Six Senses Ibiza introduceert nieuwe collectie privé residencies

Six Senses Ibiza is al even oogverblindend qua schoonheid als iconisch en heeft zojuist zijn nieuwe collectie van 19 Residencies en twee Mansions gelanceerd. Deze zorgvuldig samengestelde accommodaties zijn perfect voor zowel gezinnen als groepen en beslaan drie tot tien slaapkamers, waardoor de verzameling kamers van het resort op een totaal van 137 komt.

Verscholen in het hart van het Boheemse noorden, genesteld op het punt van bijna camouflage in de rotsen die zo kenmerkend zijn voor de vergezichten van het eiland, is Six Senses Ibiza nu al een dromerig resort met luxe behandelingen en spectaculaire diensten, en dat alles met een ongeëvenaarde Balearische zonsondergang keer bekeken.

En met de nieuwe Residences and Mansions van het resort - die ook slaapkamers met eigen badkamer, een chef-kok in de villa, spabehandelingen en meer zullen omvatten - zijn gasten welkom om te blijven en "het leven te vieren met hun stam", zoals de persdienst van het resort zo glorieus stelt het.

Om hun aandacht voor detail en hun toewijding aan niet alleen de luxe-ervaring maar Ibiza zelf nog meer te laten gelden, wordt elke villa vergezeld door een persoonlijke Guest Experience Maker, die op aanvraag beschikbaar is om te helpen bij zaken, zowel binnen de villa als over het hele eiland.

"Ibiza heeft altijd in het teken gestaan ​​van samenkomen en het leven vieren", zegt algemeen directeur David Arraya. "Onze nieuwe villa's met meerdere slaapkamers nodigen gasten uit om quality time door te brengen met vrienden en familie in een privéomgeving, terwijl ze ook genieten van een unieke gemeenschap en sfeer hier in het magische noorden van het eiland."

Ontworpen door architect en Six Senses-eigenaar Jonathan Leitersdorf, werden de Residences gebouwd met comfort, luxe en toegankelijkheid als prioriteit, met de bedoeling geen concessies te doen aan esthetiek en glamour. In plaats daarvan profiteren de Residences volledig van de oneindige zonsopgangen en zonsondergangen en het onbelemmerde uitzicht op zee om een ​​ruimte te creëren die duurzame, natuurlijke materialen bevat voor een eindresultaat dat overeenkomt met dat van een traditionele finca-esthetiek.

Alle ruimtes zijn natuurlijk absoluut prachtig, en het selecteren van een woning of herenhuis is een moeilijke, zo niet een plezierige taak. We zijn een voorliefde voor de Cliffhanger Residence, die beschikt over een privé-overloopzwembad van 15 meter en een ononderbroken uitzicht over de baai, vanaf de vloer tot het plafond.

Waar kunnen gasten zich nog meer op verheugen? Afgezien van de bovengenoemde diensten, krijgen gasten ook volledige toegang tot het bredere scala aan voorzieningen en programma's van het resort, waaronder het dagelijkse schema van yoga, pilates, fitness, kajakken en klifspringen, naast een fitnesscentrum, de befaamde drie restaurants van het resort en de geliefde Six Senses Spa.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...