Het ultieme ski-toevluchtsoord wacht op je in Crystal Bay Nevada

Gelegen op minder dan 10 minuten van Nevada's populaire Diamond Peak Ski Resort, op een bevoorrechte positie van Crystal Bay, is dit prachtige moderne huis precies waar elke rijke skiër van heeft gedroomd.

Vier slaapkamers en vierenhalve baden, en vele andere lekkernijen, beslaan 8.694 vierkante meter luxe woonruimtes waar de nieuwe eigenaren naar verwachting van zullen genieten - dat zullen ze hoogstwaarschijnlijk doen.

Naarmate het koude seizoen nadert, is iedereen die van wintersport houdt van plan om de bergen in te gaan, en Nevada is een van de topbestemmingen in de Verenigde Staten voor wat plezier in de sneeuw. Dit is misschien een unieke kans om uw eigen vakantiehuis te kopen in dit besneeuwde paradijs.

Lake Tahoe dient als de perfecte achtergrond voor dit prachtige glazen huis, wat bijdraagt aan de magische bergachtige omgeving en de unieke aantrekkingskracht van dit pand. Het prachtige huis aan het water dat voor u ligt, profiteert ook van stalen balken die een ultramoderne esthetiek creëren en kamerhoge ramen die iedereen uitnodigen om te genieten van het besneeuwde landschap.

Er is ook een glazen trap van zes verdiepingen die tussen de meerdere verdiepingen slingert en het kristalheldere thema in dit huis afmaakt. Verschillende open haarden en uitgaansgebieden maken ook deel uit van de lange lijst met voorzieningen die deze accommodatie laat zien, wat zou kunnen verklaren voor het duizelingwekkende prijskaartje van €39,75 miljoen.

Over Lake Tahoe

Lake Tahoe is een groot, diep bergmeer in de Sierra Nevada-bergen van de Verenigde Staten, gelegen op de grens van Californië en Nevada. Het meer heeft een oppervlakte van ongeveer 496 km² en is daarmee het op een na grootste alpiene meer in Noord-Amerika, na het Grote Meer in Canada.

Het kristalheldere water van Lake Tahoe is beroemd om zijn diepe blauwe kleur en wordt omgeven door prachtige berglandschappen met besneeuwde toppen, bossen en uitgestrekte stranden. Het meer is een populaire toeristische bestemming voor zowel zomer- als wintersportactiviteiten, waaronder zwemmen, kajakken, vissen, wandelen, skiën, snowboarden en nog veel meer.

De regio rondom Lake Tahoe heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, die teruggaat tot de inheemse Washoe-stam die daar al duizenden jaren woont. Er zijn veel interessante bezienswaardigheden in de omgeving, zoals historische mijnsites, musea en kunstgalerijen.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...