Betoverende Historische Villa nabij Reggio Emilia - luxe en exclusiviteit

Deze adembenemende villa, gelegen nabij het schilderachtige Italiaanse stadje Reggio Emilia, is bijna te mooi om te beschrijven. Toch zullen we ons best doen om enkele van de meest opvallende kenmerken te vermelden.

Verspreid over een indrukwekkend landgoed van 22.500 m², biedt dit uitzonderlijke landhuis 5 slaapkamers, 8 badkamers en maar liefst 700 m² aan luxueuze leefruimte. De prestigieuze historische villa heeft echter nog veel meer te bieden, met name het prachtige privépark dat het geheel nog mooier maakt.

Zoals verwacht is exclusiviteit niet goedkoop, en voor deze woning zult u een bedrag van €1.750.000 moeten neertellen. Toch zijn we ervan overtuigd dat het elke cent waard is, zoals de foto'sal aantonen.

Gelegen in het adembenemende Italiaanse landschap en op slechts enkele minuten van de steden Reggio Emilia en zelfs Parma, is deze prachtige villa enige tijd geleden volledig gerenoveerd met uitsluitend hoogwaardige materialen en oog voor detail. Het landhuis bestaat uit drie afzonderlijke eenheden, verdeeld over drie verdiepingen, en beschikt over zalen met fresco s, grote marmeren open haarden en een taverne met terracotta bakstenen en tongewelven daterend uit het midden van de 19e eeuw.

Deze indrukwekkende villa diende vroeger als atelier voor de high-fashion industrie. Bovendien geniet u vanaf het ruime terras van een panoramisch uitzicht op het hele landgoed en het eerder genoemde, prachtig onderhouden privépark. Met al deze kenmerken wordt deze villa met elke beschrijving nog aantrekkelijker, nietwaar?

Deze historische villa nabij Reggio Emilia is niet alleen een architectonisch meesterwerk, maar biedt ook een scala aan moderne voorzieningen en faciliteiten die zorgen voor een ongeëvenaarde levensstijl en woonervaring.

Het interieur van de villa is voorzien van vloerverwarming, een geavanceerd alarmsysteem, en een state-of-the-art keuken, waar u culinaire hoogstandjes kunt bereiden met behulp van de beste apparatuur. Bovendien is er een wijnkelder voor de liefhebbers van heerlijke Italiaanse wijnen.

Buiten de villa bevindt zich een prachtig aangelegde tuin, compleet met een verwarmd zwembad, perfect om te ontspannen en te genieten van de Italiaanse zon. Er zijn diverse terrassen en zitgedeeltes om gezellig samen te komen met vrienden en familie of om in alle rust een boek te lezen. Ook is er een buitenkeuken met barbecuefaciliteiten, ideaal voor zwoele zomeravonden.

De omliggende regio biedt talloze mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. U kunt er genieten van de lokale keuken in charmante restaurants en trattoria'sof een bezoek brengen aan nabijgelegen historische steden zoals Modena en Bologna. De regio staat bekend om zijn prachtige landschappen en culturele bezienswaardigheden, zoals het UNESCO-werelderfgoed van Parma.

Deze unieke historische villa combineert op harmonieuze wijze het verleden en het heden en vormt een toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe en exclusieve woonervaring in het hart van Italië. Met zijn rijke geschiedenis, indrukwekkende architectuur en moderne voorzieningen is het de perfecte plek om een nieuw leven te beginnen, te genieten van de Italiaanse dolce vita, en onvergetelijke herinneringen te creëren met geliefden.

Over Reggio Emilia

Reggio Emilia is een charmante stad in Noord-Italië, gelegen in de regio Emilia-Romagna. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd en is een belangrijk cultureel en economisch centrum in de regio. Met ongeveer 170.000 inwoners biedt Reggio Emilia een combinatie van historische bezienswaardigheden, moderne voorzieningen en een levendige lokale cultuur.

  • Historische architectuur: Reggio Emilia herbergt vele prachtige historische gebouwen, zoals de Basilica di San Prospero, de kathedraal van Reggio Emilia en het Palazzo del Monte di Pietà. De stad staat ook bekend om zijn indrukwekkende pleinen, waaronder Piazza Prampolini en Piazza Fontanesi.

  • Musea en galerijen: De stad heeft verschillende interessante musea, zoals het Museo Civico di Storia Naturale, het Museo del Tricolore en de Galleria Parmeggiani. Deze instellingen belichten de rijke geschiedenis, kunst en cultuur van de regio.

  • Reggio Emilia-aanpak: Reggio Emilia staat internationaal bekend om zijn innovatieve onderwijsaanpak, die zich richt op de ontwikkeling en het leren van jonge kinderen. De Reggio Emilia-aanpak is wereldwijd erkend en geïmplementeerd in vele kinderopvangcentra en kleuterscholen.

  • Culinair erfgoed: Reggio Emilia ligt in de culinaire hart van Italië en staat bekend om zijn heerlijke lokale gerechten en ingrediënten. Enkele beroemde producten uit de regio zijn Parmigiano-Reggiano kaas, balsamicoazijn en Lambrusco wijn. In de stad vindt u talrijke restaurants en trattoria'swaar u kunt genieten van de authentieke smaken van de regio.

  • Evenementen en festivals: Reggio Emilia organiseert het hele jaar door diverse culturele en artistieke evenementen, zoals het Fotografia Europea Festival, het Reggio Emilia Film Festival en het Festival Mundialito Antirazzista, een internationaal sport- en cultuurevenement.

  • Bereikbaarheid: De stad heeft uitstekende verbindingen met andere delen van Italië en Europa, dankzij de nabijheid van de snelweg A1 en de hogesnelheidstreinverbindingen. Steden zoals Milaan, Bologna en Florence zijn gemakkelijk bereikbaar voor dagtochten of weekenduitstapjes.

Reggio Emilia biedt een perfecte mix van historie, cultuur en moderne gemakken. Het is een ideale bestemming voor diegenen die het authentieke Italië willen ontdekken en genieten van de rijke tradities en levensstijl die de regio Emilia-Romagna te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...