Dit herenhuis in Utah is geïnspireerd op een James Bond film

De magie en allure van de James Bond-filmfranchise hebben zich over de hele wereld verspreid, en nu is er een uniek stuk vastgoed dat deze essentie vastlegt - een herenhuis in Utah, geïnspireerd door de film "Spectre" uit 2015. Het is niet zomaar een huis, maar een architectonisch meesterwerk, genaamd het Snowfall Mansion , met een prijskaartje van 33,5 miljoen dollar dat het tot het duurste huis in de Deer Valley geschiedenis maakt.

Het herenhuis, dat gelegen is in het hart van Deer Valley, is omgeven door de betoverende bergen en befaamde skigebieden van Park City, Utah. De invloeden van de James Bond-film zijn duidelijk zichtbaar in het design, dat elegantie en extravagantie uitstraalt zoals we dat kennen van de chique wereld waarin 007 zich beweegt.

Met maar liefst 15.000 vierkante meter aan woonruimte vertegenwoordigt dit herenhuis de top van luxe wonen. De ontwikkelaar, Alcone Ventures, heeft aangekondigd dat het tegen 2024 voltooid moet zijn, en men kan alvast voorstellen hoe het zal schitteren temidden van zijn adembenemende omgeving.

Het Exterieur en Interieur: Een Syndese van Stijl en Natuur

Wat direct opvalt, zijn de glazen wanden die van vloer tot plafond reiken. Deze zijn niet alleen een knipoog naar het moderne, minimalistische luchtresort uit "Spectre," maar bieden ook onverstoorde uitzichten op de prachtige omgeving. Het huis vangt de harmonieuze balans tussen architectuur en natuur, waardoor bewoners de seizoenen in volle glorie kunnen ervaren zonder ook maar een voet buiten de deur te zetten.

Binnenin het herenhuis vind je vier luxueuze slaapkamers, elk met een eigen ensuite badkamer en privépatio s. Een unieke toevoeging is de stapelkamer, met 11 bedden, die perfect ruimte biedt voor een groot gezelschap.

Faciliteiten Voor Ontspanning en Werk

Naast deze indrukwekkende slaapvertrekken, biedt het huis een kantoorruimte, voor wie werken en comfort graag combineert. Verder benadrukt het herenhuis welzijn met een state-of-the-art fitnesscentrum, sauna, massageruimte en stoombad – ideaal voor degenen die na het skiën willen ontspannen of gewoon fit willen blijven.

Het exterieur van het pand doet niet onder voor het interieur. Een bijzonder kenmerk is het enorme dakterras, perfect voor vermaak of contemplatieve rust, en natuurlijk het verwarmde zwembad van maar liefst 44 voet lang waarin u het hele jaar door kunt zwemmen.

Een Waardige Garage Voor een Spion

Het huis zou niet compleet zijn zonder een passende plek voor de iconische voertuigen die zo kenmerkend zijn voor de James Bond-films. De garages zijn speciaal ontworpen voor de verzameling auto's die een Bond-liefhebber zou kunnen bezitten - van Aston Martins tot Jaguars, en natuurlijk de Range Rovers en Mercedes G-Wagens van de security detail.

Het bijzondere aan de garage is het uitzicht op het zwembad erboven, wat zorgt voor een ongeëvenaarde esthetische ervaring. Elke hoek van het pand is overwogen en ontworpen om zowel functionaliteit als luxe uit te stralen.

Terwijl de meesten van ons wellicht alleen maar kunnen dromen van een dergelijke residentie, biedt het project in Utah ons tenminste enkele prachtige foto'swaar we van kunnen genieten en wegdromen. Voor de echte liefhebbers en vermogenden biedt het Snowfall Mansion een unieke kans om de levensstijl van 'swerelds beroemdste spion na te bootsen. Met de verbinding naar James Bond en de exclusiviteit van de locatie, kan dit herenhuis ongetwijfeld op belangstelling rekenen van over de hele wereld. Een ding staat vast: wie het Snowfall Mansion zijn thuis mag noemen, zal leven in een wereld van luxe die zelfs James Bond waardig zou zijn.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...