Innocence is een privé-eiland van $55 miljoen op de Bahama's

Dankzij de geweldige locatie, het perfecte klimaat en de prachtige natuurlijke omgeving is de Bahama's een bestemming die altijd in hoog aanzien staat bij beide reizigers, alleen daar om een paar dagen van de plek te genieten, evenals de superrijken, die het zich ook kunnen veroorloven om er stukjes van te kopen.
Een van deze plaatsen is Innocence, een privé-eiland in de wijk Exuma, dat momenteel op de markt is. Het eiland heeft alles wat je zou verwachten van een hoek van tropisch paradijs: ongerepte stranden, zachte terrasvormige heuvels, honderden hectares inheemse fruitbomen, evenals tropisch gebladerte.
De nieuwe eigenaren verblijven in het hoofdgebouw van 3.000 vierkante meter, dat zes slaapkamers en zes en een halve badkamers heeft en bovenop een van de hoogste punten van het eiland ligt, waardoor bewoners een adembenemend uitzicht op de oceaan hebben. Er is zelfs een nabijgelegen bungalow met fitnessruimte en meditatiedek met uitzicht op de baai, een perfecte plek om gewoon te genieten van de rust en stilte die dit privé-eiland te bieden heeft.
Ook vermeldenswaard is het feit dat Innocence een privélandingsbaan heeft, een van de weinige op de Bahama's die zelfs een eigen pilootcode (MYEY) heeft - perfect voor degenen die graag met een privéjet reizen.
De kans is groot dat de nieuwe eigenaar van het eiland het soort persoon zal zijn dat ook eigenaar is van een privévliegtuig, aangezien de prijs waarvoor het naar verwachting zal worden verkocht maar liefst €55 miljoen is.