Rupert Murdoch koopt nieuw penthouse in Manhattan

Prominente miljardair en mediamagnaat Rupert Murdoch is onlangs 14 jaar gescheiden van zijn vrouw, Wendi Deng.
Als onderdeel van de echtscheidings-oveenkomst kreeg ze het Fifth Avenue-appartement van het paar, wat Murdoch blijkbaar ertoe aanzette een nieuwe plek in New York te zoeken.
Dus de in Australië geboren miljardair heeft zojuist de bovenste vier verdiepingen van One Madison gekocht, een van de meest exclusieve en gewilde eigendommen in Manhattan.
De triplex van 7.000 vierkante meter, die nog nooit vóór deze aankoop is bezet, omvat kamerhoge ramen en een omhullend terras, dat een ononderbroken, dramatisch uitzicht biedt op Manhattan, rivier tot rivier.
Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken, is van de ene plaats naar de andere gaan, maar gelukkig heeft het penthouse een eigen privélift. Het gebouw zelf, die driekwart bezet is, beschikt over luxe voorzieningen, waaronder butlerservice, een filmzaal en een binnenzwembad omgeven door marmeren muren - dat ongetwijfeld meer van de rijken en beroemdheden zal aantrekken.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...