Emaar pakt uit met prachtige appartementen dichtbij Opera District in Dubai

Emaar en DMCC presenteren een exclusieve verzameling van volledig gemeubileerde driekamerappartementen in Boulevard Heights. Deze luxueuze woningen beschikken over ruime open interieurs, uitstekende opbergruimte, hoogwaardige afwerkingen en een moderne inrichting, zodat u zich meteen thuis voelt. Gelegen tegenover het inspirerende Opera District, is Boulevard Heights een toonbeeld van modern wonen in de omgeving.

Dit indrukwekkende wooncomplex biedt een scala aan culturele en recreatieve activiteiten, waaronder ongeëvenaarde voorstellingen, kunstinstallaties, wereldberoemde nieuwjaarsvieringen en het hele jaar door entertainment. Bij het betalen van 15% van de aankoopprijs van het appartement, profiteert u van:

  • Een gratis verlengbare 3-jarige bedrijfslicentie
  • Een gratis verlengbaar 3-jarig gezinsverblijfsvisum
  • Mogelijkheid om uw huurder de bedrijfsvergunning te geven
  • 5 jaar de tijd om uw bedrijfslicentie aan te vragen
  • Er zijn voorwaarden van toepassing


De driekamerappartementen in Executive Residence zijn ideaal voor gezinnen die ruimte, comfort en een prachtig uitzicht op de stad wensen. Gelegen op hogere verdiepingen en met een spectaculair uitzicht over de stad, bieden deze appartementen uw gezin het perfecte thuis.

Grijp deze kans om uw onvergetelijke Dubai-ervaring te beleven in een omgeving die groter en gedurfder is dan u ooit had durven dromen. Geniet van de nabijheid van winkels, cafés en uitstekende eetgelegenheden, evenals een sportschool en zwembad op het terrein, zodat al uw wensen vervuld worden.

Over Emaar

 

Emaar Properties is een toonaangevend vastgoedontwikkelingsbedrijf gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Opgericht in 1997 door Mohammed Alabbar, heeft Emaar zich gevestigd als een belangrijke speler in de wereldwijde vastgoedmarkt. Emaar staat bekend om zijn indrukwekkende portfolio van hoogwaardige commerciële, residentiële, retail-, horeca- en vrijetijdsprojecten, zowel in de VAE als internationaal.

Emaar heeft enkele van de meest iconische vastgoedprojecten ter wereld ontwikkeld, zoals de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, en de Dubai Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld qua totale oppervlakte. Daarnaast omvat Emaar'sportfolio de ontwikkeling van meerdere masterplangebieden in Dubai, waaronder Downtown Dubai, Arabian Ranches, Dubai Marina, en Dubai Hills Estate.

Emaar is erin geslaagd om zijn wereldwijde voetafdruk uit te breiden met projecten in verschillende landen, zoals Egypte, Turkije, India, Pakistan, Saudi-Arabië en de Verenigde Staten. Emaar is toegewijd aan het creëren van duurzame, geïntegreerde en bruisende gemeenschappen die een uitzonderlijke levensstijl bieden aan zijn bewoners en bezoekers.

Het succes van Emaar is te danken aan zijn onophoudelijke streven naar innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Door voortdurend te investeren in de nieuwste technologieën en het aangaan van partnerschappen met internationale merken, streeft Emaar ernaar om een blijvende impact te hebben op de vastgoedmarkt en de gemeenschappen waarin het opereert.  - www.emaar.com

Over DMCC

DMCC (Dubai Multi Commodities Centre) is een toonaangevend handels- en zakencentrum in Dubai, opgericht in 2002 door de regering van Dubai. DMCC heeft als doel een ecosysteem te creëren dat bedrijven faciliteert en stimuleert om te groeien en te gedijen in de wereldwijde handels- en grondstoffenmarkt. Het bevindt zich in het hart van het Jumeirah Lakes Towers (JLT) district, een belangrijk commercieel en residentieel knooppunt in Dubai.

DMCC is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend en dynamisch vrijhandelsgebied, met meer dan 18.000 geregistreerde bedrijven uit verschillende sectoren en landen. DMCC biedt bedrijven een scala aan faciliteiten en diensten, waaronder bedrijfsregistratie, licentieverlening, kantoorruimte, magazijnen en andere infrastructuur om zowel lokale als internationale ondernemers te ondersteunen.

Als 'swerelds meest verbonden vrijhandelszone en nummer één voor het opzetten van een bedrijf, biedt DMCC een gunstig ondernemingsklimaat met een concurrerende kostenstructuur, fiscale voordelen, volledige eigendom van buitenlandse bedrijven, en geen valutabeperkingen of handelsbelemmeringen.

DMCC heeft zich ook gespecialiseerd in de handel van verschillende grondstoffen zoals goud, diamanten, thee, koffie en agroproducten. De DMCC heeft 'swerelds grootste diamantbeurs opgericht, de Dubai Diamond Exchange (DDE), evenals de Dubai Gold and Commodities Exchange (DGCX), die een belangrijke rol speelt in de wereldwijde goud- en grondstoffenhandel.

Het succes van DMCC ligt in zijn toewijding aan het ondersteunen van bedrijven, het stimuleren van groei en het creëren van een dynamische en duurzame omgeving voor handel en ondernemerschap. - www.dmcc.ae


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...