Rupert Murdoch New Yorkse penthouse - luxe op One Madison

Rupert Murdoch, de prominente miljardair en mediamagnaat, heeft onlangs een nieuw hoofdstuk in zijn leven ingeluid na zijn 14-jarige scheiding van zijn vrouw, Wendi Deng. Als onderdeel van de echtscheidingsregeling mocht zij het Fifth Avenue-appartement behouden, wat Murdoch ertoe aanzette om op zoek te gaan naar een nieuwe plek in New York.

En zo heeft deze in Australië geboren magnaat zojuist de bovenste vier verdiepingen van One Madison gekocht, een van de meest exclusieve en begeerde eigendommen in Manhattan. Dit prachtige triplex beslaat maar liefst 7.000 vierkante meter en is nog nooit eerder bewoond geweest. Het is een ware oase van luxe en verfijning.

Met zijn kamerhoge ramen en omhullend terras biedt het penthouse een adembenemend uitzicht op Manhattan, van de ene rivieroever tot de andere. Vanaf deze hoogte kunt u genieten van de majestueuze skyline van de stad en de bruisende energie die New York kenmerkt.

Wat het vervoer betreft, hoeft u zich geen zorgen te maken, want het penthouse beschikt over een eigen privélift. Dit betekent dat u in alle privacy en comfort kunt reizen tussen de verschillende verdiepingen van uw nieuwe residentie.

Het gebouw zelf, dat voor driekwart bezet is, biedt een scala aan luxe voorzieningen die alleen passen bij de allerrijksten en beroemdheden. Van butlerservice tot een filmzaal en een binnenzwembad omringd door marmeren muren, het is een waar toevluchtsoord van weelde en ontspanning. One Madison is werkelijk een symbool van verfijning en exclusiviteit.

Met zijn recente aankoop heeft Rupert Murdoch niet alleen een nieuwe plek gevonden om te wonen, maar ook een statement gemaakt. Zijn nieuwe penthouse op One Madison is een toonbeeld van zijn succes en rijkdom, en getuigt van zijn verfijnde smaak en waardering voor het beste dat New York te bieden heeft.

Als je droomt van een leven van luxe en weelde, dan is One Madison zeker een plek om in de gaten te houden. Het belichaamt de essentie van het iconische New Yorkse leven en biedt een ongeëvenaarde levensstijl aan degenen die het zich kunnen veroorloven.

Het nieuwe penthouse van Rupert Murdoch op One Madison is een toonbeeld van exclusiviteit en elegantie. Met zijn spectaculaire uitzichten, weelderige voorzieningen en ongeëvenaarde luxe is het een echt juweel in de kroon van Manhattan. Een plek waar de rijken en beroemdheden samenkomen om te genieten van alles wat New York te bieden heeft.

Buiten het feit dat het penthouse van Rupert Murdoch op One Madison een fantastische residentie is, is het ook belangrijk om de unieke geschiedenis en charme van Manhattan te benadrukken. De stad is altijd al een magneet geweest voor de rijken en beroemdheden, die worden aangetrokken door de bruisende cultuur, het kosmopolitische karakter en de ongeëvenaarde levensstijl.

Manhattan staat bekend om zijn iconische bezienswaardigheden, zoals het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park. Maar het is ook de thuisbasis van enkele van 'swerelds meest exclusieve en gewilde vastgoedlocaties, zoals One Madison. Dit gebied trekt de meest veeleisende kopers aan die op zoek zijn naar ongeëvenaarde luxe en verfijning.

Naast het penthouse van Rupert Murdoch biedt One Madison ook andere spectaculaire woningen die tot de verbeelding spreken. Van weelderige appartementen met meerdere slaapkamers tot elegante penthouses met uitgestrekte terrassen, er is voor elk wat wils. Elke residentie is ontworpen met aandacht voor detail en biedt een harmonieuze mix van stijl, comfort en functionaliteit.

Naast het uitzonderlijke onroerend goed biedt One Madison ook een scala aan voorzieningen die zijn ontworpen om het leven van de bewoners te verbeteren. Van een conciërgeservice die 24 uur per dag beschikbaar is tot een fitnesscentrum en een spa, hier wordt aan elk aspect van luxe en welzijn gedacht.

De locatie van One Madison is ook een van de grootste troeven. Gelegen in de Flatiron District, biedt het gemakkelijke toegang tot enkele van de beste winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden van Manhattan. Of u nu wilt genieten van een gastronomische maaltijd, een avondje uit in het theater of wilt winkelen in exclusieve boetieks, alles is binnen handbereik.

Het kopen van een woning op One Madison gaat echter verder dan alleen het verwerven van een luxe residentie. Het is een investering in een levensstijl, een ervaring en een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die op zoek zijn naar het beste van het beste.

Het penthouse van Rupert Murdoch op One Madison is een symbool van verfijning en exclusiviteit, maar het vertegenwoordigt ook de unieke aantrekkingskracht en allure van Manhattan. Het is een plek waar luxe, comfort en stijl samenkomen, en waar bewoners kunnen genieten van de beste aspecten van het New Yorkse leven.

Als je droomt van een leven in de stad die nooit slaapt, omringd door luxe en verfijning, dan is One Madison de plek voor jou. Het is een kans om deel uit te maken van de elite die geniet van het beste dat Manhattan te bieden heeft. Een ervaring die je nooit zult vergeten.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...