Prachtig landgoed in Aspen - Colorado - Castle Creek Valley Ranch

Castle Creek Valley Ranch, gelegen in het adembenemende Aspen, Colorado, is nu voor het eerst beschikbaar op de markt. Dit luxueuze huis, gebouwd in 1998 met houtblokken uit Yellowstone Park en op maat gesneden Colorado-zandsteen, biedt de perfecte plek voor liefhebbers van een weelderig bergleven. Met zijn onberispelijke staat en doordachte ontwerp, verwelkomt deze op maat gemaakte residentie zijn nieuwe eigenaren met open armen.

Het landgoed strekt zich uit over bijna 11 hectare aan prachtige landschappen in Aspen en biedt een intieme en rustige omgeving voor een onvergetelijk verblijf. Met een totale oppervlakte van 10.761 vierkante meter beschikt dit landhuis over zes slaapkamers, zes volledige badkamers en twee gastentoiletten, waardoor het perfect geschikt is als een gezinsretraite of een bedrijfsresort.

De buitenruimtes van Castle Creek Valley Ranch zijn voorzien van meerdere stenen en houten patio s, waarvan de meest opvallende een verhoogd punt is met een spectaculair uitzicht op Mt. Hayden. Hier kunt u genieten van de serene schoonheid van de omgeving en de majestueuze bergen die Aspen omringen.

Castle Creek Valley Ranch wordt aangeboden voor een prijs van $18,5 miljoen. Dit landgoed biedt niet alleen een unieke kans om te genieten van de prachtige omgeving van Aspen, maar ook om te wonen in een weelderige en goed onderhouden residentie die gemaakt is voor het ultieme comfort en luxe bergleven.

Aanvullende informatie

Castle Creek Valley Ranch is een exclusief en privé landgoed gelegen in het hart van Aspen, Colorado. Het is gelegen in een van de meest begeerde wijken van deze wereldberoemde badplaats. Het huis is met zorg en vakmanschap gebouwd door Harriman Construction, en geen detail is over het hoofd gezien.

Naast de zes prachtig ingerichte slaapkamers en zes volledige en twee halve badkamers, biedt dit landgoed een scala aan luxe voorzieningen. Het beschikt over ruime woonruimtes, een stijlvolle keuken met moderne apparatuur, een aparte eetkamer en een gezellige open haard. Daarnaast is er een fitnessruimte en een privékantoor, waardoor dit huis perfect geschikt is voor zowel ontspanning als werk.

De buitenruimtes van Castle Creek Valley Ranch zijn net zo indrukwekkend als het interieur. Het landgoed beschikt over meerdere stenen en houten patio s, ideaal om te genieten van de frisse berglucht en het prachtige uitzicht op de omliggende natuur. Er is ook een verhoogd punt op het terrein dat een adembenemend panoramisch uitzicht biedt op Mt. Hayden, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de omgeving.

Het landgoed van Castle Creek Valley Ranch strekt zich uit over bijna 11 hectare, wat zorgt voor een uitstekende privacy en een gevoel van rust en sereniteit. Het is een ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Aspen.

Het biedt een unieke kans om te wonen in een prachtig landgoed dat zorgvuldig is ontworpen en gemaakt voor het hoogste niveau van comfort en luxe in de betoverende omgeving van Aspen, Colorado.

Over Aspen, Colorado

Aspen, Colorado, een paradijs voor natuurliefhebbers en liefhebbers van outdoor-activiteiten, is een wereldberoemde bestemming die bekend staat om zijn adembenemende landschappen en luxe levensstijl. Gelegen in de Rocky Mountains, trekt Aspen jaarlijks bezoekers van over de hele wereld aan.

Dit charmante stadje is vooral bekend als een wintersportbestemming en biedt een scala aan activiteiten, waaronder skiën, snowboarden, schaatsen en sleeën. Met vier uitstekende skigebieden, waaronder Aspen Mountain, Aspen Highlands, Buttermilk en Snowmass, is er voor elk niveau van skiër of snowboarder iets te beleven.

Naast wintersport biedt Aspen ook volop mogelijkheden voor outdoor-avonturen in andere seizoenen. In de zomer kunnen bezoekers genieten van wandelen, mountainbiken, raften, vissen en golfen te midden van de prachtige berglandschappen. De omgeving van Aspen is bezaaid met wandelpaden, meren en rivieren die uitnodigen tot verkenning en avontuur.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Aspen ook een bruisende cultuur- en kunstscene. De stad herbergt verschillende kunstgalerijen, musea en theaters, evenals het wereldberoemde Aspen Music Festival, waar klassieke muziekconcerten worden gehouden. Daarnaast biedt Aspen een breed scala aan winkels, boetieks, restaurants en uitgaansgelegenheden, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel inwoners als bezoekers.

Wat betreft vastgoed is Aspen bekend om zijn luxe en exclusieve huizen en landgoederen, zoals Castle Creek Valley Ranch. Deze eigendommen bieden privacy, adembenemende uitzichten en hoogwaardige voorzieningen, waardoor ze erg gewild zijn onder welgestelde individuen.

Aspen, Colorado, is een bestemming die zowel natuurlijke schoonheid als een verfijnde levensstijl combineert. Met zijn uitstekende buitenactiviteiten, culturele evenementen en luxe voorzieningen trekt Aspen jaarlijks bezoekers aan die op zoek zijn naar avontuur, ontspanning en een vleugje glamour in de prachtige omgeving van de Rocky Mountains.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...