Anantara breidt zijn luxeportfolio in China uit met de aankondiging van Anantara Anji Resort

Anantara breidt zijn luxeportfolio in China uit met de aankondiging van Anantara Anji Resort

Anantara's wereldberoemde luxe komt naar Anji County in China in het noordwesten van de provincie Zhejiang. Anji County is een populaire ontsnapping voor natuurliefhebbers en wordt geprezen als een bestemming voor ecotoerisme. Het ligt op drie uur rijden van Shanghai en op minder dan een uur rijden van de hoofdstad van Zhejiang, Hangzhou.

Bekend om zijn koelere klimaat, schone lucht en adembenemende landschappen, Anji is aangewezen als een milieuvriendelijke stad waar de bewoners een bloeiende milieuvriendelijke landbouw- en toeristische sector hebben opgericht met vervuilingsvrije groene producten, zoals witte thee, alpengroenten en bloemen.

Anji is ook de thuisbasis van een van de grootste natuurlijke bamboebossen ter wereld met meer dan 60.000 hectare bamboebossen met meer dan 40 verschillende soorten. Smaragdgroene bergen en theeplantages vormen de achtergrond van de nieuwe Anantara Anji die zich op 165 hectare grond bevindt. Naast 162 kamers met afmetingen variërend van 53-216 m², beschikt de accommodatie over ultramoderne vergaderfaciliteiten, een buitenzwembad met bar, vier internationale restaurants, waaronder Chinese en internationale gerechten, een volledig fitnesscentrum en een activiteitenzone voor kinderen.

Als aanvulling op de natuurlijke omgeving van het gebied, zal een Anantara Spa met volledige genezing- en wellnessfaciliteiten en een Zen-paviljoen beschikbaar zijn om de gezondheid en het welzijn van de gasten aan te vullen. Duurzame programma's zoals boomplantactiviteiten voor het hele gezin, die organisch zullen worden geïntegreerd met de faciliteiten van het resort, zullen ook worden aangeboden, waardoor een ideale plek ontstaat voor reiservaringen van meerdere generaties. De cultuurgerichte gasten van Anantara kunnen genieten van een breed scala aan inheemse ervaringen in de buurt, waaronder oude tempels en de residentie van Wu Changshuo, een prominente schilder, kalligraaf en zeehondenkunstenaar tijdens de late Qing-periode naast het resort.

Gasten kunnen ook dagtochten maken naar de beroemde bamboebossen van het gebied, raften of thee oogsten op nabijgelegen plantages. De unieke architectuur van het resort is ontworpen door de internationaal gerenommeerde architect Meng Fanhao van Line+ Studio, die bekend staat om zijn creatieve en innovatieve ontwerpen.

De bouw begint in maart 2022 en zal tegen het einde van 2024 zijn voltooid. Anantara Anji zal zich aansluiten bij Anantara Guiyang Resort in de provincie Guizhou en Anantara Xishuangbanna Resort in de provincie Yunnan als het derde pand van het merk in China dat gasten verbindt met echte plaatsen, mensen en verhalen door middel van persoonlijke ervaringen, en het bieden van oprechte gastvrijheid in de wereld” s meest opwindende bestemmingen.