Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Het weelderige landgoed in Californië van Patrick Nesbitt staat te koop

Het weelderige landgoed in Californië van Patrick Nesbitt staat te koop

Patrick Nesbitt, CEO en voorzitter van de Windsor Capital Group, de grootste particuliere eigenaar en exploitant van Embassy Suites hotels, heeft besloten zijn buitengewone pand van 20 hectare in Montecito, Californië opnieuw te verkopen, dit keer met Concierge Auctions. Hij probeerde het vorig jaar te verkopen voor een coole €65 miljoen, maar het heeft nog geen afnemers gezien. Nesbitt, een fervent polospeler, kocht het spectaculaire pand oorspronkelijk voor u voor privacy en... poloactiviteiten.

Het landgoed heeft een eigen poloveld van 10 hectare en een mooi clubhuis, evenals een stal met 17 stallen, met ruiterpaden en een prachtig uitzicht op het veld vanaf het clubhuisdek. Er werden zelfs officiële polotoernooien georganiseerd op het terrein, afgezien van de privéwedstrijden. Maar hoewel de paardensportvoorzieningen duidelijk een hoogtepunt zijn, is het hoofdhuis van 43.000 vierkante meter nog ongelooflijker. Gelegen op een buff met uitzicht op de Stille Oceaan, deze weelderige este is ontworpen in een prachtige mediterrane stijl, met prachtige afwerkingen door het hele huis, zoals kristallen kroonluchters, cassetteplafonds met gouden rand, marmeren vloeren en luxe meubels. Het hoofdgebouw wordt geleverd met zeven slaapkamers en negen badkamers (er zijn eigenlijk 22 baden op het hele terrein), een wijnkelder van 5.000 flessen die toegankelijk is via een geheime trap en een enorm buitenterras met een adembenemend overloopzwembad van 128 voet. Maar wacht, er is meer. Het huis van Nesbitt heeft ook verschillende grote woonruimtes, een kantoor dat prachtig is bekleed met mahonie, een mooie screeningkamer met 15 zitplaatsen, een sportbar en een spa en salon met een massageruimte en een droge sauna.

En hadden we het al gehad over de privédisco die plaats biedt aan 200 gasten of het prachtige uitzicht op het strand? Buiten beschikt dit betoverende pand over twee keukens, een in het poolhouse, een hot tub op het dak en een gezellige loungeruimte, een driving range compleet met een putting green en zandvallen, een paar eendenvijvers en zelfs een vlindergewoonte, want... waarom niet. Het hoofdgebouw heeft ook een viergarage en als je denkt dat dat een beetje klein is voor dit enorme pand, moet je weten dat je bijna 100 auto's ter plaatse kunt parkeren. Probeer gewoon niet thuis te komen met je privéhelikopter, want Nesbitt wilde dat al jaren mogelijk maken, maar zijn buren en de stad wonnen uiteindelijk. Het landgoed ligt op slechts een paar minuten afstand van de Santa Barbara Polo and Racquet Club, dus als je deel wilt uitmaken van deze magische paardensportwereld, is dit zo goed als maar kan. Het evenement van Concierge Auctions vindt plaats tussen 16 en 19 november en dit spectaculaire pand gaat zonder reserve naar de hoogste bieder.


Het weelderige landgoed in Californië van Patrick Nesbitt staat te koop
Het weelderige landgoed in Californië van Patrick Nesbitt staat te koop