Deze Reggio Emilia Villa ligt te midden van een prachtig privépark

Deze prachtige villa ligt in de buurt van het charmante Italiaanse stadje Reggio Emilia en behoeft geen beschrijving - maar we zullen ons best doen om het voor de hand liggende te vermelden.
Zittend bovenop 22.500 vierkante meter/ 242.188 vierkante meter grond, heeft dit buitengewone herenhuis 5 slaapkamers, 8 badkamers en in totaal 700 vierkante meter (7.535 vierkante voet) luxe leefruimte. Maar de prestigieuze historische villa voor u heeft veel meer te bieden dan dat, vooral als u kijkt naar het privépark dat zijn schoonheid aanvult.
Zoals je verwacht, zal zo'n exclusiviteit niet goedkoop zijn, en je zult precies €1.750.000 moeten betalen om dit onroerend goed thuis te noemen, maar we zijn er zeker van dat het elk dubbeltje waard is, gewoon door naar deze foto's te kijken.
Gelegen op het overweldigende Italiaanse platteland, en op slechts een paar minuten afstand van de steden Reggio Emilia en zelfs Parma, is deze prachtige villa een tijdje geleden volledig gerenoveerd, met niets anders dan hoogwaardige materialen en de grootste aandacht voor detail. Het herenhuis omvat eigenlijk drie verschillende eenheden, ontwikkeld op drie niveaus, met zalen met fresco's, grote marmeren open haarden en een taverne met terracotta bakstenen en vatgewelven, daterend uit het midden van de jaren 800.
Het klinkt beter met de seconde, toch? Voorheen gebruikt als werkplaats voor de high fashion industrie, biedt deze prachtige villa ook een groot terras met uitzicht op het hele pand en het eerder genoemde verzorgde privépark.