John Hendricks verkoopt Colorado Ranch voor waanzinnige 279 miljoen

John Hendricks, oprichter van Discovery Channel, heeft zijn enorme huis in Colorado te koop aangeboden, een enorme residentie van 22.000 vierkante meter die van jou zou kunnen zijn voor maar liefst €279 miljoen! Als dit voor de meesten van jullie te veel klinkt, is dat omdat het echt zo is. Maar dit pand wordt geleverd met tonnen land, een eigen observatorium, een high-end resort en zelfs een automuseum, alles in één.

Het huis werd bekend als de Gateway Canyons Ranches & Resort, dat de West Creek Ranch Residence omvat - het hoofdgebouw van 22.000 vierkante meter, en het Gateway Canyons Resort & Spa - een populair resort met 72 kamers. De residentie heeft een prachtige buitenkant in Pueblo-stijl en een weelderig interieur in westerse en moderne ranchstijl, met waterfonteinen, theater, stenen bibliotheek, kunststudio, fitnessruimte, zwembad en spa, en ja, een eigen observatorium. Gelegen op 45 mijl van de dichtstbijzijnde stad, is deze locatie perfect om naar de sterren te kijken, zonder enige lichtvervuiling in de buurt. Omdat het zo ver weg is van alles, lijkt het misschien afgelegen, maar het pand wordt geleverd met een vliegtuighangar, graslandingsbaan en twee helikopters.

Mogelijk is er ook een helo bij de aankoop inbegrepen.

Het resort ligt in de Cottonwood Red Rock Canyon en biedt tal van mogelijkheden voor gasten, van wandelen over het La Sal-gebergte tot wandelen langs de rivier de Dolores. Er zijn ook jachtmogelijkheden voor trofeeklassen op het Uncompahgre-plateau voor geïnteresseerden. Over het algemeen is de locatie een van de meest pittoreske in Colorado. En omdat Hendricks autoverzamelaar was, is het geen wonder dat zijn enorme huis een automuseum omvatte, met meer dan 50 oldtimers uit zijn eigen persoonlijke collectie, waaronder een Shelby GT500 uit 1967. Het huis zelf wordt geleverd met 8 slaapkamers en 8 badkamers, grote kamer, formele eetkamer, ontbijtzaal, een keuken van de chef, een grote studeerkamer met panoramisch uitzicht en niet minder dan 6 open haarden. Het huis heeft geo-thermische koeling en verwarming, een back-up stroomgenerator en een garage voor vijf auto's.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...