Luxe strandvilla in Zuid-Californië nu te huur

In een prestigieuze buitenwijk van Los Angeles genaamd Manhattan Beach, ligt een luxueuze strandvilla die recentelijk de markt heeft betreden. Deze uitzonderlijke woning is niet alleen een adembenemend voorbeeld van architectonische schoonheid, maar biedt ook directe toegang tot het zandstrand en de oceaan, waardoor het een ultieme droomwoning is voor liefhebbers van zee en luxe.

De woning, gelegen aan de beroemde The Strand in Manhattan Beach, is een toonbeeld van opulentie en exclusiviteit. Met een prijskaartje van $75.000 per maand om te huren, is deze residentie alleen weggelegd voor huurders met een groot budget. De villa omvat een indrukwekkende 4.500 vierkante voet, uitgestrekt over verschillende verdiepingen, waardoor de bewoners kunnen genieten van panoramische uitzichten op de Stille Oceaan.

Bij het betreden van de residentie verwelkomt een ruime foyer de gasten met een direct zicht op de oceaan. De open lay-out van het huis is zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de omgeving te benadrukken. Grote ramen en glazen deuren zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en stellen de bewoners in staat om van binnen uit te kijken naar het adembenemende kustlandschap.

De woonruimtes van de villa zijn modern en stijlvol ingericht, met aandacht voor comfort en esthetiek. Het hart van de woning is zonder twijfel de chef-waardige keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur en een ruim eiland voor het bereiden van maaltijden. De keuken vloeit naadloos over in een eetgedeelte en een lounge, ideaal voor het entertainen van gasten of voor ontspannen familieavonden.

Het huis telt vijf slaapkamers en evenveel badkamers, waarvan de hoofdslaapkamer bijzonder imposant is. Met een aangrenzend terras dat uitkijkt over het strand, is de slaapkamer een privé toevluchtsoord waar de geluiden van de golven de perfecte achtergrondmuziek bieden voor rust en ontspanning. De en-suite badkamer, voorzien van luxe voorzieningen zoals een diep vrijstaand bad en een regendouche, biedt extra verwennerij.

Een opmerkelijk kenmerk van deze beachfront mansion is de thuisbioscoop, waar bewoners kunnen genieten van hun favoriete films en series met de kwaliteit van een commerciële bioscoopervaring. Naast de bioscoop is er ook een volledig uitgeruste thuisgym, zodat bewoners hun fitnessroutine niet hoeven te missen.

Naast de indrukwekkende interieurs biedt de villa veel buitenruimte. Met meerdere balkons en een dakterras hebben bewoners talloze mogelijkheden om te ontspannen in de frisse zeelucht en te genieten van het uitzicht op de kustlijn. Voor degenen die een duik willen nemen, is er een privacybiedend zwembad dat uitkijkt op het strand.

Veiligheid en privacy zijn topprioriteiten in deze luxe villa. Het pand is uitgerust met een geavanceerd beveiligingssysteem en biedt voor de bewoners een veilige en afgeschermde omgeving. Dit niveau van exclusiviteit en veiligheid zorgt ervoor dat de bewoners zonder zorgen kunnen genieten van hun strandparadijs.

De ligging van de villa in Manhattan Beach is niet alleen strategisch vanwege de toegang tot het strand, maar ook vanwege de nabijheid tot lokale voorzieningen. In de buurt bevinden zich diverse winkels, restaurants en andere luxevoorzieningen dat het gebied te bieden heeft. Bovendien, met de internationale luchthaven van Los Angeles slechts op korte rijafstand, is reizen voor de internationale elite een eenvoudige aangelegenheid.

Deze huurwoning is een unieke kans voor degenen die het ware Californische strandleven willen ervaren, verweven met luxe en comfort. Met de privacy die het pand biedt en de adembenemende uitzichten, vertegenwoordigt het een levensstijl die alleen bereikbaar is voor de meest gefortuneerden.

Manhattan Beach staat bekend als een van de meest gewilde en dure woonwijken in Zuid-Californië. De combinatie van een prachtig strand, de relaxte levensstijl en de nabijheid van het bruisende Los Angeles maken het een hotspot voor beroemdheden, zakenmensen en iedereen die op zoek is naar een exclusieve levensstijl.

Als aanvulling op de luxe van het huis zelf, is de gemeenschap rondom Manhattan Beach gastvrij en warm, met een sterke lokale cultuur die gericht is op gezinsactiviteiten en gemeenschapsbinding. Jaarlijkse evenementen zoals het Manhattan Beach Open Volleyball Tournament en het International Surf Festival trekken bezoekers van over de hele wereld.

Voor potentiële huurders geïnteresseerd in dit eigendom, is het belangrijk op te merken dat Manhattan Beach ook enkele van de beste scholen van de staat heeft, wat het een ideale locatie maakt voor gezinnen. Ook natuurliefhebbers zullen zich hier thuis voelen, dankzij de vele groene ruimtes en de aandacht voor milieubehoud in de omgeving.

Hoewel de huurprijs hoog mag lijken, is het in lijn met het exclusieve karakter van de locatie en de voorzieningen die het huis biedt. Het huren van zo'n luxe villa biedt alle voordelen van het bezitten van een premium strandhuis zonder de langetermijnverplichtingen en het onderhoud.

 

- Welke stad in Zuid-Californië is de thuisbasis van de luxe strandvilla? Manhattan Beach is de thuisbasis van de luxe strandvilla.
- Hoeveel kost het om de strandvilla per maand te huren? Het kost $75.000 per maand om de strandvilla te huren.
- Wat zijn enkele van de luxe voorzieningen die je in de villa kunt vinden? Enkele luxe voorzieningen in de villa zijn een chef-waardige keuken, een thuisbioscoop, een thuisgym, en een zwembad met uitzicht op het strand.
- Waarom is de locatie van de villa in Manhattan Beach wenselijk? De locatie van de villa in Manhattan Beach is wenselijk vanwege de toegang tot het strand, de nabijheid van lokale voorzieningen, en de korte rijafstand naar de internationale luchthaven van Los Angeles.
- Welke evenementen trekken bezoekers van over de hele wereld naar Manhattan Beach? Het Manhattan Beach Open Volleyball Tournament en het International Surf Festival zijn evenementen die bezoekers van over de hele wereld naar Manhattan Beach trekken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...