Luxueuze Mid-Century moderne woning te koop in Beverly Hills

In het hartje van Beverly Hills ligt een prachtig vernieuwde mid-century moderne woning die de markt heeft bereikt met een vraagprijs van $15 miljoen. Deze unieke residentie, oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1950 en recentelijk ingrijpend vernieuwd, presenteert een naadloze samensmelting van historische charme en hedendaags comfort.

De architectonisch indrukwekkende woning is gelegen op een uitgestrekt perceel dat privacy en rust garandeert, terwijl bewoners toch dicht bij de bedrijvigheid van de stad zijn. Vanuit dit stijlvolle toevluchtsoord hebben bewoners een adembenemend uitzicht op de omringende natuurlijke schoonheid, waaronder welig tierende groene omgevingen en majestueuze heuvels.

Met een oppervlakte van ruim 5.500 vierkante voet biedt de woning meer dan voldoende ruimte voor zowel intieme gezinsmomenten als extravagant entertainment. De leefruimte is open en uitnodigend, met grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten en een ongehinderd zicht op de buitenwereld bieden. De algemene esthetiek blijft trouw aan de karakteristieke elementen van de mid-century modern designstroming, waaronder strakke lijnen, organische vormen en een focus op functionaliteit.

Een van de meest opvallende kenmerken van de woning is de woonkamer, die met zijn hoge plafonds en een centraal geplaatste open haard een dramatische en tegelijk gezellige sfeer creëert. Deze ruimte is ideaal voor sociale bijeenkomsten of om in alle rust te genieten van een goed boek. Het interieurdesign speelt met texturen en materialen, waarbij hout, glas en steen harmonieus samenwerken om een warm en verwelkomend huis te creëren.

De keuken is ontworpen voor zowel functionaliteit als stijl en is uitgerust met top-of-the-line apparatuur, perfect om gastronomische maaltijden te bereiden. Daarnaast beschikt de keuken over een ruim kookeiland en veel opbergruimte, waardoor het een gewilde plek is voor zowel de aspirant-kok als de ervaren gastronoom.

Het woning telt vijf slaapkamers en zes badkamers, waardoor het ruim genoeg is voor een groot gezin of voor het ontvangen van gasten. Elke slaapkamer biedt een unieke sfeer, met aandacht voor persoonlijke ruimte en comfort. De hoofdslaapkamer is bijzonder luxueus, met inloopkasten, een en-suite badkamer die ontspanning uitstraalt, en directe toegang tot de buitenruimtes, waardoor bewoners 'sochtends wakker kunnen worden met het geluid van vogels en de zachte bries van Californië.

Buiten is het vastgoed al even indrukwekkend, met een verscheidenheid aan terrassen, zitgedeeltes en een elegant zwembad. Hier kunnen bewoners en gasten ontspannen in de zon, genieten van alfresco diners of gewoon de rustige omgeving in zich opnemen. De tuinen zijn zorgvuldig aangelegd met inheemse planten en bomen, wat het gevoel van een persoonlijk paradijs versterkt.

Als het gaat om parkeren en opslag, is er zeker geen tekort. Een ruime garage biedt plaats aan meerdere voertuigen, en er is extra ruimte beschikbaar voor de opslag van diverse spullen. Dit maakt het huis niet alleen een prachtige plek om te wonen, maar ook bijzonder praktisch voor het dagelijks leven.

Dit juweeltje weerspiegelt de ware essentie van de Californische levensstijl; een combinatie van luxe en ontspanning, omringd door natuurlijke schoonheid. Deze vernieuwde mid-century moderne woning vangt de tijdloze esthetiek van het verleden en geeft daar een moderne draai aan, waardoor het een onweerstaanbare keuze is voor diegenen die het beste willen van beide werelden.

Naast de hierboven genoemde hoogtepunten beschikt het huis ook over state-of-the-art technologische voorzieningen, zoals een geavanceerd beveiligingssysteem en slimme home-automatisering. Dit biedt bewoners niet alleen gemoedsrust, maar voegt ook een element van gemak toe aan het dagelijkse leven.

Verder is duurzaamheid niet over het hoofd gezien in de renovatie van deze woning. Er zijn energie-efficiënte systemen geïnstalleerd, zoals zonnepanelen en een regenwateropvangsysteem, wat bijdraagt aan zowel een lagere ecologische voetafdruk als lagere operationele kosten. Bovendien is de isolatie verbeterd en zijn de ramen vervangen door dubbel glas om de energie-efficiëntie te maximaliseren.

Ook qua locatie scoort deze woning hoog. Beverly Hills staat bekend om zijn exclusieve winkelstraten, eersteklas eetgelegenheden en culturele attracties. Bewoners van dit huis hebben het voordeel van nabijheid tot al deze voorzieningen terwijl ze toch kunnen genieten van hun eigen privé-oase.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...