Luxe Kasteelhotel in Marche-en-Famenne is een historisch erfgoed met modern comfort

Het historische kasteel van Jemeppe, gelegen in de wijk Marche-en-Famenne in de provincie Luxemburg, is een indrukwekkend vastgoedcomplex dat bestaat uit een versterkt kasteel met een donjon, een grote binnenplaats, grachten en een vierkantshoeve die is omgebouwd tot een luxehotel. Dit majestueuze domein wordt omringd door ongeveer 45 hectare aan weilanden en bosgebieden.

De donjon, gebouwd rond 1270, maakt deel uit van het kasteel dat in 1748 werd uitgebreid en omringd door een slotgracht. Na een grondige renovatie tussen 1997 en 2006, beschikt het kasteel over moderne faciliteiten en een eigen kapel. De vierkantshoeve, die zijn oorsprong vindt in 1612, werd eveneens volledig gerenoveerd tussen 2006 en 2010. Beide gebouwen zijn afgewerkt met uitzonderlijk vakmanschap en hoogwaardige materialen, wat resulteert in een unieke combinatie van historische charme en hedendaags comfort.

Het vastgoedcomplex wordt momenteel gebruikt als hotel, maar heeft ook gediend als locatie voor seminars, evenementen en andere bijeenkomsten. Het hotel beschikt over 77 stijlvolle kamers die modern comfort bieden in een historische omgeving.

De verkoop van dit bijzondere eigendom is onderworpen aan goedkeuring van de bevoegde rechtbank. De aangeboden startprijs is het minimumbedrag waarop geïnteresseerden een bod kunnen uitbrengen, volgens de beslissing van de ondernemingsrechtbank. Meer informatie over de verkoopspecificaties is verkrijgbaar bij ons kantoor.

Dit luxueuze kasteelhotel in Marche-en-Famenne biedt een unieke kans om te investeren in een stukje Belgisch erfgoed, waar historie en moderniteit samenkomen in een prachtige omgeving.

Château Jemeppe is een Uniek Kasteelhotel en evenementenlocatie in de Belgische Ardennen

Château Jemeppe, gelegen in Marche-en-Famenne in de Belgische provincie Luxemburg, is een indrukwekkend historisch domein dat nu dienst doet als luxe kasteelhotel en evenementenlocatie. Dit exclusieve vastgoedcomplex, omringd door ongeveer 45 hectare aan weilanden en bossen, combineert het beste van historisch erfgoed en modern comfort en biedt bezoekers een onvergetelijke ervaring in het hart van de Belgische Ardennen.

Het kasteel van Jemeppe heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw, toen de oorspronkelijke donjon werd gebouwd. In 1748 werd het kasteel uitgebreid en versterkt met een slotgracht. Na een ingrijpende renovatie tussen 1997 en 2006, heeft het kasteel zijn historische charme behouden terwijl het moderne faciliteiten en voorzieningen biedt, waaronder een eigen kapel. De vierkantshoeve, daterend uit 1612, werd ook volledig gerenoveerd tussen 2006 en 2010. Beide gebouwen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat resulteert in een harmonieuze combinatie van authentieke architectuur en hedendaags comfort.

Château Jemeppe beschikt over 77 luxueuze kamers en suites, allemaal ingericht met aandacht voor detail en met respect voor de historische setting. Gasten kunnen genieten van modern comfort, zoals wifi, minibar, flatscreen-tv en een eigen badkamer met hoogwaardige voorzieningen. Het kasteelhotel biedt ook een uitstekend gastronomisch restaurant, waar bezoekers kunnen genieten van verfijnde gerechten bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Dankzij de indrukwekkende evenementenruimtes en de schilderachtige omgeving is Château Jemeppe de ideale locatie voor zowel zakelijke als sociale evenementen. Het kasteel biedt verschillende zalen en vergaderruimtes die geschikt zijn voor seminars, workshops, conferenties en teambuildingactiviteiten. Daarnaast is het een populaire locatie voor bruiloften, jubilea en andere bijzondere gelegenheden.

Het uitgestrekte landgoed van Château Jemeppe biedt talloze recreatiemogelijkheden. Gasten kunnen genieten van wandelen, fietsen of paardrijden in de omliggende bossen en weiden, of ontspannen in de rustige tuinen en binnenplaatsen van het kasteel. Er zijn ook diverse golfbanen en andere sportfaciliteiten in de buurt.

Château Jemeppe is gemakkelijk bereikbaar vanuit de belangrijkste Belgische steden, zoals Brussel, Luik en Namen, en ligt op korte afstand van de snelweg E411. De nabije luchthavens van Brussel en Luxemburg bieden internationale verbindingen, waardoor het kasteelhotel een uitstekende bestemming is voor zowel binnenlandse als buitenlandse bezoekers. De regio staat bekend om zijn pittoreske landschappen, charmante dorpjes en culturele bezienswaardigheden, waardoor Château Jemeppe een perfecte uitvalsbasis is om de Belgische Ardennen te verkennen.

Château Jemeppe streeft ernaar om duurzame en milieuvriendelijke praktijken te hanteren. Het kasteel maakt gebruik van energiezuinige verlichting, milieuvriendelijke schoonmaakproducten en zet zich in voor het verminderen van voedselverspilling in het restaurant. Bovendien werkt het hotel samen met lokale leveranciers en ondersteunt het de lokale gemeenschap.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...