Scoor het ongelooflijke landgoed van Michael Jordan voor $14.855.000

Michael Jordan staat bekend om zijn grootsheid, en dat blijkt ook uit zijn verbazingwekkende huis in Highland Park, Illinois. Het Michael Jordan Estate is een adembenemend pand dat bestaat uit een indrukwekkend hoofdgebouw met drie verdiepingen, een gastenvleugel, een eersteklas fitnessruimte, een privégolfbaan, een tennisbaan en zelfs een eigen visvijver.

Een NBA-basketbalveld op ware grootte mag uiteraard niet ontbreken, en het is geen verrassing dat er ook een indrukwekkende sportschool aanwezig is in Michael Jordan'shuis. Naast al deze fantastische faciliteiten beschikt het prachtige landgoed over negen slaapkamers, vijftien badkamers, vijf open haarden en verschillende ruimtes om gasten te vermaken.

Deze gastenruimtes omvatten een mediaruimte, een speelkamer en een schitterende buitenruimte met een eigen keuken en een overloopzwembad. Dit landgoed kan als een stukje sportgeschiedenis worden beschouwd, aangezien Michael Jordan hier jarenlang heeft gewoond en vele van zijn beroemde vrienden hier te gast waren. Sinds 2012 staat het landgoed te koop, en in 2009 is het geüpdatet. Het volledig omheinde pand biedt optimale privacy, rust en veiligheid.

Als u dus wilt leven zoals Michael Jordan zelf, kunt u dit betoverende pand kopen voor €13.290.000 (omgerekend van $14.855.000). Houd er echter rekening mee dat u zijn talent er niet bij krijgt.

Het Michael Jordan Estate is een perfect voorbeeld van luxe en comfort op een toplocatie in Highland Park, Illinois. Hoewel het al enkele jaren op de markt is, blijft het een uniek en opmerkelijk pand dat een inkijkje biedt in het leven van een sportlegende. De talrijke voorzieningen en het uitgestrekte terrein zorgen ervoor dat de nieuwe eigenaar van dit landgoed zich nooit zal vervelen.

De omgeving van Highland Park biedt verder tal van mogelijkheden op het gebied van recreatie, cultuur en natuur. De stad staat bekend om zijn prachtige parken, stranden en golfbanen, evenals culturele instellingen zoals theaters en kunstgalerijen. De nabijheid van Chicago, een van de grootste steden in de Verenigde Staten, zorgt voor een ideale combinatie van stedelijke en landelijke levensstijlen.

Als u geïnteresseerd bent in het verwerven van het Michael Jordan Estate, kunt u contact opnemen met een lokale makelaar om meer informatie te verkrijgen over de beschikbaarheid en het aankoopproces. Houd er rekening mee dat dit landgoed een aanzienlijke investering vereist, maar het biedt u een zeldzame kans om in de voetsporen te treden van een van de grootste sporticonen aller tijden en te genieten van een ongeëvenaarde levensstijl.

Over Highland Park, Illinois

Highland Park, Illinois is een charmante stad vol cultuur en natuur. Gelegen aan de noordoostelijke rand van de Amerikaanse staat Illinois, is een schilderachtige voorstad van Chicago met een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap. Deze stad aan het meer, gelegen aan de oevers van Lake Michigan, staat bekend om zijn prachtige natuur, uitstekende scholen en gevarieerd cultureel aanbod.

De natuur speelt een belangrijke rol in het leven van de inwoners van Highland Park. Met meer dan 30 parken en verschillende openbare stranden biedt de stad tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Ravinia Park, een van de bekendste parken in Highland Park, is de thuisbasis van het Ravinia Festival, het oudste outdoor muziekfestival in de Verenigde Staten. Dit festival trekt jaarlijks wereldberoemde artiesten en orkesten aan en is een hoogtepunt van de culturele kalender.

Daarnaast zijn er in Highland Park verschillende golfbanen te vinden, zoals de Highland Park Country Club en de Sunset Valley Golf Course, die zowel voor beginners als gevorderden uitdagende golfmogelijkheden bieden.

Op het gebied van onderwijs staat Highland Park bekend om zijn uitstekende openbare en particuliere scholen. De stad heeft een sterke focus op onderwijs en ondersteunt de ontwikkeling van haar jongere inwoners door middel van talrijke educatieve programma'sen faciliteiten.

Highland Park biedt ook een breed scala aan culturele en artistieke evenementen en voorzieningen. Naast het Ravinia Festival kunnen inwoners en bezoekers genieten van voorstellingen in het Highland Park Theatre en exposities in lokale kunstgalerijen. Daarnaast zijn er het hele jaar door diverse festivals, boerenmarkten en andere gemeenschapsevenementen die de stad een levendig en gastvrij karakter geven.

De nabijheid van Chicago, op slechts 25 mijl (ongeveer 40 kilometer) afstand, biedt de inwoners van Highland Park gemakkelijke toegang tot de vele bezienswaardigheden, werkgelegenheid en culturele attracties van de wereldberoemde metropool.

Highland Park, Illinois, is een charmante en welvarende stad met een sterke gemeenschapszin, uitstekende onderwijsinstellingen en een prachtige natuurlijke omgeving. Het biedt zijn inwoners een hoge levenskwaliteit en een ideale mix van stedelijke en landelijke levensstijlen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...