Erica Jong verkoopt haar luxe Manhattan appartement voor €9 miljoen

Erica Jong, de gerenommeerde Amerikaanse auteur bekend om haar baanbrekende werken die taboes doorbreken op het gebied van vrouwelijke seksualiteit en vrijheid, heeft aangekondigd dat ze haar luxueuze appartement in Manhattan verkoopt. De woning gaat van de hand voor een bedrag van maar liefst €9 miljoen. Dit nieuws heeft niet alleen de aandacht getrokken van Jong'sloyale fanbase, maar ook van vastgoedenthousiastelingen en mensen met een passie voor de bruisende energie van New York City.

Jong, wiens werk al decennialang voer voor discussie en bewondering biedt, schreef de iconische roman ‘Fear of Flying’. Deze roman is een ongeëvenaarde expressie van de seksuele beleving en zelfontdekking van een vrouw en heeft sinds zijn publicatie in de jaren zeventig voortdurend inspiratie geleverd aan vrouwen overal ter wereld. De significante impact van Jong'sliteraire prestaties wordt weerspiegeld in haar smaakvol ingerichte en luxueus uitgeruste appartement.

Gelegen aan het prestigieuze adres van Fifth Avenue, staat Jong'sappartement symbool voor stedelijke verfijning. Met een oppervlakte die zich uitstrekt over ongeveer 250 vierkante meter, biedt het alle comfort dat men zich maar kan wensen in de drukke metropool. Twee slaapkamers, twee badkamers, en royale ontvangstruimtes zijn ontworpen om gasten te verwelkomen in een weelderige en stijlvolle omgeving. Elke kamer in het appartement straalt zowel elegantie als huiselijkheid uit, dankzij de zorgvuldige selectie van materialen en de attente inrichting.

Een kenmerk van Jong'sappartement is het witte marmer dat glinstert in verschillende ruimtes, waardoor een atmosfeer van luxe wordt gecreëerd. De grote woonkamer vormt het hart van het appartement, een ideale plek om te ontspannen of om in gezelschap van vrienden en familie te verkeren. De keuken daarentegen is voorzien van de modernste apparatuur en biedt perfecte mogelijkheden voor zowel intieme maaltijden als grootse samenkomsten.

Buiten de pracht en praal van de privéruimtes, zijn de faciliteiten van het gebouw minstens even indrukwekkend. Bewoners hebben toegang tot voorzieningen die je normaal gesproken enkel in een vijfsterrenhotel zou verwachten. Denk hierbij aan een fitnesscentrum, zwembad, sauna, stoombad, en voor degenen die zich willen onderdompelen in vermaak, een eigen bioscoop, nachtclub, en zelfs een kapsalon. En om dit alles te completeren is er een conciërgeservice die de klok rond klaarstaat voor de bewoners.

De locatie van het appartement is eveneens een factor die bijdraagt aan de allure. In het midden van Manhattan, omringd door de levendigheid van cultuur en kunst, bevindt de woning zich op loopafstand van 'swerelds meest befaamde musea, theaters en galerijen, naast luxe winkelgebieden en parken die een rustige retraite bieden in de dynamische stad.

Voor een vraagprijs van €9 miljoen biedt Erica Jong'sappartement een kostbare kans om ondergedompeld te raken in een leven van glamour en stijl in New York, zonder concessies te doen aan comfort en persoonlijke smaak. Het appartement is verrassend betaalbaar gelet op de exclusiviteit, de begeerde locatie, en de hoogwaardige voorzieningen die het te bieden heeft.

Makelaars zijn al druk doende om de unieke kwaliteiten van dit adembenemende pand te tonen aan potentiele kopers. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat een nieuwe eigenaar de sleutels in ontvangst neemt en het privilege geniet om in de voetsporen te treden van een literaire gigant. Terwijl Erica Jong een nieuw avontuur tegemoet gaat in Europa, staat er voor iemand anders een schitterend nieuw hoofdstuk klaar om ontdekt te worden in de vorm van dit bijzondere appartement in Manhattan. Een hoofdstuk dat belooft net zo inspirerend en invloedrijk te zijn als het werk van Jong zelf.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...