Marc Anthony verkoopt zijn luxueuze herenhuis aan het water in Florida voor 27 miljoen

Villa Costanera, gelegen in Coral Gables op enkele minuten van Miami, heeft een oppervlakte van 16.989 vierkante meter en beschikt over 12 slaapkamers en 14 badkamers. Het Italiaanse landgoed, ook wel bekend als Villa Costanera, heeft wit stucwerk en terracotta daken en bestaat uit drie hoofdgebouwen. Twee van deze gebouwen zijn verbonden door een brede gang die is bekleed met openslaande deuren en het derde gebouw is gescheiden door een geplaveide motorbaan.

Het pand, gelegen op 1,3 hectare aan prachtig aangelegde tropische tuinen, beschikt over ongeveer 480 voet directe watergevel, inclusief privédok. Het huis heeft een indrukwekkende woonkamer ingericht in een rustgevend palet van crèmes, beige en natuurlijk hout. De comfortabele banken, ultramoderne fauteuils en chique salontafel met spiegelend effect dragen bij aan de verleidelijke sfeer van de kamer. Een kleine lounge is voorzien van een gebeeldhouwde stenen open haard en de royale keuken is uitgerust met prachtige houten lambrisering en eersteklas apparatuur. Op de tweede verdieping bevindt zich de master suite, met een zitkamer met open haard, een balkon en een badkamer versierd met marmer en een kroonluchter, met in het midden een bubbelbad voor twee personen.

Het nieuwe huis van de volgende eigenaren bevat ook een lift van commerciële kwaliteit, een wijnkelder verstopt te midden van enorme catacomben en aparte woonvertrekken voor gasten of personeel. Het nulrandzwembad en de spa, buitenkeuken en wuivende palmbomen maken het plaatje compleet. Bacardi rum-erfgename Hilda Maria Bacardi was een eerdere eigenaar van deze betoverende villa. De foto'svan het pand zijn indrukwekkend en dit huis zou een uitstekende investering zijn voor iemand met 27 miljoen op de bankrekening.

Het pand heeft drie verdiepingen en een grote open woonruimte op de begane grond met een volledig uitgeruste keuken, formele eetkamer en een aparte ontbijtruimte met uitzicht op de baai. Het is ontworpen om maximaal te profiteren van het tropische klimaat van Florida, met grote schuifdeuren die leiden naar een groot terras met uitzicht op het water en de omliggende tuin.

De buitenruimte is perfect voor entertainment en ontspanning, met een nulrandzwembad en een spa, een overdekte buitenkeuken met grill en bar, en een grote zithoek met een open haard. De goed onderhouden tuin bevat palmbomen en andere tropische planten en biedt directe toegang tot de baai met een eigen dok.

De villa beschikt over 12 slaapkamers, waarvan de meeste zijn voorzien van een eigen badkamer. Er zijn ook verschillende woonvertrekken voor gasten of personeel, waaronder een apart gastenverblijf met 2 slaapkamers en een eigen ingang.

Villa Costanera is een prachtige woning die ideaal is voor liefhebbers van luxe en comfort. Het is gelegen op een idyllische locatie in Florida en biedt een perfecte combinatie van elegantie, functionaliteit en adembenemende schoonheid.

  • Het huis is gelegen in Coral Gables, Florida en heeft een oppervlakte van 16.989 vierkante meter.
  • Het huis heeft drie hoofdgebouwen, allemaal gemaakt van wit stucwerk en terracotta daken.
  • Twee van de hoofdgebouwen zijn met elkaar verbonden door een brede gang met openslaande deuren.
  • Het derde hoofdgebouw is gescheiden door een geplaveide motorbaan.
  • Het huis heeft 12 slaapkamers en 14 badkamers.
  • Het huis staat op een 1,3 hectare groot terrein met tropische landschapsarchitectuur.
  • Het terrein beschikt over 480 voet directe watergevel en een privédok.
  • Het interieur van het huis heeft een rustgevend palet van crèmes, beige en natuurlijk hout.
  • De grote woonkamer heeft comfortabele banken, ultramoderne vatstoelen en een chique salontafel met spiegeling.
  • Een kleinere lounge heeft een gebeeldhouwde stenen open haard.
  • De royale keuken is voorzien van prachtige houten lambrisering en eersteklas apparatuur.
  • De master suite heeft een zitkamer met een open haard, een slaapkamer met balkon en een badkamer versierd met marmer en een kroonluchter met een tweepersoons bubbelbad in het midden.
  • Het huis beschikt over een lift van commerciële kwaliteit.
  • Het huis heeft een wijnkelder verstopt te midden van enorme catacomben.
  • Het huis heeft aparte woonvertrekken voor gasten of personeel.
  • Het huis heeft een nulrandzwembad en een spa.
  • Het huis heeft een buitenkeuken.
  • De villa wordt verkocht voor een prijs van 27 miljoen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...