Privacy en afscheiding Andara Phuket - de opkomst van luxe privévilla s in Aziatische strandresorts

Vijfsterren-resorts aan het strand in Aziatische bestemmingen zoals Thailand en Bali voldoen al lang aan een luxe sjabloon van ruimte en stijl. Maar in ons nieuwe en voorzichtigere reisuniversum maken privacy en afscheiding nu deel uit van de ideale vergelijking. Een ander nieuw doel voor gasten is een duidelijk gevoel van het weg zijn van de drukte op populaire vakantiebestemmingen. Phuket in het zuiden van Thailand kan nauwelijks een toevluchtsoord worden genoemd, maar het overtreft zijn goedkope reputatie voor strandvakanties met eigendommen met vrijstaande villa's in het kader van een resort, vaak met meerdere slaapkamers, butlers, eet-paviljoens op terrassen en privézwembaden.

Amanpuri, op een landtong in de buurt van Pansea Beach, is een klassiek voorbeeld, terwijl het landgoed Double-Pool Villas van Banyan Tree het middelpunt is van de geïntegreerde resort-enclave Laguna Phuket. Vandaag hebben we het echter graag over een ander prachtige bestemming in Phuket, namelijk Andara. Andara Resort & Villa'sligt aan de midwestkust van het eiland en op ongeveer 40 minuten van de luchthaven.

Het resort biedt terrassuites met één tot drie slaapkamers, zwembadsuites en penthouse-zwembadsuites tot maximaal vier slaapkamers. Dan zijn er de 'luxe' villa's met zwembad, van drie tot zeven slaapkamers, met een oppervlakte van tot wel 2300 vierkante meter. De meeste villa's zijn in privébezit en bevinden zich in een verhuur concept dat wordt beheerd door het resort. De 37 suites en 26 villa's die zijn aaneengesloten in rijen op een hoge heuvel hebben allemaal een panoramisch uitzicht over de baai van Kamala en de Andamanse Zee. Het door personeel aangedreven golfkarretjes rijden van en naar de belangrijkste faciliteiten op de begane grond en zijn supersnel wanneer ze worden gebeld door gasten.

De villa's op zich zijn bijzonder discreet en je kan er genieten van een hoog niveau van privacy. Om die reden is Andara Phuket waarschijnlijk het best bewaarde geheim voor veeleisende reizigers en mensen. Een verblijf in een Andara Pool Villa is bovendien onvergetelijk, compleet met modern Thais geïnspireerd leven en we herhalen ons even opnieuw, een ongelooflijk uitzicht op zee! Tot slot is er een bijkomend privé overloopzwembad, ruime slaapkamers, lounges en een privé-kok en toegewijde villabegeleider. Het is dus ideaal voor feestelijke bijeenkomsten met vrienden en familie, of een heel bijzonder romantische samenkomst.

Op gebied van eten zal je ook niet verhongeren, je kan er genieten van een dagelijks ontbijt, bereid door de privé-kok of in het SILK Restaurant. Kortom deze Pool Villa'szijn de ideale keuze voor families en vrienden die samen reizen en voor degenen die de voorkeur en belang geven aan een complete afzondering. Alle villaverblijven genieten van de privileges van het Andara-resort, waaronder gratis wifi, toegang tot het fitnesscentrum en het zwembad van het resort, dagelijkse groepsactiviteiten voor fitness en pendeldiensten in de omgeving van Kamala.

Meer over Andara Phuket 

Andara Phuket is een luxueus resort gelegen op een heuvel met uitzicht op de Andamanse Zee in Kamala, Phuket, Thailand. Het resort biedt verschillende accommodatie-opties, waaronder villa's met één tot zes slaapkamers en penthouses, allemaal ontworpen met een modern Thais interieur.

Het resort beschikt over diverse restaurants en bars, waaronder de Silk Restaurant & Bar, dat lokale en internationale gerechten serveert en een prachtig uitzicht biedt op de zee en de bergen. De Silk Pool Bar is de ideale plek om te ontspannen met een verfrissend drankje terwijl u geniet van het panoramische uitzicht. Bovendien biedt de Andara Beach Club direct toegang tot Kamala Beach, met een breed scala aan internationale gerechten en een selectie van cocktails.

Andere faciliteiten van het resort zijn onder andere een spa met privébehandelingskamers, een fitnessruimte, een tennisbaan en een kinderclub met activiteiten en spellen voor kinderen van alle leeftijden. Het resort heeft ook twee prachtige zwembaden - een 40-meter lang overloopzwembad en een kinderzwembad.

Andara Phuket biedt ook een scala aan activiteiten en excursies, waaronder yogalessen, kooklessen, eilandtours en watersporten zoals jetskiën, duiken en snorkelen.

Het resort biedt ook verschillende luxe diensten, waaronder een persoonlijke butlerservice en een pendeldienst naar de luchthaven en nabijgelegen bezienswaardigheden.

De villa's van Andara Phuket zijn ruim en beschikken over een eigen infinity-zwembad en een groot zonneterras met uitzicht op de oceaan. De villa's zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals een volledig uitgeruste keuken, een flatscreen-tv, een dvd-speler, een Bose-geluidssysteem en gratis wifi.

Het resort biedt ook speciale arrangementen voor bruiloften en evenementen, inclusief een speciaal trouwpakket en een locatie met uitzicht op de oceaan voor een onvergetelijke ceremonie.

Andara Phuket ligt op slechts 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Phuket en is gunstig gelegen ten opzichte van populaire bezienswaardigheden zoals de Tempel van Wat Chalong, de Grote Boeddha en het nachtleven van Patong Beach.

Als u op zoek bent naar een ontspannende en luxueuze vakantie op een van de mooiste plekken in Thailand, dan is Andara Phuket de perfecte keuze.

Accommodatie:

  • Ruime villa's met eigen infinity-zwembad en zonneterras met uitzicht op de oceaan
  • Moderne voorzieningen zoals een volledig uitgeruste keuken, flatscreen-tv, dvd-speler, Bose-geluidssysteem en gratis wifi


Restaurants en bars:

  • Silk Restaurant & Bar, gelegen aan het zwembad, biedt zowel Thaise als internationale gerechten en een uitgebreide selectie wijnen en cocktails
  • Pool Bar, gelegen bij het zwembad, biedt een scala aan verfrissende drankjes en snacks
  • Roomservice beschikbaar


Faciliteiten:

  • Fitnessruimte met uitzicht op de oceaan en uitgerust met moderne apparatuur
  • Spa met een scala aan behandelingen, waaronder Thaise massage en lichaamspakkingen
  • Kinderclub met activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar oud
  • Bibliotheek en zakencentrum met gratis wifi en computers
  • Speciale arrangementen voor bruiloften en evenementen, inclusief een speciaal trouwpakket en een locatie met uitzicht op de oceaan voor een onvergetelijke ceremonie
  • Persoonlijke conciërgeservice om te helpen bij het regelen van activiteiten, vervoer en reserveringen


Locatie:

  • Gelegen op een heuvel met uitzicht op de Andamanse Zee
  • Slechts 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Phuket
  • Gunstig gelegen ten opzichte van populaire bezienswaardigheden zoals de Tempel van Wat Chalong, de Grote Boeddha en het nachtleven van Patong Beach


Overige

  • Privéstrandclub op slechts 3 minuten rijden van het resort met gratis pendeldienst
  • Infinity-zwembaden met uitzicht op de oceaan
  • Gratis pendeldienst naar Kamala Beach en de lokale markt
  • Fietsverhuur beschikbaar om de omgeving te verkennen
  • Gratis parkeergelegenheid op het terrein
  • 24-uurs receptie en beveiliging
  • Wasservice beschikbaar


Andara Phuket biedt gasten een luxueuze vakantie-ervaring in een prachtige omgeving. Met een scala aan faciliteiten en voorzieningen is het resort geschikt voor stellen, gezinnen en groepen die op zoek zijn naar ontspanning en vermaak tijdens hun verblijf in Phuket.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...