Luxe vivienda CTZ2 Villa in Mar Azul - Alicante

Verbeeld jezelf binnengaan in een wereld van ongerepte luxe en architectonische pracht, waar modern design en natuurlijke schoonheid hand in hand gaan. Gelegen aan de weelderige oostkust van Spanje, in de serene enclave van Mar Azul in Alicante, staat de adembenemende Vivienda CTZ2 Villa – een toevluchtsoord dat belichaamt wat het betekent om hedendaagse elegantie te leven.

Deze villa is het toonbeeld van luxe, ontworpen door de gerenommeerde Spaanse architectenbureau Fran Silvestre Arquitectos, bekend om hun vermogen om eenvoudige, strakke lijnen te combineren met dramatische natuurlijke landschappen. De twee verdiepingen tellende residentie rust op een zorgvuldig uitgekozen locatie die de eindeloze blauwe horizon van de Middellandse Zee optimaal benut.

Met een onberispelijke witte gevel die naadloos opgaat in de Mediterrane luchten, biedt Vivienda CTZ2 Villa haar bewoners meer dan alleen een woonruimte; het is een esthetische ervaring. Elke lijn, elke hoek, en elk oppervlak binnen dit meesterwerk is doelbewust geplaatst om zowel innerlijke rust als een continue dialoog met de omringende natuur te bevorderen.

Als je de villa binnenstapt, word je begroet door overvloedig natuurlijk licht dat naar binnen stroomt door de vloer-tot-plafond ramen. Deze strategisch geplaatste vensters bieden niet alleen adembenemend zicht op de azuurblauwe wateren, maar dragen ook bij aan een gevoel van openheid en verbinding met het buitenleven. Het interieur is een meesterklas in minimalisme, waarbij elk meubelstuk en elk kunstwerk zorgvuldig is gekozen om het simplistische schema te complementeren.

De begane grond van de villa huisvest de sociale ruimtes, inclusief een royale woonkamer die zich uitstrekt naar een open keuken en eetgebied. Dit centrale leefgedeelte opent naar een weelderige buitenruimte, compleet met terrassen die uitnodigen tot ontspanning en contemplatie. Hier kunnen inwoners en gasten genieten van de warme Spaanse zon, een verfrissende duik nemen in het infinity-zwembad, of gewoonweg de dag voorbij zien glijden tegen de achtergrond van de zee.

De privévertrekken van de villa zijn net zo indrukwekkend, met meerdere slaapkamers die elke comfort en serene vergezichten bieden. De hoofdslaapkamer is een toevluchtsoord op zich, voorzien van een en-suite badkamer, inloopkast, en een persoonlijk terras waar men kan ontwaken met het geluid van de golven.

De architectuur van Vivienda CTZ2 Villa draagt bij aan haar exclusiviteit. Uniek gevormde overhangen en zorgvuldig geplande architectonische elementen zorgen voor schaduwrijke ruimtes en helpen bij het reguleren van de temperatuur binnenin, terwijl ze tevens een onmiskenbare modernistische charme toevoegen.

In deze residentie komt men niet alleen tot rust, maar ook tot leven. De creatieve energie die door de ruimtes stroomt, inspireert tot denken, creëren en beleven. Het is een plek waar de grenzen van binnen en buiten vervagen, waardoor bewoners een bijna eindeloze verbinding met de natuur ervaren.

Verder is er aan elk detail gedacht om comfort en gemak te verzekeren. State-of-the-art technologische voorzieningen, zoals een domotica-systeem, stellen de bewoners in staat om elementen zoals verlichting, klimaatbeheersing en beveiliging met gemak te controleren en aan te passen. De villa is ook uitgerust met een garage, veiligheidssystemen en hoogwaardige isolatiematerialen, wat zorgt voor een veilig en energie-efficiënt toevluchtsoord.

De locatie van Vivienda CTZ2 Villa is even aantrekkelijk als de woning zelf. Alicante, met zijn rijke geschiedenis en cultuur, bruisende straten en uitmuntende gastronomie, ligt binnen handbereik. Toch biedt Mar Azul de sereniteit en privacy die men zou verwachten van een afgelegen paradijs.

Deze accommodatie gaat verder dan alleen luxe – het is een levensstijl, een statement en een kunstwerk. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en inspirerende plek om thuis te noemen, belichaamt Vivienda CTZ2 Villa het allerbeste van wat de Costa Blanca te bieden heeft.

Bij het vervolgen van deze tekst zullen we nog dieper ingaan op de vele aspecten die Vivienda CTZ2 Villa onderscheiden, zoals de bouwfilosofie, het interplay tussen interieur en exterieur ruimtes, de integratie van duurzame elementen en hoe dit alles bijdraagt aan een onvergelijkelijke woongelegenheid aan de Middellandse Zeekust.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...