Privé-eiland Innocence in de Bahama s te koop - een tropisch paradijs wacht op zijn nieuwe eigenaar

De Bahama'sis altijd een geliefde bestemming geweest, niet alleen voor reizigers die willen genieten van een paar ontspannen dagen, maar ook voor degenen die het zich kunnen veroorloven om een stukje van dit paradijs te bezitten. Met zijn fantastische locatie, perfecte klimaat en adembenemende natuurlijke omgeving is de Bahama'seen bestemming die iedereen aanspreekt.

Een van de meest exclusieve plekken op de Bahama'sis Innocence, een privé-eiland gelegen in de wijk Exuma, dat momenteel op de markt is. Dit eiland biedt alles wat je verwacht van een tropisch paradijs: prachtige stranden, zachte terrasvormige heuvels, uitgestrekte inheemse fruitbomen en weelderige tropische begroeiing.

De nieuwe eigenaar zal kunnen genieten van het luxe hoofdgebouw van 3.000 vierkante meter, dat zes slaapkamers en zes en een halve badkamers heeft en zich bovenop een van de hoogste punten van het eiland bevindt, met een adembenemend uitzicht op de oceaan. Daarnaast is er een nabijgelegen bungalow met fitnessruimte en meditatiedek, waar men kan genieten van het prachtige uitzicht op de baai en totale rust en sereniteit kan ervaren.

Een opmerkelijk kenmerk van Innocence is de privélandingsbaan, een zeldzaamheid op de Bahama s, die zelfs een eigen pilootcode (MYEY) heeft. Dit maakt het eiland bijzonder geschikt voor eigenaren die graag met een privéjet reizen en de ultieme luxe en gemak willen ervaren.

Het privé-eiland Innocence is een zeldzaam juweeltje in de Bahama s, dat wacht op zijn nieuwe eigenaar. Met zijn betoverende schoonheid, exclusieve voorzieningen en ongeëvenaarde privacy, biedt dit paradijselijke toevluchtsoord een onvergetelijke ervaring voor degenen die zich het allerbeste kunnen veroorloven.

Naast de prachtige accommodaties en de privélandingsbaan heeft Innocence nog veel meer te bieden aan degenen die de luxe van het eiland ervaren. Het eiland strekt zich uit over uitgestrekte hectares, waardoor er voldoende ruimte is om te verkennen en te genieten van de ongerepte natuurlijke schoonheid.

De stranden van Innocence behoren tot de mooiste ter wereld, met kristalhelder water en zacht wit zand. Hier kunnen de nieuwe eigenaren ontspannen onder de stralende zon, zwemmen in de turquoise wateren of genieten van watersportactiviteiten zoals snorkelen, duiken of varen.

Het eiland is ook de thuisbasis van honderden hectares inheemse fruitbomen, waaronder exotische soorten die alleen in deze regio te vinden zijn. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en biedt de mogelijkheid om te genieten van heerlijke vruchten rechtstreeks van de bron.

Bovendien is de locatie van Innocence in de wijk Exuma een extra troef. Exuma is een archipel van 365 eilanden en cays, elk met zijn eigen unieke charme en mogelijkheden voor verkenning. Van afgelegen stranden tot verborgen lagunes, er valt altijd iets nieuws te ontdekken in dit prachtige gebied.

Het bezitten van een privé-eiland zoals Innocence biedt een ongekende mate van privacy, exclusiviteit en luxe. Het is een toevluchtsoord waar men kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kan onderdompelen in de schoonheid van de natuur.

Terwijl de Bahama'saltijd een populaire bestemming zal blijven, is het bezitten van een stukje van dit paradijs voorbehouden aan degenen die de financiële middelen hebben. Met zijn prijskaartje van $55 miljoen is Innocence een investering die alleen weggelegd is voor de superrijken en degenen die willen genieten van een ongeëvenaarde levensstijl.

Als je droomt van een privé-eiland in een idyllische omgeving, omgeven door natuurlijke pracht en exclusieve voorzieningen, dan is Innocence in de Bahama'seen kans die je niet wilt missen. Ontsnap aan de realiteit en betreed een wereld van luxe en sereniteit op dit adembenemende privé-eiland.

Over het eiland Innocence, Exuma

Exuma, een betoverende archipel van 365 eilanden en cays in de Bahama s, herbergt een juweeltje genaamd Innocence. Dit privé-eiland is een ware oase van rust en schoonheid, gelegen in deze adembenemende omgeving.

Innocence is een van de vele eilanden die Exuma te bieden heeft. Het eiland is omgeven door glinsterende turquoise wateren en beschikt over ongerepte stranden met zacht wit zand. Hier kunnen de eigenaren genieten van de ultieme rust en privacy, terwijl ze worden omringd door een idyllisch tropisch landschap.

Het eiland is een paradijs voor natuurliefhebbers, met weelderige terrasvormige heuvels en honderden hectares inheemse fruitbomen. Het verkennen van de weelderige vegetatie en het proeven van de exotische vruchten is een ervaring op zich.

Het hoofdgebouw van Innocence is een meesterwerk op zich. Met een oppervlakte van 3.000 vierkante meter biedt het onderdak aan zes luxueuze slaapkamers en zes en een halve badkamers. Gelegen op een van de hoogste punten van het eiland, biedt het spectaculaire uitzichten op de oceaan die de adem benemen. De nieuwe eigenaren zullen zich kunnen ontspannen en genieten van alle luxe en comfort die dit exclusieve toevluchtsoord te bieden heeft.

Naast het hoofdgebouw is er ook een nabijgelegen bungalow, compleet met een fitnessruimte en een meditatiedek met uitzicht op de baai. Hier kunnen de bewoners zich terugtrekken en genieten van een moment van rust en sereniteit, ver weg van de drukte van het dagelijks leven.

Een opmerkelijk kenmerk van Innocence is de privélandingsbaan, die het eiland gemakkelijk bereikbaar maakt voor degenen die met een privéjet reizen. Met zijn eigen pilootcode (MYEY) biedt het eiland een exclusieve toegangspoort tot dit paradijselijke toevluchtsoord.

Exuma en specifiek het eiland Innocence vertegenwoordigen de belichaming van luxe en exclusiviteit. Met zijn ongerepte natuurlijke schoonheid, afgelegen stranden en uitgestrekte privéterreinen biedt het de ultieme ontsnapping aan de hectiek van het moderne leven.

Of je nu op zoek bent naar een unieke vakantiebestemming of een privé-eiland wilt bezitten, Innocence in Exuma is een waar paradijs. Het is een kans om te genieten van de pracht van de Bahama'sop een exclusieve en onvergetelijke manier.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...