Peninsula Dubai is een luxueuze oase in het hart van Dubai s business bay

Peninsula, een nieuw en luxueus woonproject aan het water, bevindt zich in het centrum van Business Bay in Dubai en wordt omringd door het indrukwekkende Dubai-kanaal. Deze ontwikkeling is ontworpen om een gemeenschap te creëren die doet denken aan Dubai Marina en biedt een oase van rust in het bruisende Downtown District van Dubai.

Het eerste project, Peninsula One, bestaat uit hoogwaardige studio'sen appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Bewoners kunnen genieten van een panoramisch uitzicht op het Dubai-kanaal, de iconische Burj Khalifa en de indrukwekkende skyline van Downtown Dubai.

Peninsula is strategisch gelegen en biedt uitstekende verbindingen met enkele van de meest populaire bezienswaardigheden van Dubai:

  • 6 minuten naar Dubai Opera
  • 7 minuten naar Burj Khalifa en Dubai Mall
  • 12 minuten naar Dubai International Financial Centre
  • 14 minuten naar Dubai Healthcare City
  • 16 minuten naar Dubai International Airport


Een van de belangrijkste kenmerken van Peninsula is de unieke promenade aan het water. Deze levendige boulevard zal een verscheidenheid aan cafés, restaurants en winkels huisvesten, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de waterkant. Daarnaast worden er parken, tuinen en diverse recreatieve voorzieningen aangeboden, zoals gemeenschappelijke fitnessfaciliteiten en sportterreinen voor tennis, squash en basketbal.

Peninsula biedt ook een stedelijk kunstpark en een retailpark, waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van creatieve en artistieke ervaringen en een breed scala aan winkelmogelijkheden. Voor degenen die van actie houden, zal er ook een skatepark worden aangelegd.

Met zijn luxueuze appartementen, strategische locatie en diverse voorzieningen is Peninsula de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een exclusieve levensstijl in het hart van Dubai'sBusiness Bay.

Aanvullend op het indrukwekkende aanbod van faciliteiten, zal Peninsula een veilige en milieuvriendelijke omgeving bieden, met aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing. Bewoners kunnen genieten van slimme technologieën en geavanceerde beveiligingssystemen, zodat ze zich zowel comfortabel als veilig voelen in hun nieuwe thuis.

Voor gezinnen met kinderen zijn er in de omgeving van Peninsula uitstekende onderwijsinstellingen te vinden, variërend van kleuterscholen tot internationale scholen. Daarnaast zijn er diverse gezondheidszorgfaciliteiten, zoals ziekenhuizen en gespecialiseerde klinieken, gemakkelijk bereikbaar.

Peninsula begrijpt het belang van groene ruimtes en rust in een bruisende stad als Dubai. Daarom zal het project parken en tuinen aanleggen die niet alleen een esthetische waarde hebben, maar ook bijdragen aan het welzijn van de bewoners. De groene ruimtes zullen worden ingericht met wandel- en fietspaden, speeltuinen en rustige zitjes om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Als onderdeel van de inzet voor duurzaamheid zullen de gebouwen in Peninsula zijn ontworpen volgens de hoogste milieunormen. Dit omvat het gebruik van energiezuinige materialen, waterbesparende technologieën en geavanceerde afvalverwerkingssystemen. Hierdoor kunnen bewoners profiteren van lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Peninsula biedt een unieke kans om te investeren in een luxueuze en duurzame levensstijl in een van de meest gewilde wijken van Dubai. Met zijn exclusieve appartementen, eersteklas voorzieningen en strategische locatie is het de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een ongeëvenaarde woonervaring in het hart van Business Bay.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...