedigen ze hun gasten ook aan om een bijdrage te leveren aan hun groene initiatieven door te participeren in de dagelijkse activiteiten op het landgoed, variërend van het helpen op de boerderij tot het deelnemen aan workshops over duurzaam leven.

Naast hun inzet voor duurzaamheid, hebben ze hun naam gevestigd als een topkeuze onder reizigers die op zoek zijn naar een luxe maar toch authentieke Sloveense ervaring. Met hun exclusieve cottage accommodaties, biologische keuken bereid met lokaal geproduceerde ingrediënten en een scala aan activiteiten zoals wijnproeverijen, wellnesssessies en begeleide natuurwandelingen, biedt het landgoed een onvergetelijke ervaring.

Hun voortreffelijke werk in het promoten van duurzaam toerisme heeft nu erkenning gekregen in de vorm van de Internationale Duurzaamheidsaward 2023. De jury van deze award prijst Matjazeva Domacija Zidanice Skatlar voor haar uitzonderlijke inzet voor duurzaamheid, haar innovatieve aanpak en haar vermogen om bezoekers zowel een luxe als bewuste verblijfservaring te bieden.

Bij het behalen van deze opmerkelijke prestatie, toont Matjazeva Domacija Zidanice Skatlar aan dat luxueuze ervaringen en verantwoorde praktijken hand in hand kunnen gaan, een les die ongetwijfeld waardevol zal zijn voor andere bedrijven in de toerisme-industrie. Hun succesverhaal bewijst dat het mogelijk is om aan de behoeften van de moderne toerist te voldoen zonder afbreuk te doen aan de gezondheid van onze planeet.

 

- Wat is het belangrijkste doel van Matjazeva Domacija Zidanice Skatlar'sduurzame initiatieven? Het belangrijkste doel van hun duurzame initiatieven is het minimaliseren van de impact op het milieu door het gebruik van hernieuwbare energie, recycling en zorgzaam gebruik van water- en voedselbronnen.
- Welke award heeft Matjazeva Domacija Zidanice Skatlar gewonnen in 2023? Ze hebben de Internationale Duurzaamheidsaward 2023 gewonnen.
- Wat biedt Matjazeva Domacija Zidanice Skatlar naast duurzaamheid aan haar bezoekers? Naast duurzaamheid biedt het landgoed luxe accommodatie, biologische keuken bereid met lokaal geproduceerde ingrediënten en een scala aan activiteiten zoals wijnproeverijen, wellnesssessies en natuurwandelingen.
- Welke soort accommodatie biedt Matjazeva Domacija Zidanice Skatlar? Het biedt exclusieve cottage-accommodaties.
- Wat moedigt Matjazeva Domacija Zidanice Skatlar haar gasten aan om te doen ter ondersteuning van haar groene initiatieven? Ze moedigt haar gasten aan om te participeren in de dagelijkse activiteiten op het landgoed, variërend van helpen op de boerderij tot het deelnemen aan workshops over duurzaam leven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...