Tip of the Tail wil het ultieme droomhuis zijn

Deze prachtige villa genaamd Tip of the Tail bevindt zich op het Turks- en Caicoseiland Providenciales, een idyllische locatie voor een huis dat alle privacy en luxe biedt. Het is een van de meest gewilde Caribische eigendommen vanwege de afgelegen locatie en het feit dat het alleen omringd wordt door palmbomen en de oceaan. De villa is geïnspireerd op strakke structuren in Miami en Mykonos en heeft een modern, geheel wit uiterlijk met turquoise wateren als enige omgeving.

Binnenin is de villa nog indrukwekkender met twee luxe master suites die zijn voorzien van handgemaakte zwevende kingsize bedden en prachtige en-suite badkamers. Daarnaast zijn er nog zes slaapkamers, zes badkamers en een eetruimte die plaats biedt aan maximaal 20 gasten, verspreid over een indrukwekkende 11.000 vierkante meter woonruimte. De villa heeft een prachtig uitzicht op de oceaan over 500 meter en biedt 10.000 vierkante meter aan privéstrand waar je in alle rust van kunt genieten.

De Zen-tuin biedt een plek om te ontspannen en de strandbar van de villa, genaamd Splash, met een ingebouwde barbecue en biertaps, biedt de perfecte plek om te genieten van een drankje. Het zwembad van de villa heeft glazen wanden en biedt uitzicht op de oceaan, waardoor je misschien liever binnen wilt blijven. De ligstoelen en vuurkorven zullen je echter gemakkelijk overtuigen om te genieten van het prachtige uitzicht.

Binnenin de villa Tip of the Tail is er ook een volledig uitgeruste fitnessruimte, een thuisbioscoop met een 120-inch scherm, een biljarttafel, tafelvoetbal en een eigen muziekkamer. Voor degenen die van watersporten houden, biedt de villa paddleboards, kajaks, snorkeluitrusting en zelfs een eigen boot met kapitein en bemanning voor een dag op zee. En als u zin heeft om te ontspannen, kunt u genieten van een massage in de privéspa van de villa of een ontspannen wandeling maken door de weelderige, tropische tuinen die de villa omringen.

De villa Tip of the Tail is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een plek om te genieten van het Caribisch gebied in alle luxe en comfort. Met zijn weelderige interieurs en unieke locatie is het de ideale vakantiebestemming voor wie op zoek is naar exclusiviteit en privacy. Het is ook een uitstekende investering voor degenen die op zoek zijn naar een Caribisch vakantiehuis met een hoog huurpotentieel en een bewezen track record van succes. Met een vraagprijs van ongeveer €7,5 miljoen is de villa Tip of the Tail zeker niet goedkoop, maar voor wie op zoek is naar de ultieme luxe en privacy, is het een investering die de moeite waard is.

De resterende beschrijving van de villa Tip of the Tail is als volgt:

Naast het bieden van veel buitenruimte, biedt de villa ook tal van entertainmentopties binnenshuis, waaronder een home cinema met comfortabele stoelen en een groot scherm, en een speelkamer met een pooltafel en tafeltennistafel. Een volledig uitgeruste fitnessruimte is beschikbaar voor degenen die hun workout willen bijhouden, en er is ook een volledig uitgeruste keuken voor degenen die willen koken en dineren in stijl.

De villa beschikt ook over een aantal indrukwekkende technische snufjes, zoals een beveiligingssysteem met 360 graden camera'sen een geautomatiseerd slim huis systeem waarmee gasten de verlichting, temperatuur en muziek kunnen regelen via een eenvoudige app op hun smartphone.

Tip of the Tail heeft ook een indrukwekkende verhuurgeschiedenis en is beschikbaar voor verhuur als een luxueuze vakantiebestemming. Het is een populaire keuze voor bruiloften en andere speciale evenementen, met plaats voor maximaal 100 gasten op het privéstrand. Het is ook gunstig gelegen op slechts 10 minuten van de luchthaven en op korte afstand van de vele restaurants, winkels en activiteiten op Providenciales.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...