Deze villa in Ukkel van $14 miljoen is een eigentijds juweel uit België

Deze villa in Ukkel van $14 miljoen is een eigentijds juweel uit België

Gevonden in het kleine stadje Ukkel, België, direct aan de rand van Brussel, ligt deze adembenemende villa aan een van de meest prestigieuze lanen van de stad. Aangevuld met een enorm perceel van 34 hectare, beslaat dit hedendaagse meesterwerk 1.500 vierkante meter woonoppervlak, ontworpen door architecten B. Schotte en J. Engels. De Uccle Villa biedt zes slaapkamers en een royale master van 51 vierkante meter, allemaal met een kleedkamer en een en-suite badkamer of douche.

Er is ook een familiekamer, een klein kantoor, een thuisbioscoop, een speelkamer en ook een grote studio op het terrein, waarbij de begane grond de plek is waar gasten ook een grote sociale ruimte konden vinden, waaronder een woonkamer met een gezellige open haard en de eetkamer. De architecten hebben eigenlijk twee prachtige keukens ontworpen voor dit pand, hoewel ik betwijfel of de volgende eigenaren daar te veel tijd zullen doorbrengen, gezien de ruime terrassen.

De prachtige tuin is ook het vermelden waard, een plek waar u elke dag een wandeling kunt maken, en de indrukwekkende wellnessruimte, met een zwembad en een bar, het is zeker een traktatie voor al uw zintuigen. Natuurlijk zult u ook de schone en futuristische uitstraling van deze Uccle Villa waarderen, daarom is iedereen in Brussel er zo enthousiast over. Gelegen in de buurt van een bos, biedt deze villa frisse, schone lucht, en veiligheid is hier geen probleem, aangezien een hightech alarmsysteem alle indringers buiten houdt.