Casa Fryzer is het duurste huis van Mexico

Casa Fryzer doet je misschien denken aan Dr. Frasier Crane, het beroemde personage uit de tv-serie, maar het is veel indrukwekkender. Dit weelderige landgoed van 8.200 vierkante meter kijkt uit op de oceaan en biedt een ongelooflijk overloopzwembad van 2.000 vierkante meter. Gelegen in de exclusieve Villas de Mar-gemeenschap Palmilla, is het dromerige Casa Fryzer voor het eerst te koop aangeboden, volledig gemeubileerd en met een bijpassend prijskaartje: €25 miljoen Het is gelegen in de exclusieve gemeenschap van Pedregal de Cabo San Lucas in Los Cabos, een populaire toeristische bestemming aan de zuidpunt van het schiereiland Baja California. Het huis beslaat ongeveer 3.000 vierkante meter en is ontworpen door de beroemde Mexicaanse architect Joaquín Torres. Het adres van Casa Fryzer is: Paseo de los Marinos, Fraccionamiento Palmilla, San José del Cabo, Baja California Sur, Mexico.

Casa Fryzer heeft zes slaapkamers, negen badkamers en een aantal luxe voorzieningen, waaronder een fitnessruimte, een bioscoop, een wijnkelder, een spa en een zwembad met uitzicht op de oceaan. Het huis is ook uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals een geavanceerd beveiligingssysteem en een geautomatiseerd verlichtingssysteem dat kan worden bediend via een smartphone-app.

Het enorme zwembad beschikt bijvoorbeeld ook over een swim-up bar, een geavanceerd verlichtingssysteem, een aangrenzende infinity-edge hot tub met plaats voor 10, evenals drie eettafels in het zwembad en onderwaterluidsprekers. Uiteraard is dit de ideale plek om je feeststemming de overhand te geven. De ene kant van het zwembad fungeert als een sublieme sociale ruimte en wordt geleverd met een houten palapa, een grote tafel en een ingebouwde vuurplaats, terwijl aan de andere kant gasten zich kunnen verzamelen in aparte lounges, met een vuurplaats om buitenfilms te kijken, met een hydraulisch bestuurbare televisie die uit het niets verschijnt. Casa Fryzer, gebouwd in 2008, bestaat uit zes slaapkamers en acht badkamers, terwijl het Venetiaanse gips door het hele interieur pronkt en een gastronomische keuken op maat gemaakt in Duitsland.

Casa Fryzer is gelegen in de exclusieve wijk Pedregal in Los Cabos, Baja California Sur, Mexico. Het huis biedt een panoramisch uitzicht op de Zee van Cortez en is gebouwd op een perceel van bijna 8.000 vierkante meter. Het interieur van het huis is ontworpen door de beroemde Amerikaanse interieurontwerper Terry Hunziker, en beschikt over 9 slaapkamers, 14 badkamers, een home theater, een spa, een fitnessruimte, een tennisbaan, en een groot infinity pool. De buitenruimte is uitgerust met een buitenkeuken en een bar, perfect voor het ontvangen van gasten.

Als de master suite van 2.000 vierkante meter indrukwekkend klinkt, komt dat omdat het zo is, met een woonkamer binnen en buiten die uitkomt op een privéterras met een jacuzzi, een hoofdeinde gemaakt van LED-verlichte onyx, een natte bar en een hoofdbadkamer met een stoomdouche. Een iets kleinere hoofdvleugel schept op over dezelfde voorzieningen, met dit dure maar verbazingwekkende pand ook een fitnessruimte, een eigen filmzaal en een mooie speelkamer.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...