Luxe Villa Nirvana in St. Barth s te koop aangeboden

In het hart van de Caribische glamour ligt Villa Nirvana, een adembenemend voorbeeld van weelderige architectuur en design dat op het prestigieuze eiland St. Barth'ste koop wordt aangeboden. Deze villa, die elegantie en rust combineert, vertegenwoordigt de perfecte ontsnapping voor de elite en biedt een ongeëvenaarde standaard in luxe wonen.

De villa, gesitueerd bovenop een heuvel, biedt panoramisch uitzicht over de oceaan en biedt een serene achtergrond van wuivende palmen en kristalhelder water. De strategische ligging combineert afzondering met gemak, aangezien het slechts enkele minuten verwijderd is van Gustavia, de hoofdstad van het eiland, waar een levendige mix van restaurants, boetieks en jachthavens de kosmopolitische sfeer versterkt.

Villa Nirvana strekt zich uit over een indrukwekkende 0,64 hectare land. Dit eigentijdse meesterwerk, ontworpen door de gerenommeerde architect Patrick Raffeneau, bevat strakke lijnen, open ruimtes en een naadloze integratie met het omliggende landschap. De villa is gebouwd met het oog op entertainment, met ruime terrassen en een ingebouwde buitenbarbecue, die de perfecte setting bieden voor gastvrije evenementen of gewoon om te genieten van de majestueuze zonsondergangen.

Binnen zijn de vijf slaapkamers ensuite, elk een toevluchtsoord op zich, versierd met op maat gemaakt meubilair en lokale kunstwerken, die een authentiek eilandgevoel uitstralen. De master suite is een studie in decadentie, met een eigen balkon dat uitkijkt over de azuurblauwe horizon, een ruime inloopkast, en een spa-achtige badkamer die totale ontspanning belooft.

De villa's weelderige leefruimtes zijn voorzien van de nieuwste technologieën en luxueuze voorzieningen, zoals een professionele keuken die zelfs de meest verfijnde chef-kok zal bekoren. State-of-the-art geluidssystemen en klimaatbeheersing dragen bij aan het comfort, wat zorgt voor een perfecte ambiance, ongeacht het tijdstip van de dag of het jaar.

Voor diegenen die verkoeling zoeken, biedt het spectaculaire oneindig zwembad met direct uitzicht op de baai een verkwikkende ontsnapping. Een outdoor fitnessruimte en yoga-platform verhogen de wellness-mogelijkheden, waardoor bewoners kunnen trainen met een betoverend uitzicht.

De vraagprijs van Villa Nirvana weerspiegelt de exclusiviteit en luxe die het bezit belichaamt, en hoewel niet publiekelijk bekendgemaakt, is het alleen beschikbaar voor serieuze kopers met diepe zakken. De villa komt compleet met conciërgeservice en onderhoudsteam, zodat eigenaren zich kunnen onderdompelen in zorgeloos plezier, wetende dat elk detail van het huisbeheer wordt verzorgd.

Dit magische eilandparadijs is de belichaming van de hoogste levensstandaard, en voor de persoon die uiteindelijk de sleutels in handen krijgt, zal Villa Nirvana meer dan een huis zijn - het zal een persoonlijk nirvana zijn, een plek waar dromen werkelijkheid worden.

Met de toevoeging van de volgende relevante en opmerkelijke informatie wordt deze inhoud uitgebreid:

St. Barth s, of officieel Saint Barthélemy, is een Frans overzees collectief dat gunstig ligt in de noordoostelijke Caribische Zee en staat bekend als speeltuin voor de rijken en beroemdheden. De combinatie van Europese verfijning, natuurlijke schoonheid, en een ontspannen Caraïbische vibe maakt het eiland tot een unieke bestemming.

Het eilandje is amper 25 vierkante kilometer groot, maar wat het mist in omvang, compenseert het ruimschoots met zijn charme en exclusiviteit. St. Barth'sis bereikbaar via een korte vlucht vanuit San Juan, Puerto Rico, of per veerboot vanuit Sint Maarten. Het vervoer op het eiland zelf gebeurt vaak in stijl, met luxe autoverhuur en privéchauffeurs die de kronkelende, heuvelachtige wegen een fluitje van een cent maken.

De vastgoedmarkt op St. Barth'sis net zo exclusief als het eiland zelf, met prijzen die behoren tot de hoogste in de Cariben. Eigenschappen zoals Villa Nirvana bieden niet alleen een luxe levensstijl maar zijn ook zeer gewilde investeringsmogelijkheden, gezien hun locatie in een stabiele en veilige jurisdictie met een sterke vraag naar high-end huurwoningen.

Gustavia, genoemd naar koning Gustaaf III van Zweden, herinnert aan de tijd dat het eiland onder Zweedse controle stond. Deze geschiedenis heeft bijgedragen aan de eclectische mix van cultuur op het eiland, waar Franse chic samengaat met Scandinavische efficiëntie. Het is ook de thuisbasis van de jaarlijkse St. Barth'sRegatta, een zeilwedstrijd die jachtenthousiastelingen van over de hele wereld aantrekt.

Culinaire liefhebbers vinden in St. Barth'seen verrukkelijke melange van gastronomische ervaringen. Van straatsnacks tot Michelin-waardige restaurants, het eiland biedt wereldklasse eetgelegenheden. Verse zeevruchten, Franse patisserieën en verfijnde wijnen zijn slechts een deel van wat je hier kunt verwachten.

Voor degenen die geneigd zijn hun dagen actiever door te brengen, biedt St. Barth'seen scala aan activiteiten. Duiken en snorkelen rond het beschermde marine reservaat biedt een kijkje in de rijke onderwaterwereld van het eiland. Wandelpaden leiden avonturiers door ruige landschappen naar afgelegen stranden. En met evenementen zoals het St. Barth'sFilm Festival en diverse muziekfestivals is er het hele jaar door culturele verrijking te vinden.

Kortom, Villa Nirvana is meer dan een huis; het is een toegangspoort tot een leven van ongekende luxe op een eiland waar elke dag aanvoelt als een uitnodiging tot feestvieren. Met zijn adembenemende uitzichten, exclusieve faciliteiten, en de belofte van een leven in sereniteit en splendor, is het ongetwijfeld een investering die even uniek als begerenswaardig is. Voor de bevoorrechte koper die de troeven van dit eilandparadijs weet te bemachtigen, wacht een leven vol verwondering en exquise genot.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...