Indrukwekkende verbouwde fabriek met adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee

Deze verbouwde fabriek uit de vroege 20e eeuw bevindt zich op een spectaculaire locatie hoog in Villefranche-sur-Mer, met uitzicht op Saint-Jean-Cap-Ferrat en de Middellandse Zee. Achter de stenen gevel liggen 5.920 vierkante meter aan ruime, ultramoderne interieurs. De originele machines, metalen profielen, stalen kozijnen, houten vloeren en zichtbare plafonds zijn zorgvuldig gerestaureerd om het karakter van het gebouw te behouden.

Deze voormalige fabriek, getransformeerd tot een eigentijdse villa van circa 550 m², beschikt over een enorme woon- en eetkamer met hoge plafonds, waarin originele machines zijn geïntegreerd als decoratie. De ultramoderne keuken is ontworpen door de beroemde chef-kok Alain Ducasse. De hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer en een privéterras. Daarnaast zijn er nog drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer.

Bij de woning hoort ook een apart gastenverblijf met twee slaapkamers en een badkamer. Geniet van een adembenemend uitzicht op zee vanuit de jacuzzi op een van de ruime terrassen. Het verwarmde zwembad, de zomerkeuken op een ander terras met een eindeloos uitzicht op de Middellandse Zee, en de verzorgde tuin zorgen voor extra luxe. Het huis is uitgerust met domotica, audio- en videosystemen en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Deze voormalige fabriek, nu een schitterende villa, combineert op unieke wijze industriële elementen met moderne luxe. Het behoud van de oorspronkelijke structuur en details toont respect voor het verleden, terwijl het hedendaagse ontwerp en de voorzieningen zorgen voor optimaal wooncomfort. Gelegen op een adembenemende locatie met panoramische uitzichten, biedt deze bijzondere woning een zeldzame kans om te genieten van het beste van de Franse Rivièra in een uniek en opvallend thuis.

Deze indrukwekkende villa, gelegen in het schilderachtige Villefranche-sur-Mer, biedt een naadloze balans tussen oud en nieuw. De gerestaureerde industriële elementen, zoals de originele machines en metalen profielen, vormen een intrigerend contrast met de ultramoderne keuken, ontworpen door de beroemde chef-kok Alain Ducasse. Het resultaat is een perfecte samensmelting van geschiedenis en hedendaags design.

De woning is ontworpen om zowel binnen als buiten te genieten van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee en Saint-Jean-Cap-Ferrat. De ruime terrassen met jacuzzi en verwarmd zwembad bieden een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het panoramische uitzicht. De zomerkeuken maakt het gemakkelijk om buiten te dineren en te entertainen, terwijl de verzorgde tuin een oase van rust en sereniteit biedt.

Binnenin zijn de hoge plafonds en grote raampartijen kenmerkend voor de ruimtelijke en luchtige sfeer. In totaal zijn er vier slaapkamers met eigen badkamer in het hoofdgebouw, waaronder een luxueuze master suite met een eigen terras. Het aparte gastenverblijf met twee slaapkamers en een badkamer biedt extra privacy en comfort voor gasten.

Deze voormalige fabriek is met veel zorg en aandacht getransformeerd tot een uniek en stijlvol wooncomplex aan de Franse Rivièra. De perfecte combinatie van geschiedenis, design en moderne voorzieningen maakt deze villa een uitzonderlijke plek om te wonen en te genieten van het leven aan de kust.

Naast het unieke ontwerp en de prachtige locatie, is deze villa uitgerust met geavanceerde technologieën om het ultieme comfort en gemak te bieden. Het geïntegreerde domoticasysteem zorgt voor een eenvoudige bediening van verlichting, temperatuur, beveiliging en entertainmentsystemen in de hele woning. Het hoogwaardige audiosysteem en videoprojectievoorzieningen zorgen voor een ongeëvenaarde entertainmentervaring.

De parkeerplaats biedt voldoende ruimte voor meerdere voertuigen, wat een extra gemak is voor bewoners en bezoekers. De ligging van de villa is bovendien ideaal om de omliggende charmante dorpjes en bruisende steden aan de Franse Rivièra te verkennen. Nice, Monaco en Cannes zijn binnen handbereik, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis is om de rijke cultuur en natuurlijke schoonheid van de regio te ontdekken.

Deze spectaculaire villa in Villefranche-sur-Mer biedt een ongeëvenaarde levensstijl aan de Middellandse Zeekust. Met zijn unieke combinatie van industrieel erfgoed en modern design, luxe voorzieningen en een adembenemend uitzicht op zee, is het de perfecte plek om te genieten van het beste van de Franse Rivièra in stijl en comfort. Mis deze zeldzame kans niet om een stukje geschiedenis te bezitten dat getransformeerd is tot een luxe en stijlvol woonparadijs.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...