Dit prachtige Siciliaanse wijndomein kan van jou zijn

Contrada San Vincenzo is een schitterend wijndomein in Menfi, gelegen in de provincie Agrigento op het eiland Sicilië in Italië. Het landgoed beslaat meer dan 47 hectare grond en bestaat uit een prachtig gerenoveerd Siciliaans Baglio, omringd door wijngaarden, olijfgaarden en glooiende heuvels. Het is gelegen op minder dan een uur rijden van Erice, Trapani en Palermo en in de buurt van archeologische vindplaatsen zoals de Griekse tempels van Selinunte en Agrigento. Het landgoed staat ook bekend om zijn schitterende zonsondergangen.

Het wijndomein heeft 28 hectare wijngaarden, meer dan 4 hectare olijfgaarden en 11 hectare fruitboomgaarden, evenals landbouwgrond. Het interieur van het huis beslaat maar liefst 4.400 vierkante meter en is prachtig ingericht, met meer dan 950 vierkante meter aan loggia'sen een privékapel. Het landgoed beschikt ook over een grote wijnkelder van meer dan 1.800 vierkante meter, uitgerust met hoogwaardige wijnbereidingsfaciliteiten.

Het huis heeft 13 slaapkamers en 13 badkamers, waaronder twee ruime suites. Er is ook een heerlijk zwembad met een bar en buitenkeuken buiten. Dit alles maakt Contrada San Vincenzo ideaal voor een klein boetiekhotel of als privélandhuis om vrienden en familie te ontvangen. De vraagprijs voor dit prachtige wijndomein bedraagt €8,5 miljoen of €9,36 miljoen tegen de wisselkoersen van vandaag.

Het wijndomein Contrada San Vincenzo is een unieke kans om te genieten van het Italiaanse platteland en omringd te zijn door prachtige wijngaarden. Het landgoed is perfect voor wie op zoek is naar een luxe privéwoning, of voor wie een droom wil verwezenlijken om een boetiekhotel te runnen in een schilderachtige omgeving.

De wijngaarden van Contrada San Vincenzo produceren enkele van de beste wijnen van Sicilië, waaronder Nero d'Avola, Syrah, Merlot, Chardonnay, Grillo en Viognier. De druiven worden met de hand geoogst en met zorg verwerkt in de wijnkelder van het landgoed. De productie is gericht op kwaliteit in plaats van kwantiteit, waardoor er wijnen van uitzonderlijke kwaliteit worden geproduceerd.

Naast de wijnen heeft het landgoed ook een olijfgaard en fruitboomgaarden die heerlijke olijfolie en fruit produceren. Gasten kunnen genieten van de producten van het landgoed tijdens een maaltijd in de buitenkeuken bij het zwembad of in een van de prachtig ingerichte eetkamers binnen.

Het wijndomein Contrada San Vincenzo is ook een geweldige uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Menfi zelf heeft een aantal uitstekende restaurants en wijnhuizen, en is ook een geweldige plek om te wandelen of te fietsen. Op korte rijafstand vindt u de archeologische vindplaatsen van Selinunte en Agrigento, de middeleeuwse stad Erice en het historische Palermo.

Het landgoed is ontworpen met oog voor detail en biedt een unieke combinatie van comfort en luxe. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van het Italiaanse platteland. Of u nu een boetiekhotel wilt runnen of gewoon op zoek bent naar een privéwoning, Contrada San Vincenzo biedt alles wat u nodig heeft.

Het wijndomein is ook een geweldige investering, gezien de groeiende populariteit van de Siciliaanse wijnindustrie. Het is een kans om een stukje van de rijke wijntraditie van Sicilië te bezitten en te genieten van de vruchten van het land.

Contrada San Vincenzo is een prachtig wijndomein dat de perfecte mix biedt van luxe, comfort en Italiaanse charme. Het is een unieke kans om te genieten van de schoonheid van het Italiaanse platteland en omringd te zijn door prachtige wijngaarden, olijfbomen en fruitboomgaarden. Het is een plek waar men kan genieten van uitstekende wijnen, heerlijke olijfolie en vers fruit, en waar men kan ontspannen en tot rust kan komen in een van de mooiste delen van Sicilië.

Contrada San Vincenzo produceert verschillende soorten wijnen, waaronder Nero d'Avola, Syrah, Merlot, Chardonnay, Grillo en Viognier. Nero d'Avola is een van de meest bekende en gewaardeerde wijnen uit Sicilië en wordt beschouwd als de trots van de Siciliaanse wijnproductie. Deze wijn heeft een volle, krachtige smaak en aroma'svan rijpe bessen en kruiden.

Syrah is een andere wijn die door het wijndomein wordt geproduceerd en is een internationaal erkende druivensoort die een donkere, rijke wijn oplevert met smaken van zwarte peper en bramen.

Merlot is een populaire druivensoort die bekend staat om zijn zachte tannines en fruitige smaken van kersen en pruimen. De Chardonnay-wijn van Contrada San Vincenzo heeft een frisse, bloemige smaak en aroma'svan citrus en perzik.

Grillo is een inheemse Siciliaanse druivensoort en wordt beschouwd als een van de beste witte wijnen van het eiland. Deze wijn heeft een frisse, minerale smaak en aroma'svan groene appel en citrus.

Viognier is een druivensoort die afkomstig is uit Frankrijk en die bekend staat om zijn aromatische karakter en smaken van abrikoos en perzik. De Viognier-wijn van Contrada San Vincenzo heeft een rijke, volle smaak en een lange afdronk.

Beschrijving van de verschillende wijnen die Contrada San Vincenzo produceert:

  1. Nero d'Avola - Deze druivensoort is een van de bekendste en meest gewaardeerde wijnen uit Sicilië. De Nero d'Avola-wijn van Contrada San Vincenzo heeft een diepe, robijnrode kleur en een volle, krachtige smaak met aroma'svan rijpe bessen en kruiden. De wijn heeft een aangename tanninestructuur en een lange afdronk. Nero d'Avola past goed bij rood vlees, wildgerechten en oude kazen.

  2. Syrah - Deze druivensoort is internationaal erkend en levert een donkere, rijke wijn op met smaken van zwarte peper en bramen. De Syrah-wijn van Contrada San Vincenzo heeft een diep rode kleur en een volle, krachtige smaak met aroma'svan rijpe bessen en specerijen. De wijn heeft een goede tanninestructuur en een lange afdronk. Syrah past goed bij gegrild vlees, lamsvlees en wildgerechten.

  3. Merlot - Merlot is een populaire druivensoort die bekend staat om zijn zachte tannines en fruitige smaken van kersen en pruimen. De Merlot-wijn van Contrada San Vincenzo heeft een robijnrode kleur en een zachte, soepele smaak met aroma'svan rijp fruit en kruiden. De wijn heeft een zachte tanninestructuur en een lange afdronk. Merlot past goed bij gegrilde gerechten, pasta en zachte kazen.

  4. Chardonnay - Deze druivensoort wordt over de hele wereld verbouwd en heeft een frisse, bloemige smaak met aroma'svan citrus en perzik. De Chardonnay-wijn van Contrada San Vincenzo heeft een lichtgele kleur en een frisse, levendige smaak met een mooie balans tussen fruitige en bloemige aroma s. De wijn heeft een lichte structuur en een lange afdronk. Chardonnay past goed bij visgerechten, salades en wit vlees.

  5. Grillo - Grillo is een inheemse Siciliaanse druivensoort en wordt beschouwd als een van de beste witte wijnen van het eiland. De Grillo-wijn van Contrada San Vincenzo heeft een lichtgele kleur en een frisse, minerale smaak met aroma'svan groene appel en citrus. De wijn heeft een lichte structuur en een lange afdronk. Grillo past goed bij zeevruchten, salades en lichte gerechten.

  6. Viognier - Viognier is een druivensoort die afkomstig is uit Frankrijk en die bekend staat om zijn aromatische karakter en smaken van abrikoos en perzik. De Viognier-wijn van Contrada San Vincenzo heeft een lichtgele kleur en een rijke, volle smaak met aroma'svan tropisch fruit en bloemen. De wijn heeft een volle structuur en een lange afdronk. Viognier past goed bij gevogelte.

Contrada San Vincenzo biedt een uitgebreid assortiment van verschillende wijnen, elk met hun eigen unieke smaakprofiel en karakter. Of u nu op zoek bent naar een krachtige rode wijn om te genieten bij een stevig diner, of een lichte witte wijn om te drinken op een zomerse dag, het wijndomein heeft voor elk wat wils.

Gasten kunnen genieten van de wijnen tijdens een rondleiding door de wijngaarden en wijnkelders, waarbij ze kunnen leren over het wijnbereidingsproces en de geschiedenis van de Siciliaanse wijnindustrie. Daarnaast is het mogelijk om wijnproeverijen te organiseren, waarbij u de verschillende wijnen van het landgoed kunt proeven en kunt genieten van heerlijke lokale gerechten die perfect passen bij de wijnen.

Het wijndomein is trots op zijn gebruik van traditionele productiemethoden en het gebruik van lokale, duurzame ingrediënten. Dit zorgt voor heerlijke wijnen die niet alleen lekker zijn, maar ook het verhaal vertellen van de regio en de cultuur waar ze vandaan komen.

De wijnen van Contrada San Vincenzo bieden een unieke ervaring voor wijnliefhebbers, waarbij u kunt genieten van heerlijke wijnen en kunt leren over de rijke wijntraditie van Sicilië.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...