Luxueuze 59 The Corso Villa aan de Australische Gold Coast

Gelegen aan de schitterende Gold Coast in Australië, bestaande uit vier gebouwen, is "59 The Corso" een luxueus privéadres aan het water met een werkelijk unieke ambiance. Deze indrukwekkende woning, opgeleverd in 2000, heeft een modern ontwerp dat zich kan meten met de meest exclusieve huizen ter wereld.

"59 The Corso" biedt een adembenemend uitzicht op de skyline van Brisbane en is gebouwd met een ongelooflijk oog voor detail, met gebruik van enkel kwalitatief hoogwaardige materialen en voorzieningen die elke welgestelde bewoner gelukkig zouden maken. De woning is voorzien van houten balken uit Oregon, palissandervloeren en stijlvol meubilair, naast handgebeiteld zandsteen.

Deze prachtige residentie beschikt over 6 slaapkamers en 6 badkamers, met een totale woonoppervlakte van 23.648 m². Naast deze luxueuze leefruimtes is er ook een schitterend zwembad en een ontspannende spa. Het enorme huis heeft tevens een entertainmentvleugel, uitgerust met een eettafel voor 12 personen, een bar, een lounge, een thuisbioscoop en zelfs een biljartkamer - perfect voor feestjes.

De villa is voorzien van een ultramoderne keuken en een klimaatgecontroleerde wijnkelder die plaats biedt aan 7.000 flessen. Er is camerabewaking aanwezig om u een veilig gevoel te geven. Bovendien is er een ruime garage met plaats voor maximaal 6 auto's. De vraagprijs voor dit prachtige pand aan de Gold Coast bedraagt €9.450.000 (AU$ 15.000.000).

Als bewoner van "59 The Corso" kunt u genieten van het beste van wat de Australische Gold Coast te bieden heeft. De villa ligt op een perfecte locatie, met gemakkelijke toegang tot prachtige stranden, hoogwaardige golfbanen, levendige winkelcentra en gastronomische restaurants. Enkele bijkomende voordelen van het wonen in deze luxe woning zijn:

  • Privé aanlegsteiger: De villa heeft een eigen aanlegsteiger, ideaal voor liefhebbers van watersporten of om met uw jacht de oceaan te verkennen.
  • Buitenruimte: De uitgestrekte buitenruimtes van "59 The Corso" zijn perfect voor al fresco dineren, zonnebaden of gewoon ontspannen en genieten van het uitzicht.
  • Fitnessruimte: De woning is uitgerust met een eigen fitnessruimte, zodat u in vorm kunt blijven zonder het comfort van uw huis te verlaten.
  • Prachtige tuinen: De omliggende tuinen zijn zorgvuldig aangelegd en onderhouden, wat bijdraagt aan de rustige en serene sfeer van de villa.
  • Beveiliging en privacy: "59 The Corso" biedt een hoog niveau van beveiliging en privacy, waardoor bewoners in alle rust kunnen genieten van hun luxueuze levensstijl.


Met zijn indrukwekkende ontwerp, hoogwaardige afwerkingen en onovertroffen locatie is "59 The Corso" een droomhuis voor wie op zoek is naar een luxueuze levensstijl aan de Australische Gold Coast. Deze uitzonderlijke woning biedt een unieke combinatie van comfort, elegantie en verfijning, en is een uitstekende investering voor de toekomst.

 

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...