Azerai La Residence Hue - historisch boutiquehotel aan de Perfume River

Aan de zuidoever van de legendarische Perfume River in Hue, de voormalige keizerlijke hoofdstad van Vietnam, is het historische boetiekhotel met 122 kamers officieel getransformeerd tot Azerai La Residence. Dit is het tweede hotel in een nieuwe groep opgericht door hotelier Adrian Zecha. Met de herpositionering van het hotel is de voltooiing van de tweede fase van de meest uitgebreide renovatie in de afgelopen 14 jaar een feit. De 73 superior en deluxe kamers in de westvleugel van het hotel zijn volledig opnieuw ontworpen, waarbij de ingetogen esthetiek de toewijding van Azerai aan eenvoud en elegantie weerspiegelt.

De uitgebreide en volledig gerenoveerde spa van het hotel beschikt nu over zes behandelkamers, elk met een kleedruimte, wastafel en douche. Er zijn aparte natte ruimtes voor mannen en vrouwen met stoom, sauna en ijsfonteinen. Het spa-menu biedt massages, therapieën en scrubs die geïnspireerd zijn op zowel oosterse als westerse tradities. De fitnessruimte van het hotel is verplaatst naar de begane grond naast de spa en is uitgerust met nieuwe loopbanden, hometrainers, een elliptische trainer, losse gewichten en andere wellnessfaciliteiten. De bar van het hotel, Le Gouverneur, heeft een nieuwe locatie gekregen binnen hetzelfde gebouw. Het restaurant van het hotel, Le Parfum, is gerenoveerd met dezelfde stijl als Azerai.

Na de opening van het 60-kamer Azerai Can Tho aan de Mekong-rivier afgelopen voorjaar, is Azerai begonnen met het lanceren van een nieuw hotel per jaar. De missie blijft dezelfde: de meest aantrekkelijke en elegante accommodatie-ervaring bieden op elke locatie, tegen een betaalbare prijs. In het voorjaar zullen er nog eens 39 kamers in de oostvleugel van het hotel beschikbaar komen na een renovatie die de kamers en de esthetiek verfrist.

La Residence opende zijn deuren in 2005, nadat een Franse ondernemer in samenwerking met de lokale toeristenautoriteiten een herenhuis uit 1930 had gerenoveerd, dat ooit deel uitmaakte van de residentie van de koloniale gouverneur. Vanaf de jaren vijftig tot aan het begin van deze eeuw diende het herenhuis aan de Le Loi-straat als gastenverblijf voor provinciale autoriteiten na het vertrek van de koloniale Fransen in 1954. In 2013 volgde de in Hue geboren Phan Trong Minh een reeks buitenlandse algemeen managers op om het hotel naar zijn tienjarig jubileum te leiden en het tweede decennium in te gaan als een van de meest gevierde eigendommen in Vietnam.

Het nieuwe hotelmerk Azerai combineert de initialen van Adrian Zecha met het word 'caravanserai', wat verwijst naar de legendarische oude herbergen in het Midden-Oosten.

Azerai La Residence, Hue, biedt gasten een onvergetelijke ervaring in een historische omgeving. Het hotel is prachtig gelegen aan de zuidoever van de Perfume River en biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap. Met zijn 122 kamers, verdeeld over de west- en oostvleugels van het hotel, biedt Azerai La Residence een verscheidenheid aan accommodatieopties voor gasten.

De nieuwe toevoegingen en renovaties in het hotel zorgen voor een nog betere ervaring. De uitgebreide spa biedt een oase van ontspanning met zes behandelkamers, elk ontworpen voor ultiem comfort en rust. Gasten kunnen genieten van massages, therapieën en scrubs geïnspireerd op zowel oosterse als westerse tradities. Daarnaast zijn er aparte natte ruimtes voor mannen en vrouwen, compleet met stoom, sauna en ijsfonteinen.

Voor degenen die graag in vorm willen blijven tijdens hun verblijf, biedt de nieuwe fitnessruimte moderne apparatuur, waaronder loopbanden, hometrainers, een elliptische trainer en losse gewichten. Het is de perfecte plek om te werken aan lichaamsbeweging en welzijn. Gasten kunnen ook genieten van heerlijke gerechten en drankjes in het gerenoveerde restaurant Le Parfum en de verplaatste bar Le Gouverneur.

Met Azerai La Residence, Hue voegt hotelier Adrian Zecha opnieuw een prachtige accommodatie toe aan zijn groeiende portfolio van luxe hotels. Of gasten nu de rijke geschiedenis van Hue willen verkennen, willen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving of gewoon willen ontspannen en tot rust willen komen, dit hotel biedt alles wat ze nodig hebben voor een onvergetelijk verblijf.

Accommodatie:

  • Het hotel beschikt over 122 kamers, verdeeld over de west- en oostvleugels.
  • De 73 superior en deluxe kamers in de westvleugel zijn volledig opnieuw ontworpen met een ingetogen esthetiek die de toewijding van Azerai aan eenvoud en elegantie weerspiegelt.
  • In het voorjaar zullen er nog 39 kamers in de oostvleugel beschikbaar komen na een renovatie die de kamers opfrist en de esthetiek bijwerkt.


Restaurants:

  • Le Parfum: Het gerenoveerde restaurant van het hotel, waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Hier kunnen ze culinaire hoogstandjes ervaren met een Azeraïaanse esthetiek.


Bars:

  • Le Gouverneur: De bar van het hotel, die is verplaatst van de rotonde van het historische herenhuis naar een van de huizen van hetzelfde gebouw. Gasten kunnen ontspannen en genieten van verfrissende drankjes en cocktails.


Wellness en Spa:

  • De uitgebreide en volledig gerenoveerde spa biedt een oase van ontspanning met zes behandelkamers. Gasten kunnen genieten van massages, therapieën en scrubs geïnspireerd op zowel oosterse als westerse tradities.
  • Aparte natte ruimtes voor mannen en vrouwen bieden stoom, sauna en ijsfonteinen voor ultieme ontspanning.


Fitnessruimte:

  • De fitnessruimte van het hotel is verplaatst naar de begane grond naast de spa en is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder loopbanden, hometrainers, een elliptische trainer en losse gewichten.


Overige faciliteiten:

  • Het hotel biedt prachtige uitzichten op de Perfume River en het omliggende landschap.
  • Gasten kunnen genieten van uitstekende service en gastvrijheid van het attente personeel van het hotel.
  • Het hotel heeft een historische achtergrond en bevindt zich in de voormalige keizerlijke hoofdstad van Vietnam, waardoor gasten de rijke geschiedenis van de regio kunnen verkennen.

 

>>> klik hier voor meer informatie over Azerai La Residence Hue <<<


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...