The Vanquish Estate is nog stijlvoller dan een Aston Martin

Dit weelderige pand pronkt met een unieke uitstraling, met geavanceerde architectuur, scherpe lijnen en niets anders dan de beste voorzieningen binnenin, en is te vinden in Poole, Verenigd Koninkrijk. Vanquish genaamd, net als de ongelooflijke Aston Martin, is dit prachtige landgoed speciaal gebouwd om de prachtige natuurlijke omgeving aan te vullen, maar het slaagt er nog steeds in om op de best mogelijke manier op te vallen vanuit elke hoek die je ernaar kijkt.

Deze adembenemende villa strekt zich uit over 5 verdiepingen, met 6 slaapkamers en 6 badkamers, en tal van betoverende ruimtes binnenstebuiten die ideaal zijn om te entertainen en te ontspannen.
Als u dit huis binnenkomt, bevindt u zich in een prachtige ontvangsthal, die een luxe bar en een snookergedeelte combineert met een mooie tuinkamer, en vanaf hier ziet u een mooi binnenzwembad, met een natte ruimte en vele andere interessante ruimtes.

Met 896 vierkante meter aan ongelooflijke woonruimtes, zal dit ultramoderne pand ook de volgende eigenaren en hun gasten in staat stellen om te genieten van enkele van de meest magnifieke uitzichten op de haven van Poole.

De eerste verdieping van dit huis wordt de hele dag overspoeld met natuurlijk licht, dankzij glazen schuifdeuren op volledige hoogte, en de uitgestrekte loungeruimte die hier te vinden is en de sociale keuken zijn ook het vermelden waard in onze boeken. Weg van het sociale hart van deze verdieping vindt u een prachtige Guest Bedroom Suite, met een prachtig uitzicht en ook glazen schuifdeuren met jaloezieën, terwijl de andere slaapkamersuites zich op de tweede verdieping bevinden, met dezelfde prachtige inrichting.

Maar de meest indrukwekkende van allemaal is de weelderige Master Suite, die een hele verdieping beslaat en optimaal profiteert van het ongelooflijke panorama. Aangevuld met een bubbelbad, evenals een aparte natte ruimte met douchekop met plafondroos en kleedkamers voor hem en haar, is deze suite als een charmant penthouse op zich.

Het landgoed Vanquish staat momenteel te koop voor 7,5 miljoen GBP, wat ongeveer €9,3 miljoen is, maar als je ooit naar het VK hebt willen verhuizen en wilt dromen over een huis met een prachtig uitzicht, is dit waarschijnlijk zo goed als maar kan.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...