Adam Levine en Behati Prinsloo op zoek naar luxe loft in Manhattan

Adam Levine, frontman van Maroon 5 en stercoach van The Voice, is onlangs getrouwd met Victoria'sSecret Angel Behati Prinsloo en het stel is nu op zoek naar een nieuw appartement. Ze lijken hun zinnen te hebben gezet op een loft in Manhattan met een prijskaartje van €4,55 miljoen. Dit ruime appartement met drie slaapkamers en twee badkamers bevindt zich in het hart van SoHo, Lower Manhattan, en biedt een indrukwekkende woonruimte van meer dan 270 vierkante meter.

Het loftappartement kenmerkt zich door zijn prachtige details, zoals 13 meter hoge plafonds, hardhouten vloeren en bakstenen muren. Het is gelegen aan Greene Street, een geplaveide straat, waardoor Levine en Prinsloo zich op een steenworp afstand bevinden van enkele van de beste winkels en restaurants van New York. De locatie biedt hen een bruisende en trendy omgeving om van te genieten.

Adam Levine is bekend geworden als de charismatische leadzanger van de poprockband Maroon 5 en heeft ook zijn stempel gedrukt als een van de coaches in het populaire talentenjachtprogramma The Voice. Hij heeft ook verschillende zakelijke ondernemingen opgezet. Behati Prinsloo, oorspronkelijk afkomstig uit Namibië, is een gerenommeerd model van Victoria'sSecret en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de mode-industrie.

Het potentiële nieuwe appartement van dit beroemde paar is een weerspiegeling van hun smaak en levensstijl. Bekijk hieronder de galerij om een glimp op te vangen van deze luxueuze loft die mogelijk binnenkort het thuis van Adam Levine en Behati Prinsloo zal worden.

Hoewel Adam Levine en Behati Prinsloo bekend staan om hun succesvolle carrières, hebben ze ook een oog voor luxe en comfort. Het loftappartement waar ze naar op zoek zijn in Manhattan is een prachtige woning met tal van indrukwekkende kenmerken.

Naast de ruime woonoppervlakte van meer dan 270 vierkante meter, beschikt het appartement over 13 meter hoge plafonds die een gevoel van grandeur creëren. De aanwezigheid van hardhouten vloeren voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de bakstenen muren zorgen voor een charmante en karakteristieke uitstraling.

Gelegen aan Greene Street in het trendy SoHo-gebied van Lower Manhattan, genieten Levine en Prinsloo van een gunstige locatie. Ze bevinden zich te midden van enkele van de meest exclusieve winkels en restaurants van New York, waardoor ze kunnen profiteren van een bruisend stadsleven.

Adam Levine heeft zijn naam gevestigd als een getalenteerde zanger en muzikant, terwijl Behati Prinsloo haar stempel heeft gedrukt in de modewereld als een gewild Victoria'sSecret-model. Samen vormen ze een glamoureus paar dat streeft naar het vinden van een droomwoning die past bij hun levensstijl en persoonlijke smaak.

Het nieuwe loftappartement in Manhattan is een perfecte keuze voor Adam Levine en Behati Prinsloo, met zijn luxueuze voorzieningen en centrale ligging. Het biedt hen de ideale basis om te genieten van alles wat New York te bieden heeft, terwijl ze kunnen genieten van privacy en comfort in hun eigen stijlvolle en ruime woning.

Over Adam Levine

Adam Levine is een veelzijdige artiest die bekend staat als de charismatische leadzanger van de poprockband Maroon 5. Geboren op 18 maart 1979 in Los Angeles, Californië, toonde Levine al op jonge leeftijd zijn passie voor muziek en begon hij op 12-jarige leeftijd gitaar te spelen.

Maroon 5 brak door in 2002 met hun debuutalbum 'Songs About Jane', waarvan hits als 'This Love' en 'She Will Be Loved' wereldwijd bekend werden. Levine'sunieke stemgeluid en energieke podiumoptredens maakten hem al snel een publieksfavoriet.

Naast zijn succes met Maroon 5, heeft Levine ook naam gemaakt als een van de coaches in het populaire televisieprogramma 'The Voice'. Hij heeft zijn coachingvaardigheden en muzikale kennis ingezet om opkomend talent te begeleiden en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun carrière in de muziekindustrie.

Levine heeft ook verschillende ondernemingen buiten de muziekwereld opgezet. Hij is mede-eigenaar van een kledinglijn genaamd '222', heeft geïnvesteerd in technologiebedrijven en heeft zelfs geacteerd in films en tv-series.

Met zijn opvallende uiterlijk, inclusief zijn vele tatoeages en kenmerkende kastanjebruine haar, heeft Levine een groot aantal fans over de hele wereld weten te vergaren. Hij wordt bewonderd om zijn muzikale talent, zijn stijl en zijn bijdragen aan de entertainmentindustrie.

Adam Levine heeft zijn plaats verdiend als een van de meest herkenbare en invloedrijke artiesten van zijn generatie. Met zijn voortdurende toewijding aan muziek, zijn veelzijdige talenten en zijn charisma, blijft hij een inspiratiebron voor velen in de muziekwereld en daarbuiten.

Over Angel Behati Prinsloo

Behati Prinsloo is een gerenommeerd model en een van de bekende Victoria'sSecret Angels. Ze werd geboren op 16 mei 1989 in Namibië. Prinsloo begon haar modellencarrière op jonge leeftijd en verhuisde al snel naar de Verenigde Staten om haar droom na te jagen.

Prinsloo kreeg internationale bekendheid door haar werk als Victoria'sSecret Angel, waarbij ze deelnam aan beroemde modeshows en campagnes van het merk. Haar natuurlijke schoonheid, zelfverzekerdheid en gratie hebben haar tot een gewilde naam in de mode-industrie gemaakt.

Naast haar werk voor Victoria'sSecret heeft Prinsloo samengewerkt met gerenommeerde merken zoals Versace, Chanel, Alexander Wang en Prada. Ze heeft op de covers gestaan van toonaangevende modetijdschriften en heeft de landingsbanen van grote modeshows over de hele wereld gelopen.

Behati Prinsloo staat bekend om haar kenmerkende uiterlijk, met blond haar, blauwe ogen en een natuurlijke uitstraling. Haar relaxte en vriendelijke persoonlijkheid maakt haar geliefd bij collega'sen fans.

Buiten haar carrière in de mode is Prinsloo ook actief betrokken bij filantropisch werk. Ze heeft zich ingezet voor verschillende goede doelen en heeft deelgenomen aan initiatieven om bewustzijn te creëren voor onderwerpen zoals het behoud van wilde dieren en gezondheidszorg in ontwikkelingslanden.

Behati Prinsloo blijft een invloedrijke figuur in de modewereld en een rolmodel voor aspirant-modellen over de hele wereld. Haar stijl, talent en betrokkenheid bij belangrijke kwesties maken haar een inspirerende persoonlijkheid binnen en buiten de modescène.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...