Singapore Airlines introduceert nieuwe Airbus A380 Suites op Singapore-Sydney route

De toonaangevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld zijn continu in een felle concurrentiestrijd verwikkeld om meer passagiers aan te trekken. Een van de manieren waarop ze dit doen, is door steeds luxere opties aan te bieden voor veeleisende reizigers. Singapore Airlines heeft onlangs hun nieuwste aanbod onthuld: de exclusieve Airbus A380 Suites op de route Singapore-Sydney.

Na vier jaar van zorgvuldige ontwikkeling zijn deze suites sinds december beschikbaar. Singapore Airlines heeft dit jaar in alle klassen verbeteringen doorgevoerd, waaronder Business Class, Premium Economy Class en Economy Class. De nieuwe A380 Suites trekken echter ongetwijfeld de meeste aandacht.

Deze luxueuze suites bieden een persoonlijke oase in de lucht, vergelijkbaar met vijfsterrenhotels. Ze zijn voorzien van ruime opbergkasten, hoogwaardig beddengoed en stijlvolle badkamers. De suites beschikken over een apart volledig vlak bed met verstelbare rugleuning en comfortabele lederen stoelen. Deze zijn eenvoudig aan te passen met behulp van een elektronisch bedieningspaneel aan de zijkant.

Passagiers kunnen genieten van twaalf exclusieve suites, elk uitgerust met een 32-inch full HD-monitor, een op maat gemaakt opbergvak voor handtassen, een met zacht leer beklede toiletdoos, speciaal ontworpen vloerbedekking en een sfeervol verlichte accentmuur.

Deze nieuwe A380 Suites van Singapore Airlines bieden de ultieme vliegervaring voor veeleisende reizigers die op zoek zijn naar ongeëvenaard comfort en luxe. Ben jij klaar om je volgende reis naar nieuwe hoogten te tillen?

De A380 Suites van Singapore Airlines bieden niet alleen ongeëvenaard comfort en luxe, maar ook een verfijnde culinaire ervaring. Passagiers kunnen genieten van heerlijke, op maat gemaakte menu's bereid door topchefs en geserveerd op elegant servies. Ook is er een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen die perfect passen bij de geserveerde gerechten.

Om te zorgen voor een ontspannen en aangename sfeer aan boord, zijn de A380 Suites voorzien van geavanceerde geluidsisolatietechnologieën. Dit zorgt ervoor dat het geluid van de motoren en de luchtstroom tot een minimum wordt beperkt, waardoor passagiers in alle rust kunnen genieten van hun vlucht.

Singapore Airlines heeft ook veel aandacht besteed aan het in-flight entertainmentsysteem in de A380 Suites. Het biedt een uitgebreide selectie van films, tv-series, muziek en games die eenvoudig toegankelijk zijn via een intuïtief touchscreen en hoogwaardige koptelefoons.

Voor diegenen die tijdens de vlucht willen werken of ontspannen, zijn de A380 Suites uitgerust met een flexibele werk- en ontspanningsruimte, compleet met USB- en stroomaansluitingen voor laptops, tablets en smartphones. Daarnaast is er toegang tot Wi-Fi, zodat passagiers verbonden kunnen blijven met de buitenwereld.

De uitstekende service aan boord van Singapore Airlines wordt verzorgd door deskundig en vriendelijk cabinepersoneel. Ze zijn speciaal opgeleid om passagiers een onvergetelijke en comfortabele vliegervaring te bieden. Naast persoonlijke aandacht kunnen passagiers genieten van een scala aan voorzieningen, zoals luxe toiletartikelen, zachte dekens en stijlvolle pyjama's.

Met de introductie van deze exclusieve A380 Suites zet Singapore Airlines een nieuwe standaard in vliegcomfort en luxe. Deze unieke ervaring tilt reizen naar een geheel nieuw niveau en zorgt ervoor dat passagiers met plezier en in stijl van Singapore naar Sydney vliegen en vice versa.

Singapore Airlines Luxueuze A380 Suites

  • Privacy en comfort: Elke suite biedt een hoge mate van privacy dankzij scheidingswanden en schuifdeuren. De suites zijn zorgvuldig ontworpen om een rustige en comfortabele sfeer te creëren voor passagiers om te ontspannen, slapen of werken.
  • Apart volledig vlak bed en lederen stoel: De suites zijn uitgerust met een apart volledig vlak bed met verstelbare rugleuning en een comfortabele lederen stoel. Beide zijn eenvoudig aan te passen met behulp van een elektronisch bedieningspaneel aan de zijkant.
  • De Singapore Airlines Luxueuze A380 Suites bieden passagiers een ongeëvenaarde vliegervaring, waarbij comfort, luxe en privacy centraal staan. Deze exclusieve suites zetten een nieuwe standaard in de luchtvaartindustrie en maken reizen tussen Singapore en Sydney een onvergetelijke ervaring.
  • Hoogwaardig beddengoed en voorzieningen: Passagiers kunnen genieten van luxe beddengoed, zachte dekens en stijlvolle pyjama's. De badkamers zijn voorzien van premium toiletartikelen en zachte handdoeken.
  • Ruime opbergmogelijkheden: De suites beschikken over voldoende opbergruimte voor handbagage, inclusief een op maat gemaakt handtasopbergvak en een met zacht leer beklede toiletdoos.
  • Geavanceerd in-flight entertainmentsysteem: Elke suite is uitgerust met een 32-inch full HD-monitor met een uitgebreide selectie van films, tv-series, muziek en games. De bediening gebeurt eenvoudig via een intuïtief touchscreen en hoogwaardige koptelefoons.
  • Verfijnde culinaire ervaring: Passagiers in de A380 Suites kunnen genieten van op maat gemaakte menu's bereid door topchefs en geserveerd op elegant servies. Een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen maakt de culinaire ervaring compleet.
  • Geluidsisolatie en sfeerverlichting: De suites zijn voorzien van geavanceerde geluidsisolatietechnologieën en sfeervolle verlichting, waardoor passagiers in alle rust kunnen genieten van hun vlucht.
  • Flexibele werk- en ontspanningsruimte: De A380 Suites zijn uitgerust met USB- en stroomaansluitingen voor laptops, tablets en smartphones, evenals een flexibele werk- en ontspanningsruimte. Toegang tot Wi-Fi zorgt ervoor dat passagiers verbonden kunnen blijven tijdens de vlucht.
  • Uitstekende service: Het deskundige en vriendelijke cabinepersoneel van Singapore Airlines staat altijd klaar om passagiers een onvergetelijke en comfortabele vliegervaring te bieden. Ze zijn speciaal opgeleid om aan de behoeften van passagiers te voldoen en hen te voorzien van persoonlijke aandacht.


​​​​​​​De Singapore Airlines Luxueuze A380 Suites bieden passagiers een ongeëvenaarde vliegervaring, waarbij comfort, luxe en privacy centraal staan. Deze exclusieve suites zetten een nieuwe standaard in de luchtvaartindustrie en maken reizen tussen Singapore en Sydney een onvergetelijke ervaring.

Bezoek Website
Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...