Verbluffend huis in Malibu met een vliegtuigkroonluchter

Momenteel in aanbouw in een van de meest exclusieve gebieden van Malibu, gaat dit droomhuis verder dan al het andere dat je ooit hebt gezien. Het bevat zelfs een deel van een vintage oorlogsvliegtuig dat boven de enorme 120 meter lange woonkamer is geplaatst, waarom zou het - in theorie - uitleggen waarom het wordt geleverd met een prijskaartje van €60 miljoen. Het terrein van 2½ hectare waar dit unieke huis zich bevindt, huisvestte vroeger een bekend lokaal monument: een mock-Schots kasteel met gebogen poorten en een toren.
Maar in 2007 brandde het kasteel af en al snel kunnen buren dit indrukwekkende pand bewonderen. Het moderne huis is klaar voor voltooiing voor de zomer van 2016, compleet met 10.300 vierkante meter luxe leefruimte en vijf slaapkamers, plus vele andere geweldige voorzieningen. Gelegen op een klif met uitzicht op de oceaan, wordt het huis volledig gemeubileerd verkocht, waarbij de eigenaar alleen hoeft in te trekken.
De woonkamer waar dit vliegtuig zal worden geplaatst, zal ongeveer 120 voet lang zijn, waarbij het volledig gerestaureerde vliegtuig wordt tentoongesteld. Scott Gillen, de architect van dit geweldige pand, heeft eerder veel ander vintage speelgoed in zijn huizen tentoongesteld, zoals motorfietsen en auto's, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat zijn nieuwste project de romp van een vintage vliegtuig als kers op de taart omvat.
Maar er zijn nog veel meer dingen te zeggen over deze woning, zoals het feit dat het ook een fitnessruimte, een speelkamer, een wijnkamer en een speciale sigaarkamer met ventilatie- en bevochtigingssystemen omvat.
Het is vermeldenswaard dat het omheinde landgoed ook zal beschikken over een zwembad, een ruim pension van 4.700 vierkante meter en een motorbaan met een valetstand.