Uitgelicht vastgoed in Bellem - charme en diversiteit in het idyllische Oost-Vlaanderen

Qua diversiteit heeft het Oost-Vlaamse dorp Bellem veel te bieden, van moderne villa's tot historische landhuizen en charmante plattelandshuisjes. In dit artikel belichten we zes opmerkelijke panden, stuk voor stuk uniek in hun soort, die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Met pittoreske straten, een rijke geschiedenis en de nabijheid van natuurgebieden als de Oude Kalevallei, is Bellem een aantrekkelijk locatie voor vastgoedkopers. De huizen stralen er stuk voor stuk charme uit door hun karakteristieke architectuur die vaak eigentijds en landelijk is. In veel gevallen gaat het om complete woonerfgoederen, met voldoende ruimte voor het hele gezin – inclusief uitgestrekte tuinen of zelfs weilanden.

Een goed voorbeeld hiervan is een moderne, vrijstaande villa die staat op een royaal perceel. Deze woning is voorzien van alle luxe en comfort voor een gezin. Naast ruime leefruimtes telt het pand meerdere slaapkamers, badkamers en een volledig uitgeruste keuken. De grote ramen en open indeling maken het interieur licht en luchtig, terwijl de moderne architectuur harmonieus samengaat met de landelijke omgeving.

Een tweede pand dat de aandacht trekt, is een statig herenhuis uit het begin van de 20e eeuw. Dit historische juweel in het hart van Bellem heeft een rijke geschiedenis en straalt nog steeds de grandeur van het verleden uit. Hoogtepunten zijn onder andere het originele houtwerk, de indrukwekkende inkomhal en de authentieke glas-in-lood elementen. Ondanks de historische sfeer zijn er tal van moderne voorzieningen aanwezig.

Een derde opvallende woning is een charmant landhuis gelegen op een ruim perceel. Dit pittoreske pand combineert landelijke charme met modern comfort. Het interieur is knus en huiselijk, met balkenplafonds en een open haard die bijdragen aan de rustieke sfeer. De royale tuin, compleet met vijver en diverse bijgebouwen, biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Verderop in het dorp vinden we een uniek triplex penthouse dat deel uitmaakt van een historische hoeve. Dit stijlvolle appartement combineert moeiteloos de charme van weleer met een modern wooncomfort. Het biedt een prachtig zicht op het omliggende landschap en bekoort met zijn hoge plafonds, open indeling en originele details.

Het vijfde pand dat we graag willen tonen, is een karaktervolle halfopen bebouwing met een fraai aangelegde tuin. Binnenin wordt de gezellige sfeer benadrukt door een ruime woonkamer met open keuken. Dit pand bewijst dat je ook in een kleinere woning kunt genieten van luxe en comfort.

Als laatste presenteren we graag een uitzonderlijk landgoed, gelegen aan de rand van Bellem. Deze verbazingwekkende eigendom bestaat uit een statige villa omringd door een riante tuin met vijver, bos en weiland. De woning is rijkelijk uitgerust met onder andere een binnenzwembad, wellnessruimte en gastenverblijf.

Het huidige vastgoedaanbod toont dat er in Bellem voor elke smaak en budget wel een passend pand te vinden is. En hoewel de prijzen iets hoger liggen dan het gemiddelde in Vlaanderen, krijg je daar heel wat voor terug: ruimte, rust en natuur binnen handbereik. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar vastgoed in deze pittoreske streek blijft groeien.

Het landschappelijke schoon, de karaktervolle architectuur en de hechte gemeenschap maken Bellem bijzonder aantrekkelijk voor wie op zoek is naar een idyllische woonplaats. Voeg daar de gunstige ligging in het hart van Oost-Vlaanderen en de sterke investeringsmogelijkheden aan toe, en het is duidelijk: Bellem heeft alle troeven in handen om te schitteren op de vastgoedmarkt.

 

- Uitgelicht vastgoed in Bellem: Charme en diversiteit in het idyllische Oost-Vlaanderen
- Ontdek een selectie van unieke panden in het pittoreske Bellem, waar diversiteit en landelijke charme hand in hand gaan met investeringsmogelijkheden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...