Bruce Willis Turks and Caicos Residence is een droomhuis in het Caribisch gebied

Wist je dat Bruce Willis een fantastisch huis heeft in het Caribisch gebied? Het landgoed is gelegen in de rustige en afgelegen Parrot Cay op de Turks- en Caicoseilanden en is omgeven door prachtige natuur. Om het paradijselijke optrekje van de Die Hard-acteur te bereiken, heb je een vlucht van een uur en veertig minuten nodig vanuit Miami en een boottocht van een half uur, maar het is de moeite waard. In 2000 kocht de beroemde acteur acht hectare grond en bouwde hier vervolgens zijn droomhuis direct aan het strand. De bouw duurde maar liefst vier jaar en het landgoed heeft momenteel een geschatte waarde van €33 miljoen.

Het landgoed wordt ook wel 'De Residentie' genoemd en beschikt over een hoofdgebouw met twee verdiepingen en twee aparte gastenvilla's, allemaal met uitzicht op een prachtig afgelegen strand. Het betoverende hoofdgebouw heeft vijf luchtige slaapkamers en een master suite die de gehele tweede verdieping van het huis beslaat. Het biedt ook enorme glazen deuren en grote terrassen rondom de master suite. Het huis is omgeven door veel kokos-, bananen- en papajabomen en heeft niet één, maar vier zwembaden en een prachtig yogapaviljoen aan de oceaan. Een speeltuin kon natuurlijk niet ontbreken en het heeft zelfs een houten piratenschip.

Het landgoed van Bruce Willis wordt bewoond door beroemdheden zoals supermodel Christie Brinkley, modemagnaat Donna Karan en Keith Richards. Het is de perfecte plek om weg te komen van de drukte van het stadsleven en te genieten van de rust en stilte van het Caribisch gebied. Als Bruce Willis erin slaagt om zijn Turks- en Caicos-compound te verkopen voor de geschatte waarde van €33 miljoen, zou dit het record breken van de best geprijsde woning op het eiland. Het is dus niet alleen een prachtige plek, maar ook een slimme investering voor degenen die het kunnen veroorloven.

Het hoofdgebouw van deze weelderige residentie heeft vijf ruime slaapkamers, waaronder een master suite die de hele tweede verdieping van het huis beslaat. Met enorme glazen deuren en grote terrassen rond de suite, is het uitzicht op de oceaan adembenemend. De suite heeft ook een eigen zithoek, een bar en een ensuite badkamer met een jacuzzi. Het huis is gebouwd om de natuurlijke schoonheid van het Caribisch gebied te omarmen, met veel licht en luchtige kamers die uitkijken op de weelderige tuin en de prachtige oceaan.

Naast het hoofdgebouw zijn er twee aparte gastenvilla's, elk met hun eigen keuken, woonkamer en slaapkamer. De villa's bieden uitzicht op het afgelegen strand van het landgoed en bieden privacy en comfort voor gasten. Het pand beschikt ook over een prachtig yogapaviljoen aan de oceaan, ideaal voor een ontspannen meditatie of yogasessie met uitzicht op de oceaan.

Het landgoed is ontworpen voor entertainment en plezier, met een speeltuin die een houten piratenschip bevat en vier zwembaden. Bovendien heeft de residentie toegang tot het nabijgelegen resort, dat faciliteiten biedt zoals een spa, restaurants en een fitnesscentrum. Het landgoed is gelegen op het privé-eiland Parrot Cay, dat bekend staat om zijn rustige sfeer en paparazzibestendige beveiliging.

Het landgoed is gebouwd met de intentie om volledig te passen bij de stijl van de Die Hard-acteur. Het hoofdgebouw bestaat uit twee verdiepingen en heeft vijf luchtige slaapkamers en een master suite die de hele tweede verdieping van het huis beslaat. De enorme glazen deuren en grote terrassen rond de master suite bieden een prachtig uitzicht op de oceaan en maken het nog aantrekkelijker.

Daarnaast zijn er twee aparte gastenvilla's met uitzicht op een prachtig afgelegen strand, waardoor gasten optimaal kunnen genieten van het mooie uitzicht. Rondom het huis vind je veel kokos-, bananen- en papajabomen, wat het gevoel van een privé-tropisch paradijs versterkt.

Het landgoed beschikt niet over één, maar vier zwembaden, waardoor er altijd een plek is om te zwemmen en te ontspannen. Bovendien is er een prachtig yogapaviljoen direct aan de oceaan, zodat de gasten helemaal tot rust kunnen komen terwijl ze luisteren naar het rustgevende geluid van de golven.

Een van de opvallendste kenmerken van het landgoed is de volledige speeltuin, met toegang tot een resort en een bioscoop. De speeltuin bevat zelfs een houten piratenschip, waardoor het een geweldige plek is voor kinderen om te spelen en te verkennen.

Het is ook vermeldenswaardig dat het landgoed is gebouwd op Parrot Cay, een afgelegen eiland in de Turks- en Caicoseilanden dat populair is onder beroemdheden vanwege de exclusiviteit en privacy. Naast Bruce Willis zijn er nog andere beroemdheden die een huis op Parrot Cay bezitten, waaronder supermodel Christie Brinkley, modemagnaat Donna Karan en Keith Richards.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...