Een luxe woning in Hillgate Village Londen

De Hillgate Street Residence, gelegen in Hillgate Village, onderdeel van de Londense wijk Notting Hill, is voltooid in 2010 en is een modern pand met vier verdiepingen ontworpen door Seth Stein Architects.
Het gebouw, gelegen achter een traditionele Notting Hill-gevel, biedt accommodatie op vier verdiepingen, gerangschikt rond een binnenplaats die op elk niveau naar achteren stapt.
De residentie is gebouwd volgens de hoogste normen op het gebied van technologie en materialen, waardoor het een zeer hoge milieubeoordeling kan behalen, met de integratie van fotovoltaïsche beglazing en zonnepanelen, naast regenwateropvang en hoge thermische isolatie.
Het pand bestaat uit drie grote slaapkamersuites en een andere suite voor gasten of huishoudsters. Er zijn twee aparte woonruimtes voor zowel formeel als minder formeel wonen. De bovenste verdieping heeft woon-, eet- en keukenruimtes en van daaruit leidt een aparte trap naar een studeerkamer die verbonden is met de hoofdslaapkamer.
Aan de andere kant is het lagere niveau een veelzijdiger ruimte, geschikt voor zowel entertainment als lichaamsbeweging, en het heeft ook een dompelbad.
Andere faciliteiten zijn een garage, een wasruimte en vier terrassen.
De Hillgate Street Residence te koop voor de prijs van £8,25 miljoen, of ongeveer €13,5 miljoen.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...