Moderne luxe - de Hillgate Street Residence in Notting Hill - Londen

De Hillgate Street Residence, gelegen in het betoverende Hillgate Village in de bruisende wijk Notting Hill in Londen, is een eigentijds pand dat in 2010 is voltooid. Dit moderne gebouw, ontworpen door Seth Stein Architects, bestaat uit vier verdiepingen en is een unieke combinatie van design en functionaliteit.

Achter de traditionele gevel van Notting Hill bevindt zich een accommodatie op vier verdiepingen, slim gerangschikt rondom een prachtige binnenplaats die op elk niveau naar achteren stapt. Bij de bouw van deze residentie zijn alleen de hoogste standaarden gehanteerd op het gebied van technologie en materialen. Hierdoor heeft het pand een uitstekende milieubeoordeling behaald. Zo zijn er fotovoltaïsche beglazing en zonnepanelen geïntegreerd, is er regenwateropvang en is er gezorgd voor hoogwaardige thermische isolatie.

De Hillgate Street Residence biedt drie royale slaapkamersuites en een aparte suite voor gasten of huishoudelijk personeel. Er zijn twee afzonderlijke woonruimtes, ideaal voor zowel formele als informele gelegenheden. Op de bovenste verdieping bevinden zich de woon-, eet- en keukenruimtes, en van daaruit leidt een aparte trap naar een studeerkamer die verbonden is met de hoofdslaapkamer.

Het lagere niveau van de residentie biedt een veelzijdige ruimte, geschikt voor zowel entertainment als lichaamsbeweging, en beschikt zelfs over een dompelbad. Daarnaast zijn er nog andere faciliteiten, waaronder een garage, een wasruimte en maar liefst vier terrassen.

De Hillgate Street Residence staat te koop voor £8,25 miljoen, wat ongeveer overeenkomt met €13,5 miljoen. Met zijn moderne design, hoogwaardige voorzieningen en uitstekende ligging in Notting Hill, is dit pand een ultiem toonbeeld van luxe en comfortabel wonen in een van de meest gewilde buurten van Londen.

Als koper van de Hillgate Street Residence krijg je niet alleen een prachtig en eigentijds pand, maar ook de mogelijkheid om te genieten van de trendy en levendige omgeving van Notting Hill. Deze gewilde wijk staat bekend om zijn charmante straten, kleurrijke huizen en bruisende markten.

De residentie biedt een luxueuze levensstijl met hoogwaardige voorzieningen en een doordachte indeling. De ruime slaapkamersuites bieden privacy en comfort, terwijl de afzonderlijke woonruimtes zorgen voor flexibiliteit in gebruik. Of je nu gasten wilt ontvangen of gewoon wilt ontspannen in een informele setting, er is altijd een perfecte plek om te genieten van het leven in deze woning.

Het lagere niveau van de residentie is een ware oase van entertainment en ontspanning. Of je nu wilt genieten van een filmavond in de thuisbioscoop, wilt werken aan je conditie in de fitnessruimte of wilt ontspannen in het dompelbad, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een luxueuze levensstijl.

De vier terrassen bieden een prachtig uitzicht op de omgeving en zijn perfect om te genieten van de zon, te ontspannen met een goed boek of te genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Met zoveel buitenruimte is er altijd een plek om te genieten van de frisse lucht en het bruisende leven van Notting Hill.

Naast de uitstekende voorzieningen en de trendy locatie, biedt de Hillgate Street Residence ook een investeringsmogelijkheid van onschatbare waarde. Met zijn moderne design en hoogwaardige afwerking, zal deze woning altijd een aantrekkelijke keuze zijn voor kopers die op zoek zijn naar luxe en comfort in het hart van Londen.

Grijp deze zeldzame kans om eigenaar te worden van de Hillgate Street Residence en dompel jezelf onder in de schoonheid en elegantie van dit prachtige pand. Met zijn modern design, hoogwaardige voorzieningen en gunstige ligging is dit een unieke kans die je niet wilt missen. Neem vandaag nog contact op met de makelaar en ontdek de mogelijkheden om dit luxe juweeltje in Notting Hill jouw thuis te maken.

Over Hillgate Village

Hillgate Village, gelegen in het hart van de begeerde wijk Notting Hill in Londen, is een betoverende en historische buurt die zijn bewoners en bezoekers keer op keer weet te betoveren. Deze charmante wijk staat bekend om zijn pittoreske straten, elegante architectuur en levendige gemeenschap.

Wandelend door Hillgate Village word je begroet door een scala aan kleurrijke huizen, met hun karakteristieke gevels en prachtig aangelegde voortuinen. Het is een buurt waar oude charme en moderne flair naadloos samensmelten, waardoor een unieke sfeer ontstaat die moeilijk te evenaren is.

De straten van Hillgate Village bieden een scala aan boetieks, restaurants, cafés en andere lokale bedrijven. Hier kun je genieten van een ontspannen winkelervaring, waarbij je unieke mode-items kunt vinden, heerlijk kunt dineren of kunt genieten van een kopje koffie in een gezellig café.

Bovendien is Hillgate Village gunstig gelegen nabij enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Londen. Met gemakkelijke toegang tot wereldberoemde attracties zoals Portobello Road Market, Kensington Gardens en Holland Park, is er altijd iets te beleven in de nabije omgeving.

Over Notting Hill

Notting Hill, gelegen in het hart van Londen, is een wijk die wereldwijd bekendheid geniet. Deze iconische buurt staat bekend om zijn levendige sfeer, unieke architectuur en rijke culturele erfgoed.

Een van de meest opvallende kenmerken van Notting Hill zijn de prachtige, kleurrijke huizen die de straten sieren. Elke hoek onthult een nieuwe verzameling van charmante gevels en pittoreske geplaveide straten. Het is een waar genot om door de straten van Notting Hill te wandelen en te genieten van de architectonische pracht.

Notting Hill is ook beroemd om zijn bruisende markten. De wereldberoemde Portobello Road Market trekt bezoekers van over de hele wereld aan, met zijn eindeloze rijen kraampjes die antiek, vintage kleding, kunst en heerlijk eten aanbieden. Het is de ideale plek om unieke schatten te ontdekken en te genieten van de levendige atmosfeer van de markt.

Daarnaast heeft Notting Hill een rijke culturele diversiteit. Het is de thuisbasis van het jaarlijkse Notting Hill Carnival, een van de grootste straatfestivals ter wereld. Dit kleurrijke evenement viert de Caribische cultuur met levendige kostuums, muziek en dans, en trekt elk jaar duizenden bezoekers aan.

Notting Hill biedt ook een scala aan gezellige cafés, trendy boetieks, kunstgalerijen en restaurants. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke maaltijd, wilt genieten van een culturele ervaring of gewoon wilt genieten van de relaxte sfeer van de buurt, Notting Hill heeft voor elk wat wils.

Met zijn unieke mix van charme, cultuur en levendigheid, is Notting Hill een buurt die je absoluut moet verkennen tijdens je bezoek aan Londen. Laat je betoveren door de kleurrijke huizen, struin langs de markten en geniet van de levendige energie die deze buurt te bieden heeft. Notting Hill is een bestemming die je keer op keer zal verrassen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...