Luxe appartement met zwembad in Fort-Jaco met privétuin is een One and Only

Les Terrasses de Fond'Roy

Dit luxueuze appartement met een oppervlakte van ± 375 m² is gelegen in de prestigieuze residentie "Les Terrasses de Fond'Roy" in de wijk Fort-Jaco. Het appartement beschikt over een privétuin van ± 4 are en heeft een ideale oriëntatie. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal die uitkomt op de recepties, waaronder een grote woonkamer, eetkamer, professionele keuken met bijkeuken en wijnkelder, en een tweepersoonskamer met badkamer en dressing. Het appartement beschikt tevens over een prachtig overdekt zwembad met bar, hamam en kleedkamers voor gasten.

De residentie zelf beschikt over een park van ± 2.8 ha en een conciërge. Andere voorzieningen zijn onder andere individuele boiler, elektrische rolluiken, zonnetenten, waterverzachter, binnen- en buitenalarm, terrassen en het zwembad.

Fort-Jaco is bekend om zijn winkels en boetiekjes en ligt in de nabijheid van het Zoniënwoud. Het is een familievriendelijke en rustige buurt met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. De mogelijkheid bestaat om twee parkeerplaatsen en een kelder bij te kopen.

De wijk Fort-Jaco is een van de meest gewilde buurten in Brussel vanwege zijn rustige en groene omgeving, terwijl het toch dicht bij het stadscentrum ligt. Het is een uitstekende locatie voor gezinnen en professionals die op zoek zijn naar een levensstijl die de perfecte combinatie biedt tussen rust en stedelijke voorzieningen. De wijk biedt een breed scala aan winkels en boetiekjes, variërend van chique designerwinkels tot gezellige lokale winkels. Er zijn ook verschillende uitstekende restaurants, cafés en bars om uit te kiezen.

Het Zoniënwoud, een van de grootste bossen van België, ligt op slechts een steenworp afstand van de wijk Fort-Jaco en biedt de perfecte gelegenheid om te wandelen, joggen, fietsen of gewoon te genieten van de natuur. Daarnaast zijn er in de buurt van Fort-Jaco ook diverse sportfaciliteiten en recreatiegebieden, waaronder golfbanen, tennisbanen en zwembaden.

Het openbaar vervoer is ook gemakkelijk toegankelijk vanuit Fort-Jaco, met verschillende bus- en tramlijnen die de buurt verbinden met andere delen van de stad. Er zijn ook verschillende scholen en internationale scholen in de buurt, waaronder de gerenommeerde British School of Brussels.

Dit luxe appartement biedt niet alleen een exclusieve levensstijl met uitstekende voorzieningen, maar ook een geweldige locatie in een van de meest gewilde buurten van Brussel.

Naast de voorzieningen die al zijn genoemd, biedt dit appartement ook een hoog niveau van veiligheid en privacy. Het beschikt over een binnen- en buitenalarm, zonnetenten en elektrische rolluiken om ervoor te zorgen dat uw privacy te allen tijde behouden blijft. Het zwembad is volledig afgeschermd en biedt gasten alle rust en privacy die ze nodig hebben om te ontspannen en te genieten van hun vrije tijd.

De residentie zelf biedt ook verschillende voorzieningen, waaronder een conciërge die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en dat uw veiligheid te allen tijde gewaarborgd blijft. De privétuin biedt ook voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, en is de perfecte plek om vrienden en familie te entertainen.

Over Fort-Jaco

Fort-Jaco is een zeer gewilde buurt gelegen in het zuiden van Brussel. De wijk staat bekend om zijn rustige en groene omgeving en biedt een ideale combinatie van stad en natuur. Het is een zeer aantrekkelijke locatie voor gezinnen en professionals die op zoek zijn naar een hoogwaardige levensstijl in een van de meest exclusieve buurten van Brussel.

Fort-Jaco biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder luxe winkels en boetieks, uitstekende restaurants, cafés en bars en diverse sport- en recreatievoorzieningen. Het Zoniënwoud, een van de grootste bossen van België, ligt op korte afstand van de wijk en biedt vele mogelijkheden om te genieten van de natuur en outdoor activiteiten.

Fort-Jaco is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, waaronder verschillende bus- en tramlijnen die de buurt verbinden met andere delen van de stad. Er zijn ook verschillende scholen en internationale scholen in de buurt, waaronder de gerenommeerde British School of Brussels.

Als een van de meest exclusieve buurten van Brussel is Fort-Jaco de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze eigendommen en residenties van de stad, waaronder "Les Terrasses de Fond'Roy" waar dit luxe appartement met zwembad zich bevindt. Met zijn uitstekende locatie, rustige omgeving en luxe voorzieningen, is Fort-Jaco een ideale plek om te wonen voor wie op zoek is naar de ultieme combinatie van stad en natuur, comfort en veiligheid.