Majestueus Paleis in Caesarea is Koninklijke Pracht aan de Middellandse Zee

Dit indrukwekkende paleis, geïnspireerd door barok- en rococo-architectuur, bevindt zich in het prestigieuze Caesarea en kijkt uit over de Middellandse Zee. Het 2,71 hectare grote landgoed herbergt tal van luxueuze faciliteiten, waaronder een privé-spa met fitnessruimte, sauna's, een binnenzwembad, een ontspanningsruimte, prachtig aangelegde tuinen, Romeinse beeldhouwwerken en een groot buitenzwembad met ingebouwde stereo-installatie en een groot buitenscherm.

Bij binnenkomst in dit enorme paleis wordt u begroet door een grote ontvangsthal van 2475 m², met kristallen kroonluchters en marmeren zuilen die de toon zetten voor de rest van het landhuis. Een statige trap leidt naar de bovenverdieping, waar u drie en-suite slaapkamers, een studeerkamer en een royale hoofdsuite met twee badkamers, twee inloopkasten en twee kleedruimtes aantreft.

Op de begane grond bevinden zich een woonkamer van 2152 m², een barbureau, een formele eetkamer, een aparte ontbijtruimte, een volledig uitgeruste keuken voor een chef-kok en een bibliotheek die u en uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Het interieur is rijkelijk voorzien van natuurlijk marmer, onyx-mozaïeken, 14-karaats gouden lijstwerk, unieke parketvloeren, zijden tapijten en zorgvuldig geselecteerde op maat gemaakte meubels.

Dit majestueuze paleis, met meer dan 5866 m² woonoppervlak, vormt de belichaming van barok- en rococo-architectuur en Europees koninklijk design. Het combineert deze prachtige stijl moeiteloos met de meest geavanceerde moderne technologieën en bedieningselementen.

Het majestueuze paleis in Caesarea is niet alleen een toonbeeld van luxe en verfijning, maar biedt ook een scala aan moderne gemakken en voorzieningen die het leven van de bewoners en hun gasten nog aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan geavanceerde beveiligingssystemen, domotica voor naadloze controle over verlichting, klimaatbeheersing en entertainment, en hoogwaardige geluidssystemen die zijn geïnstalleerd in verschillende ruimtes van het landhuis.

De buitenruimte van het paleis is ontworpen om optimaal te genieten van het mediterrane klimaat en het adembenemende uitzicht op zee. Er zijn verschillende terrassen en patio'sdie ideaal zijn om te ontspannen, te dineren of te entertainen. De landschapstuinen zijn zorgvuldig aangelegd en bieden een oase van rust, met weelderige beplanting, sierlijke fonteinen en schaduwrijke zitjes.

Ook voor gasten is er voldoende ruimte en comfort in dit paleis. Er zijn meerdere gastenverblijven met eigen voorzieningen, zodat bezoekers kunnen genieten van privacy en comfort tijdens hun verblijf. Daarnaast zijn er verschillende ontvangstruimtes, zowel binnen als buiten, die geschikt zijn voor formele bijeenkomsten, intieme diners of grootschalige feesten.

Dit opmerkelijke paleis in Caesarea is niet alleen een prachtig eerbetoon aan de grandeur van barok- en rococo-architectuur, maar het is ook een huis dat is ontworpen voor comfortabel en luxueus wonen. Het biedt zijn bewoners en gasten een ongeëvenaarde levensstijl, omringd door schoonheid, elegantie en de nieuwste technologie. Een unieke kans om het beste van beide werelden te ervaren: een vorstelijke residentie met een moderne twist.

Dit adembenemende paleis in Caesarea is een meesterwerk geïnspireerd door barok- en rococo-architectuur, met uitzicht op de Middellandse Zee. Het 2,71 hectare grote landgoed herbergt talloze luxueuze voorzieningen zoals een privé-spa, fitnessruimte, sauna's, een binnenzwembad, rustgedeelte, aangelegde tuinen, Romeinse beelden, monumentale zuilen en een uitgestrekt buitenzwembad met ingebouwd geluidssysteem en groot buitenscherm.

Het interieur is rijkelijk versierd met natuurlijk marmer, onyx mozaïeken, 14-karaats gouden lijstwerk, unieke parketvloeren, zijden tapijten en zorgvuldig geselecteerde op maat gemaakte meubels. In de enorme ontvangsthal van 229 m², bekroond met kristallen kroonluchters en marmeren zuilen, wordt u verwelkomd en voelt u de grandeur die het hele paleis kenmerkt. Een majestueuze trap leidt naar de bovenverdieping met drie en-suite slaapkamers, een studeerkamer en een ruime hoofdsuite met twee badkamers, twee inloopkasten en twee kleedruimtes.

De begane grond biedt een 200 m² grote woonkamer, een bardesk, een formele eetkamer, een ontbijtruimte, een volledig uitgeruste chef-kokskeuken en een bibliotheek voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Dit indrukwekkende paleis, met meer dan 5866 m² woonoppervlak, belichaamt de essentie van barok- en rococo-architectuur en Europees koninklijke stijl, naadloos gecombineerd met geavanceerde hightech-bedieningselementen.

Extra voorzieningen en functies zijn onder andere:

  • Wijnkamer
  • Biljartzaal
  • 4K-bioscoopruimte
  • Milieuvriendelijke energiebesparende systemen
  • Volledige beveiliging en privacy


Dit paleis in Caesarea biedt een ongeëvenaarde levensstijl waar klassieke elegantie en moderne technologie samenkomen, wat resulteert in een luxueuze en comfortabele woonomgeving.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...