Luxueuze 59 The Corso Villa aan de Australische Gold Coast

De Australische Gold Coast staat bekend om zijn uitgestrekte zandstranden, surf hotspots en verfijnde levensstijl. Het is dan ook geen verrassing dat de vastgoedmarkt hier enkele van de meest exclusieve en luxueuze woningen ter wereld aanbiedt. Eén van deze vastgoedparels is 59 The Corso , een villa die luxe opnieuw definieert en een welhaast koninklijk comfort biedt aan degenen die het geluk hebben hier te mogen verblijven.

Gelegen in een privé enclave aan de waterkant, weerspiegelt 59 The Corso de essentie van een droomleven in een paradijselijke setting. Het moderne design van deze woning, voltooid in 2000, toont een architectonische schoonheid die harmonisch samengaat met de natuurlijke omgeving. Met uitzicht op de adembenemende skyline van Brisbane, roept deze residentie een gevoel van ontzag en verwondering op bij iedereen die de kans krijgt om haar majesteitelijke verschijning te aanschouwen.

Binnen de muren van deze imponerende villa is een wereld van weelde te vinden. Elegante houten balken uit Oregon sieren de plafonds en voegen een warme, natuurlijke touch toe aan het interieur. De palissandervloeren, die door het hele huis lopen, glanzen met een rijke diepte en voegen een extra luxe element toe aan de verscheidene kamers. Het meubilair is met zorg uitgekozen en elke ruimte straalt stijl en klasse uit, wat nog eens versterkt wordt door de handgebeitelde details in het zandsteen.

Het huis beschikt over zes ruime slaapkamers en zes badkamers die een samensmelting van comfort en luxe belichamen. Van de totale woonoppervlakte van 23.648 vierkante meter biedt elk hoekje een nieuw perspectief op wonen met een superlatieve standaard. Of u nu kiest voor een verfrissende duik in het prachtige zwembad, wilt ontspannen in de spa, of huishoudelijk entertainment zoekt, deze villa heeft het allemaal.

Deze woning herbergt eveneens een entertainmentvleugel die ontworpen is om te imponeren. De ruimte, uitgerust met een eettafel voor twaalf personen, een luxe bar, een lounge, een thuisbioscoop en een biljartkamer, is de ideale plek om gasten te entertainen en onvergetelijke feestjes te houden die in het geheugen van uw gasten gegrift zullen staan.

Voor de culinaire liefhebber biedt 59 The Corso een ultramoderne keuken waar elke chef-kok jaloers op zou zijn. Daarnaast trotseert de klimaatgecontroleerde wijnkelder met een capaciteit van 7.000 flessen elk concept van een traditionele wijnopslag. Veiligheid wordt uiterst serieus genomen met camerabewaking die overal aanwezig is om een veilig gevoel te garanderen.

Voor autoliefhebbers is er een riante garage die plaats biedt aan maximaal zes wagens. Met een vraagprijs van €9.450.000 beweegt 59 The Corso zich in het hoogste segment van de vastgoedmarkt.

Naast het pure wooncomfort biedt de villa ook vlotte toegang tot alles wat de Gold Coast zo geliefd maakt bij zowel bewoners als bezoekers. U kunt er genieten van prachtige stranden, golfbanen van wereldklasse, bruisende winkelcentra en een keur aan gastronomische restaurants.

Bewoners van 59 The Corso ervaren een leven in een serene oase van rust en privacy, waarbij elke dag voelt als een vakantie in luxe. Met een eigen aanlegsteiger voor uw jacht of een middag zeilen, is de oceaan nooit ver weg. De villa biedt tevens een prachtig onderhouden tuin die bijdraagt aan de rustgevende ambiance.

Het is duidelijk dat 59 The Corso meer is dan alleen een huis; het is een levensstijl. Een die weerspiegelt hoe hedendaags design, luxe en natuur samen kunnen komen om een exclusief thuis te creëren op één van de meest benijdenswaardige plekken in Australië. Voor degenen die op zoek zijn naar het summum van een elegant en gecultiveerd leven, is dit landgoed op de Gold Coast een investering die een leven lang vreugde zal schenken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...