Etihad Airways introduceert luxe loungewear-collectie voor eersteklas passagiers

Etihad Airways, bekend om zijn luxueuze eersteklas cabines, tilt de eersteklas vliegervaring naar een hoger niveau met de introductie van een exclusieve loungewear-collectie. Geïnspireerd door de sfeer en elegantie van Abu Dhabi, zal deze stijlvolle loungewear-lijn beschikbaar zijn voor de eersteklas passagiers op alle vluchten, evenals voor degenen die verblijven in The Residence aan boord van de Airbus A380-vloot.

Ontworpen door Xpoze A Friend of Mine, combineert de Etihad Loungewear-lijn chic design, comfort en functionaliteit met een buitengewone aandacht voor detail. De collectie weerspiegelt elementen van traditionele Emirati-kleding en combineert deze met hedendaagse wereldwijde modetrends, resulterend in een visueel aantrekkelijke en stijlvolle creatie.

De loungewear is vervaardigd uit hoogwaardig, antibacterieel en hypoallergeen Modal materiaal en is vrij van overbodige stiksels en versieringen. Dit toont het stijlvolle minimalisme waar Etihad Airways naar streeft bij het bieden van een ongeëvenaarde ervaring voor zijn eersteklas passagiers.

Hoewel deze exclusieve loungewear-collectie helaas niet beschikbaar is in winkels, benadrukt het de toewijding van Etihad Airways om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan hun eersteklas klanten. Reizen in de eerste klas met Etihad Airways is een ervaring die op de bucketlist van elke reisliefhebber zou moeten staan.

De Etihad Loungewear-collectie is slechts een van de vele voorzieningen die eersteklas passagiers van Etihad Airways kunnen verwachten. Naast de exclusieve kledinglijn biedt de luchtvaartmaatschappij ook:

 • Ruime privésuites met comfortabele zit- en slaapmogelijkheden, compleet met luxe beddengoed en sierkussens.
 • Persoonlijke opbergruimte, waaronder een garderobe en bagagecompartimenten.
 • Een à-la-cartemenu met verfijnde gerechten, bereid door bekroonde chef-koks en geserveerd op Royal Doulton-bone china met exclusief Robert Welch-bestek.
 • Een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen, champagnes en andere dranken om aan de smaak van elke passagier te voldoen.
 • Toegang tot exclusieve luchthavenlounges met comfortabele zitruimtes, verfrissingen, douchefaciliteiten en een scala aan entertainmentopties.
 • Een uitgebreid entertainmentsysteem met een breed scala aan films, tv-programma's, muziek en games op een groot persoonlijk scherm.
 • Verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, waaronder huidverzorgingsproducten, parfums en andere toiletartikelen.
 • Persoonlijke aandacht van toegewijd cabinepersoneel, getraind om de hoogste niveaus van service en gastvrijheid te bieden.


Etihad Airways streeft ernaar om elke reis een onvergetelijke ervaring te maken voor zijn eersteklas passagiers. De introductie van de luxe loungewear-collectie is slechts een van de vele manieren waarop de luchtvaartmaatschappij zich blijft onderscheiden als een toonaangevende speler in de luchtvaartindustrie op het gebied van luxe en comfort.

Over Etihad Airways luxueuze eersteklas cabines

 • Privésuites: Elke eersteklas passagier heeft toegang tot een ruime privésuite met een comfortabele zit- en slaapruimte, voorzien van luxe beddengoed en sierkussens. Elke suite heeft ook voldoende opbergruimte, waaronder een garderobe en bagagecompartimenten.
 • Privésuites: Elke eersteklas passagier heeft toegang tot een ruime privésuite met een comfortabele zit- en slaapruimte, voorzien van luxe beddengoed en sierkussens. Elke suite heeft ook voldoende opbergruimte, waaronder een garderobe en bagagecompartimenten.

 • Fijnproeverservaring: Eersteklas passagiers kunnen genieten van een uitgebreid à-la-cartemenu met verfijnde gerechten, bereid door bekroonde chef-koks. Maaltijden worden geserveerd op Royal Doulton-bone china met exclusief Robert Welch-bestek. Een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen, champagnes en andere dranken maakt de culinaire ervaring compleet.

 • Exclusieve luchthavenlounges: Passagiers hebben toegang tot exclusieve luchthavenlounges met comfortabele zitruimtes, verfrissingen, douchefaciliteiten en een scala aan entertainmentopties om de tijd voor en tussen de vluchten door te brengen.

 • In-flight entertainment: Elke suite is uitgerust met een uitgebreid entertainmentsysteem met een breed scala aan films, tv-programma's, muziek en games op een groot persoonlijk scherm.

 • Verzorgingsproducten: Etihad Airways voorziet zijn eersteklas passagiers van hoogwaardige verzorgingsproducten, waaronder huidverzorgingsproducten, parfums en andere toiletartikelen.

 • Loungewear-collectie: Etihad introduceerde onlangs een stijlvolle loungewear-collectie, geïnspireerd door Abu Dhabi en ontworpen om chic, comfortabel en functioneel te zijn. Deze exclusieve kledinglijn wordt aangeboden aan alle eersteklas passagiers en degenen die verblijven in The Residence aan boord van de Airbus A380-vloot.

 • Toegewijd cabinepersoneel: Eersteklas passagiers ontvangen persoonlijke aandacht van toegewijd cabinepersoneel, getraind om de hoogste niveaus van service en gastvrijheid te bieden.

 • The Residence: Voor passagiers die op zoek zijn naar een nog luxueuzere ervaring, biedt Etihad Airways The Residence aan boord van de Airbus A380-vloot. Dit is een unieke drie-kamer suite, inclusief een woonkamer, slaapkamer en eigen badkamer, compleet met een toegewijde butlerservice.

Bezoek Website
Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...