Verbluffend huis in Malibu met een vliegtuigkroonluchter

Dit in aanbouw zijnde droomhuis, gelegen in een van de meest exclusieve delen van Malibu, overtreft alles wat je ooit hebt gezien. Het bevat zelfs een deel van een gerestaureerd vintage oorlogsvliegtuig dat boven de enorme 36,5 meter lange woonkamer hangt, wat deels verklaart waarom het een prijskaartje van €60 miljoen heeft. Het 2,5 hectare grote terrein waarop dit unieke huis staat, was voorheen de locatie van een bekend lokaal monument: een namaak-Schots kasteel met gebogen poorten en een toren. Het kasteel brandde echter af in 2007.

Dit indrukwekkende pand wordt in de zomer van 2016 voltooid en biedt 10.300 vierkante meter aan luxe leefruimte, inclusief vijf slaapkamers en vele andere geweldige voorzieningen. Het huis, gelegen op een klif met uitzicht op de oceaan, wordt volledig gemeubileerd verkocht, zodat de eigenaar alleen nog maar hoeft te verhuizen.

De woonkamer waar het vliegtuig zal worden tentoongesteld, is ongeveer 36,5 meter lang. Architect Scott Gillen, die verantwoordelijk is voor dit geweldige pand, heeft in eerdere huizen vintage objecten zoals motorfietsen en auto's tentoongesteld. Het is dus geen verrassing dat zijn nieuwste project de romp van een vintage vliegtuig als pronkstuk bevat.

Maar er is meer te vertellen over deze woning. Zo beschikt het huis ook over een fitnessruimte, een speelkamer, een wijnkamer en een speciale sigaarkamer met ventilatie- en bevochtigingssystemen. Het omheinde landgoed zal tevens voorzien zijn van een zwembad, een ruim gastenverblijf van 4.700 vierkante meter en een oprijlaan met een valet-parkeerplaats.

Naast de eerder genoemde voorzieningen biedt dit bijzondere Malibu-droomhuis zijn bewoners nog meer luxe en comfort. Buiten kunnen bewoners genieten van prachtig aangelegde tuinen, meerdere terrassen en zitgedeeltes waar men kan ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht op de oceaan.

Bij de ingang van het huis wordt men verwelkomd door een indrukwekkende entree met hoge plafonds en een moderne, open indeling die natuurlijk licht door het hele huis laat stromen. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en op maat gemaakte kasten, waardoor het een ideale plek is voor zowel informele maaltijden als het organiseren van chique diners.

De vijf slaapkamers hebben elk een eigen badkamer en zijn zorgvuldig ontworpen met comfort en privacy in gedachten. De master suite is een ware oase, met een royale inloopkast, een spa-achtige badkamer en een eigen terras met een spectaculair uitzicht op de oceaan.

Het pand beschikt ook over geavanceerde technologie, zoals een geïntegreerd smart home-systeem waarmee bewoners verlichting, temperatuur, beveiliging en entertainment kunnen bedienen vanaf hun smartphone of tablet.

Dit uitzonderlijke landgoed is niet alleen een architectonisch meesterwerk, maar ook een weerspiegeling van de verfijnde levensstijl die Malibu te bieden heeft. Met zijn unieke combinatie van luxe, stijl en comfort biedt dit droomhuis een ongeëvenaarde woonervaring die perfect past bij de adembenemende omgeving.

Over Malibu

Malibu is een kustplaats in Californië, gelegen in Los Angeles County, ongeveer 48 kilometer ten westen van het centrum van Los Angeles. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, spectaculaire uitzichten op de oceaan en luxe levensstijl. Malibu heeft een bevolking van ongeveer 13.000 inwoners en beslaat een oppervlakte van ongeveer 53 vierkante kilometer.

De stad wordt vaak geassocieerd met Hollywood-beroemdheden, succesvolle zakenmensen en de rijken en beroemden, van wie velen ervoor kiezen om in Malibu te wonen vanwege de privacy, het mooie weer en de nabijheid van Los Angeles. De huizen in Malibu variëren van bescheiden strandhuisjes tot adembenemende landgoederen, en de prijzen voor onroerend goed behoren tot de hoogste in Californië.

Malibu is ook bekend om zijn prachtige stranden, zoals Zuma Beach, Surfrider Beach en El Matador State Beach, die allemaal populair zijn bij zowel inwoners als toeristen. Surfrider Beach, bijvoorbeeld, staat bekend als een van de beste surflocaties ter wereld en trekt surfers van over de hele wereld.

Naast de stranden biedt Malibu een scala aan recreatieve activiteiten, waaronder wandelen, mountainbiken en paardrijden in de Santa Monica Mountains. Er zijn verschillende parken en natuurgebieden, zoals het Malibu Creek State Park, waar bezoekers kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied.

De stad heeft ook een bloeiende kunst- en cultuurscene, met galerijen, musea en evenementen zoals het Malibu Arts Festival. Er zijn ook diverse restaurants, winkels en boetieks waar bezoekers en inwoners kunnen genieten van de lokale keuken en winkelen.

Malibu is een exclusieve en schilderachtige stad die een luxe levensstijl biedt in een prachtige omgeving aan de kust van Californië. Met zijn prachtige stranden, adembenemende huizen en vele recreatieve mogelijkheden is het geen wonder dat Malibu een populaire bestemming is voor zowel toeristen als bewoners die op zoek zijn naar het beste dat Zuid-Californië te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...