Exclusieve vastgoedopties in Hekelgem - van luxe villa s tot charmante penthouses

Hekelgem, gelegen in het hart van België, biedt deze landelijke gemeenschap een scala aan vastgoedopties voor de veeleisende koper. Deze variëren van idyllische boerderijen en landhuizen tot moderne villa's en luxueuze penthouses. De vraag naar onroerend goed in Hekelgem blijft sterk, gedreven door de aantrekkelijke levensstijl en gemeenschapsgeest in combinatie met het uitstekende onderwijs, gezondheidszorg en recreatieve voorzieningen.

Eén van de meest gewilde eigenschappen is een charmant herenhuis gelegen in het hart van de gemeenschap. Dit prachtige pand straalt elegantie uit met zijn traditionele architectuur. Met vier ruime slaapkamers, drie luxe badkamers en uitgestrekte leefruimtes, is dit huis perfect voor een groeiende familie of voor degenen die graag in stijl entertainen. Het pand beschikt ook over een privé-tuin, ideaal voor zomerbarbecues of gewoon genieten van de rustige landelijke omgeving.

Een ander populair pand is een moderne, luxe villa met een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Deze prestigieuze woning heeft vijf slaapkamers, vier badkamers en een ruime open leefruimte. Het heeft ook een designer keuken met de nieuwste apparatuur en een prachtige eethoek die uitkijkt op de tuin. De outdoor leefruimte is even indrukwekkend met een verwarmd zwembad, groot terras en prachtig aangelegde tuinen.

Voor degenen die op zoek zijn naar iets kleiners en makkelijker te onderhouden is er een schitterend penthouse met drie slaapkamers en twee badkamers. Dit appartement biedt het beste van twee werelden: alle gemakken van modern stadsleven gecombineerd met adembenemende uitzichten op de omliggende landelijke landschappen. Met een strakke, moderne esthetiek, hoogwaardige afwerking en een groot terras voor buitenentertainment, is dit penthouse een echte parel in het hart van Hekelgem.

Ook in de aanbieding is een idyllische boerderij met veel karakter. Het eigendom, dat onlangs gerenoveerd is, biedt vier slaapkamers, drie badkamers, een grote keuken en ruime woonruimtes. Overal in het huis zijn traditionele kenmerken zoals houten balken en stenen muren bewaard gebleven, waardoor de woning veel charme en karakter heeft. Buiten is er een ruime tuin met een boomgaard en een stal, wat dit pand ideaal maakt voor degenen die graag dicht bij de natuur leven.

Het vijfde pand is een uitzonderlijk landhuis dat luxe, privacy en een prachtig uitzicht biedt. Met vier slaapkamers, drie badkamers, ruime woonruimtes en een prachtige tuin met zwembad, is dit pand het toonbeeld van landelijke luxe. De woning is afgewerkt met de beste materialen en heeft een klassieke, tijdloze stijl.

Het laatste pand op onze lijst is een luxueuze villa gelegen in een rustige en vredige omgeving. Deze indrukwekkende woning heeft vier slaapkamers, drie badkamers, ruime leefruimtes en een state-of-the-art keuken. Buiten is er een ruime tuin met een groot terras en zwembad - perfect voor zomerse barbecues en feesten.

Hekelgem biedt een unieke mix van historische en moderne architectuur, met een rijk erfgoed dat nog steeds zichtbaar is in veel van de oudere gebouwen. De gemiddelde prijs van onroerend goed in deze regio blijft stijgen, wat de sterke vraag naar high-end woningen ondersteunt. De nabijheid van grotere steden zoals Brussel en Antwerpen maakt Hekelgem ook aantrekkelijk voor pendelaars en gezinnen die op zoek zijn naar een rustiger tempo van leven zonder in te leveren op stedelijke voorzieningen.

Hekelgem biedt een scala aan vastgoedopties voor alle budgetten en levensstijlen. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een luxe villa of een stijlvol penthouse, deze charmante gemeenschap heeft het allemaal.

 

- Exclusieve Vastgoedopties in Hekelgem: Van Luxe Villa'stot Charmante Penthouses
- Ontdek de diverse vastgoedopties in het pittoreske Hekelgem, waar traditionele charme samengaat met moderne luxe. Dompel jezelf onder in een levensstijl vol rust en schoonheid in dit idyllische Belgische dorp.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...