Een blik op enkele van de duurste eigendommen van Dubai

Dubai Palm

Als het gaat om de duurste luxe eigendommen van Dubai, bereid je dan voor om onder de indruk te zijn Dubai staat bekend als een land van luxe leven en superlatieven, van het hoogste gebouw tot 's werelds grootste kunstmatige eiland. De luxe onroerendgoedmarkt van Dubai heeft eigenschappen die indruk maken. Driven Properties heeft op dit moment een aantal must-see woningen op de markt. Van uitgestrekte penthouses met miljoenen dollars uitzicht tot een villa in het Bulgari Resort & Residences. Hier zijn er een aantal samengesteld om te bekijken.

Het juweel van Atlantis De koninklijke residenties op Palm Jumeirah: 48,96 miljoen Atlantis The Royal Residences bevinden zich op Palm Jumeirah (een van de drie kunstmatige eilanden die bekend staan ​​als Palm Islands). De Royal Residences zijn een unieke mix van luxe en verfijning. Palm Jumeirah heeft een exclusieve gemeenschap aan het strand. Deze nieuwe ultra-luxe huizen hebben een werkelijk onderscheidende architectuur en een ongeëvenaard uitzicht op de oceaan en de stad, zoals te zien is in dit superpenthouse met vijf slaapkamers, geprijsd op € 48,96 miljoen. Bewoners hebben toegang tot de diensten en voorzieningen van wereldklasse van Atlantis. Deze penthouses met terras hebben een privézwembad, een jacuzzi, een sauna, een meidenkamer, een chauffeurskamer en marmeren vloeren, om er maar een paar te noemen van de te veel om op te noemen over-the-top features.

High Living At The Residences, Dorchester Collection Dubai: 9,25 miljoen Dit penthouse met vier slaapkamers en vijf badkamers heeft een onovertroffen uitzicht op de jachthaven van Marasi. Strategisch gelegen in het centrum van Dubai, heeft de residentie 7.934 vierkante meter aan stedelijk luxe wonen. Het penthouse in de Residences, Dorchester Collection Dubai is vijfsterrenleven, gepresenteerd door een luxemerk dat al lang doordrenkt is van het leveren van luxe aan een meest veeleisende klantenkring. Afternoon Tea in The Dorchester in Londen is gewoon de beste. The Beverly Hills Hotel, Hotel Bel Air en The Dorchester in Londen maken deel uit van The Dorchester Collection. Met slechts 39 luxe woningen, hebben ze allemaal uitgestrekte terrassen met oneindig uitzicht op het centrum. Bewoners kunnen genieten van alle verbonden diensten en faciliteiten die het verbonden Dorchester Collection Hotel biedt.

Living The Villa Life At Bulgari Resort & Residences: 21,76 miljoen Deze moderne villa met vijf slaapkamers en een oppervlakte van 7.353 vierkante meter heeft toegang tot een privéstrand met uitzicht op het blauwe water van de Arabische Golf. Jumeriah Island, een luxe ontwikkeling voor gemengd gebruik, heeft een overvloed aan winkels, restaurants, vrije tijd en recreatie. Met vijf slaapkamers, zes badkamers en een zwembad is dit een woning voor wie privacy op prijs stelt. Opvallende interieur- en exterieurarchitectuur onderscheiden deze woning.

Downtown Dubai Luxury By The Opera House: 5,3 miljoen Gelegen in IL Primo, een luxe condominiumgemeenschap van 77 verdiepingen in het centrum van Dubai, ligt dit moderne penthouse van 5.383 vierkante meter. Het is een paar minuten van de Dubai Opera. IL Primo heeft een schat aan voorzieningen voor bewoners. Er is een indoor golfsimulator, smart home-integratie, binnen- en buitenzwembaden, bibliotheek, bioscoop, sigarenlounge en de lijst gaat maar door. Ook handig voor de Dubai Mall en de beruchte Burj Khalifa.

Vastgoed in Dubai

Vastgoed in Dubai staat bekend om zijn luxe, innovatie en indrukwekkende architectuur. Als een van de snelst groeiende steden ter wereld, heeft Dubai zich gevestigd als een belangrijke speler in de internationale vastgoedmarkt. De vastgoedsector van de stad biedt een breed scala aan investeringsmogelijkheden, van residentiële en commerciële eigendommen tot hotel- en toeristische projecten.

Residentieel vastgoed in Dubai varieert van luxe villa's op de Palm Jumeirah en moderne appartementen in de iconische Burj Khalifa tot betaalbare appartementen in opkomende buurten zoals Jumeirah Village Circle en Dubai Sports City. De overheid heeft initiatieven geïntroduceerd om de aankoop van onroerend goed aantrekkelijker te maken voor expats, zoals het aanbieden van langdurige visa en soepelere eigendomsbeperkingen.

Commercieel vastgoed in Dubai omvat kantoorruimtes, winkelcentra, magazijnen en industriële eenheden. De stad is een belangrijk zakelijk knooppunt in het Midden-Oosten, met een strategische ligging en een uitstekende infrastructuur. Vrije economische zones zoals Dubai International Financial Centre (DIFC) en Jebel Ali Free Zone bieden bedrijven belastingvoordelen en stimuleren de groei van de commerciële vastgoedmarkt.

Dubai heeft zich ook gevestigd als een toonaangevende toeristische bestemming, met wereldberoemde attracties zoals de Burj Khalifa, het Dubai Aquarium, en de Dubai Mall. Dit heeft geleid tot een groeiende vraag naar hotel- en toeristische vastgoedprojecten, zoals luxe resorts, themaparken en entertainmentcomplexen.

Investeren in vastgoed in Dubai kan zowel lucratief als uitdagend zijn. Hoewel de stad veelbelovende rendementen biedt, is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals marktvolatiliteit, prijsschommelingen en veranderende regelgeving. Het is raadzaam om grondig onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen bij het investeren in de Dubai-vastgoedmarkt.

In het algemeen biedt de vastgoedmarkt in Dubai een breed scala aan investeringsmogelijkheden, en de stad blijft zich ontwikkelen en innoveren om aan de groeiende vraag te voldoen. De aantrekkelijke levensstijl, indrukwekkende architectuur en gunstige zakelijke omgeving maken Dubai tot een interessante locatie voor vastgoedinvesteerders wereldwijd.

Een blik op enkele van de duurste eigendommen van Dubai