Prince weelderige Turks- en Caicoseilanden is te koop

Prince weelderige Turks- en Caicoseilanden is te koop

Een prachtig landgoed van vijf hectare groot Caribisch eiland komt op 12 juli in het veilingblok, maar dit is niet zomaar een onroerend goed - alsof je je zo'n plek zou kunnen veroorloven. Nee, we hebben het over het voormalige huis van een overleden kunstenaar, de enige echte prins. De legendarische muzikant die acht Grammy-awards won, stierf twee jaar geleden plotseling, maar zijn nalatenschap en liedjes zullen zeker voor altijd voortleven. Je zou zelfs direct kunnen genieten van een deel van zijn nalatenschap, aangezien Prince's weelderige huis aan het water op het eiland Providenciales in Turks- en Caicoseilanden nu weer te koop is.

Dit unieke stuk onroerend goed is al op de markt gekomen voor €12 miljoen in mei 2016, een maand na de dood van de kunstenaar, maar het is nooit verkocht, daarom heeft Premiere Estates besloten het ter veiling aan te bieden. We zijn er vrij zeker van dat er veel bieders zullen zijn. Prince woonde voornamelijk in zijn huis in Paisley Park Studios in Minneapolis, maar hij heeft nog steeds zijn stempel gedrukt op dit luxe vakantiehuis in Turks- en Caicoseilanden. Hij schilderde bijvoorbeeld de hele oprit in zijn favoriete kleur, een prachtig koninklijk paars, en het huis in mediterrane stijl voordat je ook een rood pannendak en bleke stucwerkgevel hebt. Met ongeveer 10.000 vierkante meter aan prachtig ontworpen woonruimtes, waaronder zes slaapkamers en zes badkamers, lijkt deze plek de perfecte plek om te ontspannen en zelfs met pensioen te gaan.

Er wordt hier niet gesproken over regen of de kleur ervan, hoewel luisteren naar het meest iconische nummer van de artiest op dit moment gepast lijkt.